Даниел Асенов изрази разочарованието си и огорчението от съдийското решение да му присъдят загуба в осминафиналната битка срещу испанеца Габриел Ескобар Маскунано. С 1:4 гласа Тайсъна загуби и приключи участието си на Олимпийските игри в Токио 2020, като не криеше критиките си към официалните лица.

17 снимки

“Гледахте мача, видяхте какво се случи. Можете да прецените кой беше по-активният и кой вкара повече точни удари. Това доказва, че аз исках повече победата и бях по-свежият боксьор. За съжаление обаче прецениха друго. Всъщност, съдиите не знаят какво искат - първо искат повече атракция и движение с краката, после точни удари. Не знам, не мога да коментирам", започна ядосаният боксьор. 

"Преди обратният гард на съперника ми създаваше проблеми, но вече се научих да свиквам това. Разочарован съм, защото показах, че с повечето си точни удари исках повече да спечеля мача. За съжаление, съдиите отново прецениха друго”, каза Асенов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.