Съпрезидентът на ВК Левски Владимир Николов бе изключително доволен от титлата на "сините" в НВЛ, които надвиха на финала ВК ЦСКА с 3:1 гейма и общ резултат 3:0 победи.

"Изключително сме щастливи от победата и начина, по който стана. Поздравявам и публиката. Мечтата беше сбъдната още когато достигнахме до финала, а спечелването на титлата е още по-сладко", започна той.

start-photo.bg
23 снимки

"Начинът, по който играеше отборът и както беше подреден от Николай Желязков, ни даде предимство в чисто спортно-технически аспект. Във всеки професионален отбор има напускащи и идващи. Осем или девет момчета ще са същите", продължи бившият национал.

"Бяхме сигурни, че ще спечелим след втория мач. ЦСКА е стойностен отбор и показа добри игри. Радваме се, че победихме опитен и добре окомплектован отбор. В евротурнирите е много сложно. Много зависи от жребия. Възможно е да се падне трудна група, но и такава, в която имаме шансове. Ако не искаме да унищожим проекта, който правим, ако играем срещу италиански, полски, френски, турски отбори и има повече от един от този в групата, ще бъде изключително трудно", завърши Владимир Николов.