Треньорът на волейболния ЦСКА Сашо Попов увери, че неговият тим няма да се предаде, въпреки че губи с 0:2 във финалната серия от мачове за титлата от Левски.

„Фатална беше играта ни в първия гейм, в който трябваше да доминираме, а ние не успяхме, а атмосферата го предразполагаше. След това се върнахме в мача, вторият гейм беше инфарктен, но основното нещо е, че съперникът ни превъзхождаше в посрещане. Съжалявам за атмосферата, тук е моментът да кажем на всички“, сподели Сашо Попов.

Във втория мач от финалната серия Левски победи с 3:1 гейма като гост на ЦСКА и поведе с 2:0 победи. "Сините" могат да затворят серията още в петък, ако спечелят в собствената си зала "Левски София".

„И феновете днес не потърсиха провокации, няма футболни фенове, няма волейболни фенове, това са фенове, които обичат ЦСКА“, каза още треньорът на ЦСКА, който уточни, че неговият тим не се предава.

При нужда от четвърти и пети мач те ще са на 1 и 3 май съответно домакин ЦСКА и Левски. Всички двубои стартират в 19:00 часа.