Наставникът на ВК Левски Николай Желязков бе много доволен от успеха на своя отбор, след като сините станаха шампиони по волейбол на България след успех над ЦСКА с 3:1 гейма и 3:0 в общия резултат.

start-photo.bg
23 снимки

"Пожелавам успех на всички, за мен беше удоволствие да работя с тези момчета. За мен беше удоволствие. Най-трудният мач е всеки следващ мач. Имахме една висока цел, която си поставихме и се радвам, че във времето успяха момчетата да си повярват, да се борят и да станем шампиони. Изключително удовлетворение е за мен това", започна той.

"Разочарование имах след Монца, тъй като в първите геймове бяхме като равен с равен, до момента, в който отиваше някой на начален удар и правеше серия от 5-6 точки, това е разликата в нивото. Просто разочарованието може да е от това, че не сме направили нещо повече. Максималист съм и винаги опитвам повече. Не мога да не съм удовлетворен", добави специалистът.

"Наградата е хората да оценят, това са малки моменти в кариерата на един треньор, когато можеш да обереш плодовете на труда. Доволен съм, момчетата израснаха, а и ние сме шампиони. Няма как да съм по-щастлив. Не мисля, че трябва в момента да гледаме посоката на Левски, това е въпрос към ръководството", завърши Желязков.