„Имаме няколко варианта и се стараем да намерим най-доброто за Григор“, категоричен бе пред Гонг дългогодишният мениджър и ментор на първата ни ракета при мъжете Георги Стоименов.

След като тази сутрин Димитров обяви раздялата си с треньора Роджър Рашийд, се появиха много въпросителни и варианти за бъдещия наследник на австралийския специалист.

Като фаворит се сочи Пол Анакон, с който Григор вече работи в края на миналата година в Щатите.

52-годишният Пол Анакон е голямо име в професията. Американецът е бил треньор на фигури като Роджър Федерер, Пийт Сампрас и Тим Хенман.

Георги Стоименов

източник: Lap.bg, Илиан Телкеджиев

На въпрос, дали Анакон наистина е фаворит за овакантения пост, мениджърът на Григор коментира пред Гонг: „Не мога нито да потвърдя, нито да отрека, че Пол Анакон ще бъде треньорът. Имаме няколко варианта и се стараем да намерим най-доброто за Григор.“

Георги Стоименов каза, че в момента екипът е в процес на търсене. „Не се знае кой ще е новият треньор на Григор. Когато имаме яснота ще обявим подробности. В момента сме в процес на търсене“, заяви Стоименов, който потвърди, че Григор Димитров отново ще бъде част от националния ни тим за Купа Дейвис.