Треньорът на втория състав на българския национален отбор по волейбол Иван Петков беше изключително доволен от победата над Мексико в трета дивизия на турнира Гран при. Това беше трети успех от три мача за "лъвиците".

"Чувствам се невероятно. Искам да поздравя българския и  мексиканския отбор. Знам, че допуснахме някои грешки, но  благодарение на нашия опит успяхме да спечелим двубоя."

"Във всеки мач започвахме все по-добре, но часовата разлика  ни се отразяваше. Същото важи и за дългия полет, както и за  надморската височина в Мексико Сити. Тръгваме с повече увереност за следващия турнир", заяви Петков. 

Капитанът на състава Цветелина Николова също похвали съотборничките си за успеха. Според нея, всички са се подготвили изключително добре за този мач.

"Подготвихме се много добре за този мач. Отборът се чувства  отлично, защото постигна хубава победа. Имахме трудности срещу  бързата игра и силните начални удари на Мексико.  Отборът ни е готов за мачовете от следващия турнир. Миналите двубои ни помогнаха много", сподели Николова.