Мениджърът на националния ни тим волейбол мъже Владо Николов обяви пред Гонг, че празненствата за успеха срещу Германия ще бъдат отложени за неделя вечер. Бившият волейболист не скри радостта си от класирането на тима за полуфиналите на Европейското първенство. В събота България ще се изправи срещу Италия в спор за място на финала.

„Разбира се, че съм щастлив, всички сме много щастливи, защото, за да стигнем на финалите, тренирахме цяло лято. Всички момчета, целият щаб и нашата федерация направиха всичко възможно, за да може това да се случи. Сега сме на мястото където заслужаваме – в борбата за медалите“, сподели Николов.

„Германия израсна много тази година и сме много доволни, че ги победихме, можем да кажем, че ги излъгахме.“

„Ще играем с един много силен отбор – Италия. За да ги победим, ние трябва да играем на върха на възможностите си. Имаме възможности и сме много добре подготвени. Аз съм оптимист“, допълни Владо Николов.

„Нямаме здравословни проблеми. В събота ще бъдем готови за битка. Теди Салпаров се хвърли за една топка, но няма нищо страшно с него. Не, празненство няма да има. Празненство ще има в неделя вечер“, завърши с категоричен тон бившият капитан на тима - Владо Николов.