Старши треньорът на волейболния Нефтохимик Николай Желязков остана доволен от представянето на своя отбор в мача срещу Левски. Бургазлии се класираха за полуфиналите в мъжкото първенство, след като отстраниха тима на Владимир Николов.

Нефтохимик се наложи с 3:0 гейма и във втория двубой от четвъртфиналния плейоф, а в следващия етап ще срещне ЦСКА.

„Смятам, че днес доминирахме през цялата среща. Мисля, че показахме, че мач с мач не се повтаря. Смятам, че днес изпълнихме много добър начален удар. Като цяло днес играта беше отлична и затруднихме посрещането на Левски. Имахме добра организация в блокада в определени моменти”, сподели Желязков.

„Смятам, че като цяло нападателите се справиха много добре, като цяло играхме и добре в посрещане, успяхме да неутрализираме добрия начален удар на Левски. Като отбор играхме добре във всички елементи. Запазихме хладнокръвие и спечелихме важните точки.”

„При всички положения срещу ЦСКА ще бъде тежко. Лично аз смятам, че тази серия 2 от 3 мача е по-опасна от 3 от 5. Всичко това е на теория. В крайна сметка всичко ще се реши на волейболното игрище, няма какво да ни е страх, че имаме едно домакинство по-малко.”

„ЦСКА винаги са имали публика, атмосферата на мачовете им е прекрасна. Винаги съм се наслаждавал, а и обичам да играя пред пълни трибуни”, завърши Ники Желязков.