БАХАХАХАХАХ Вие ли сте независими бе?
@slstefanov
А защо държавата трябва да дава пари за спорт? Може би за школите и развитие на спорта в училищата, някакви поощрителни награди за най успелите, това е така да се каже мо'абета на държавата, но да се издържат цели отбори и да се финансират техни трансфери с държавни пари, не мисля.
Истината е, че нашите отбори играят с хазартаджиите и си редят мачове както им скимне. Виж последния мач ЦСКА - Левски, ЦСКА натиснаха набутаха три бързи гола и после спряха, оставиха левскаритре да ги атакуват и ония с триста мъки добутаха топката до врата, точен резултат 3:1. Зьнаеш ли колко е коефициента за такъв резултат? А за 3:0 на полувремето? Бедна ти е фантазията.
Ето това трябва да спре.
Голям рев ей. Ся ви мернах и чак в новините ревнали че сте купили Евро24 и нямало да мкожете рекламирате. И кво? за да плюскате вие трябва да се рекламират тия простотии ли? Преди всеки мач, по време на всяка почивка и след всеки мач по 10 минути всевъзможни комарджийници рекламирате,, как не ви е срам!?
А тоя плондир Ганев да се види в огледалото какво прасе е станал и да се хване да работи. В момента това което се случва се нарича конфликт на интереси : Един отбор рекламира компания за залози която печели от резултатите на този отбор и същата го финансира, нещо не звучи ок нали?
Да се стягат да си търсят нормални спонсори.
Оффф абе големите разбирачи сте в тия диеми.
При т.нар. изблъскване има контакт но никой не би могъл да прецени доклко изобщо влияе пък и играча на Леверкузен скача по-високо, а топката се удря в онази част от ръката която е над лакътя което според правилата не е нарушение.
Не го пречупи а го отнесе като бързия влак, единствено в третия сет нещо по оспорвано се видя, толкова.
Ще има да си почака за Надал.
Нападател?
Дзаньоло е офанзивен халф.
@REDscout Пий ги тия лекарства припок!
@makedonski Загуби ФК Лафчис, левски няма от 92ра.
Фаворит сте да биете център.
Искам да попитам тоя бездарник дето коментира откъде го намерихте?
Бърбори така монотонно че може да приспи зрителя, мже ли такъв каун?
Махнете го, сложете някой който знае как се коментира футбол.
@Bigi Не ви ли писна все държавата да ви помага на вас а?
Докога, питам ДОКОГА ще ви дондурка държавата?
Не ви ли е срам вече?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Е какво се чудите?
Насо е авер с Ганчев от 100 години, оня го спаси преди време да не рови по кофите, в същото време за срам и позор на всички ЦСКА-ри така наречения тартор на сектор Г е ГОВЕДО, телетата от своя страна нямат нито стотинка, значи пак чичко Гриша е ги храни, следователно следва обединение между Микре ТИРЕ и Подуяне, чакаме дата за сватбата.
@dreben23
Я пак?
Припозналите сте само тия които лапате на микренския запартък, жалко че сте толко загубени.
@Neznaiko1912
Не издишат другарю Пешев, те вече са издишали, че даже и другарката певица Рени не мож' да им помогне.
@stototo По едно жито
И аз искам милион половина моля
https://www.paypal.me/payesam

Благодаря!
@Total
Точно! Това е светотатство, да сравняваш някакъв миризлив спортен клуб с героя на цял един народ.
Мразя да говоря/пиша така, но Подуяне си заслужават унижението. Преди няколко години се подиграваха, обиждаха, злобееха, а върха на простотията им беше порногафията с опелото на ЦСКА.
Едно е спортната злоба драги ми левскари, друго е простотията и човешката злоба, а у една голяма част от вас те са неизмерими. Кармата ви застигна, сега е редно да се смеем ние а не е смешно, тъпо е, защото затриха ЦСКА и го замениха с някакъв селски мелез, а сега ще затрият и Левски и само Бог знае с какво ше го заменят...
...и не ми разправяйте че няма да припознаете, ще припознаете та и хоро ше играете то е ясно. 2016та повечето червени фенове също не искаха и да чуят за припознаване а я вижте какво стана...
Бряво, а ся дали ще успея да си го приберат...
Луда крава да те хване дано, тъпак!
@CTEoloAH
Няма насила, Подуяне вига са бил и винаги ще бъдат държавен о(т)бор на държавна издръжка.
Само на мен ли не ми стана ясно от тази статия какъв точно е бил ерекоркда на Пеле?

Иначе НАПРЕД ПЕТЛИТЕ!
@mrtndimitrov

БУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ Велик беше да, велик НЕКАДЪРНИК!
Да не е стъпил в Мадрид тоя прехвален некадърник!
Е ритник в гърдите ако не е дузпа то кое тогава да е дузпа бе драги, разстрел може би?
Да се наложи най накрая таван на трансферите примерно сумите да не могат да ндвишавашт 20млн.Евро и на заплатите примерно не по-високи от няколко хиляди на мач.
Не може някакъв ритни-топковец да струва стотици милиони и да получава ое толкова като заплата и т.н. само щото рита топка, а в същото време милиони деца гладуват по света!
Е как ше й е сънродник Бийбър бре, нали преди време се оказа че е мАкедонец от Тетово и всъщност името му е Янко Беровски.
  • 1