Волейболистът на Левски Светослав Гоцев говори след победата с 3:1 над ЦСКА във втория мач от финалната серия във волейболното първенство. С успеха "сините" поведоха с 2:0 и в петък могат да спечелят титлата, ако победят и в третата среща. 

"Това, което показахме е това, което всички искат - себераздаване от двата отбора. Видя се, че ЦСКА са много стойностни и могат да играят силно, така че аз се радвам, че успяхме да издържим на техния натиск и успяхме да ги победим", започна Гоцев. 

"Поздравления на Сектор Г, които днес бяха изключително добре настроени. Не са търсели някаква провокация, а ние към тях нямахме такава. Пяха си песните, направиха си хореографията. За мен като спортист е много приятно да съм пред такава зала", продължи той. 

"Не съм гледал статистиката след мача. Накрая направихме 2-3 точки и може би в решителните моменти началния удар беше плюс за нас". 

"Напрежението беше при нас и първия, и втория мач. Ние сме по-млад отбор, по-неопитен. Усеща се, че има млади момчета, но не винаги знаят какво да правят. Напрежението е при нас в тези мачове, но ние искаме да да играем", завърши Гоцев.