Първият турнир от семейната тенис и СПА верига Weekend Tour започва след по-малко от седмица. На 19 април в Сандански стартира Sandanski Open I 2019. Регистрацията за надпреварата беше отворена през февруари, а местата се изчерпаха за една седмица. Така за големите награди на състезанието ще спорят 48 мъже и 12 жени.

При мъжете фаворити за титлата са Едиз Батран, Станислав Иванов и Милен Балтов. Трикратният победител в турнира и носител на титлата от пролетта на последната година Георги Митрев няма да участва, така че Sandanski Open I 2019 ще е с нов шампион. При дамите Стефка Бончева има шанс да защити първото си място от първото издание на турнира през 2018.

На 19 април, петък, състезателите ще могат да направят официални тренировки, а вечерта – да разпуснат със семействата и приятелите си в СПА центъра на Интерхотел Сандански. На 20 април стартира надпреварата и откритият урок за начинаещи с инструктор Владислав Каражов. Следват туристическа обиколка на града и купон в механа „Българе“ и пиано бар Cozy. В неделя ще бъдат излъчени победителите при мъжете, жените и смесените двойки, и ще продължи откритият урок за начинаещите.

Следващата надпревара от календара на Weekend Tour е в Гоце Делчев, в петзвездния Ува Нестум, от 10 до 12 май. В схемата все още има свободни места, така че желаещите да се насладят на добър тенис, отлежало вино и на винена терапия в СПА центъра на комплекса, все още могат да се запишат.

Третата локация за 2019 е Санта Марина Созопол, където освен тенис турнир ще има и лагер за малки и големи. Надпреварата ще е между 23 и 26 май, а освен четири дни игра, домакините ще предложат уникална гледка към морето, кортове с безупречно качество и частен плаж.

Повече подробности за Weekend Tour и за предстоящите турнири можете да намерите на сайта на веригата https://www.weekendtour.bg/.