След световно първенство, след като бяха почивка един месец, що толкова ранени, да не са били в Украйна?!
Red ли е, отрежи му топките и го прати да лочи помия в кочината в Борисовата гради, да им ЕПМ!
Да не е преминал на другия бряг?!
В Америка ще го вземат. LA Galaxy ще му дадат възможност да играе колкото иска в Шампионската лига на Сев. Америка-Ха-ха!
Като се обединиха Левски и Спартак-Сф, някои футболисти от Левски и Спартак станаха излишни. Не знам защо но Соколов беше сред излишните и го пратиха в Дунав-Русе. Той обаче изглежда не е искал да играе в провинцията и прекратява футбола. В Дунав тогава дойдоха доста футболисти от София които не можаха да се задържат при обединението на софийските ЦСКАЙ със Септември, Левски със Спартак и локо-Сф със Славия. Освен Соколов в Русе дойдоха Стоян Китов, Иван Въжаров, Сашо Манолов, Благой Далев. Според мен Соколов си е виновен за прекратяване на футбола. Странен характер беше.
Затвор за престъпника Найденов!
Ще го вземем в Левски. Само от продажби на фланелки ще избием задълженията и заплатите на Хуйналдо!
Отлагането е в полза и на двата отбора. На един по-късен етап мачът, когато минат няколко кръга и се разбере ситуацията, може да е уреден в полза на един от двата отбора.
Рапсодия в синьо на стадион "Георги Аспарухов-Гунди", драги зрители!
На всичките българи от отбора на Скопие им сложили по едно "ски" на края на фамилното име , да звучи во сръбско, да им ЕПМ!
Българите от отбора от Скопие бяха повече от тия от София. Ако е имало повече поддръжници на Скопие е справедливо.
Левски 1 : 4 ПАОК
Резервоарите на тия хеликоптери не били много качествени. Имало процедура по подмяната им.
https://www.aviation-safety.net/wikibase/280452
@Mariner Само Левски, П-ко!
Кубрат Пулев: Спирам с бокса, започвам с ботокса, щото одъртях и ще нокаутирам бръчките!
@ramanusha Ха-ха!
Чеферин е прав!
Тия от Лудогорец са големи тъпанари. Що трябва да си свързан непременно с футбола, че да имаш мнение за българския футбол и процесите в него?! Освен това Жейнов е свързан с футбола и може да си каже мнението. Това, че Лудогорец не ги урежда това мнение на Жейнов и не им харесва си е за тяхна сметка. Ако те искат в медиите да има само добри неща за тях , мисля , че са си направили грешно сметката.
Вън кочината от Борисовата градина. Борисовата градина на софиянци , а не на свинското клубче от Ловеч!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
При тая несигурност на властта в Кремъл и бъдещето на руското влияние в България, всякакви проекти с футболни отбори които принадлежат към комунистическото минало са крайно рисковани. Ако се построи стадион на ЦСКА, то след като тоя отбор бъде закрит и разформирован, ще остане един стадион за който няма да има кой да се грижи и поддържа. Държава ще иска да го поддържа , което означава, че всички ние ще трябва да плащаме за малоумието на едни т-панари свързани с комунистическия спорт.
@Bivol Суф!
У нас докато има руско влияние и продажни русоиди в политиката така ще е и със футбола като във всичко останало . Появи се едно що по-малко различно правителство , което да отдели България от Русия на злото, ама след само няколко месеца управление и русоидите и руските мафиоти започнаха да го свалят , да им ЕПМ!
@ddryanov Все едно, че Англия не е достойна държава с достойни ръководители и не защитава интересите на народа. Т-пунгер си и прост русоид, да ти ЕПМ!
Q -ур за Италия!
Садиста Мане му стига толкова години в Ливърпул.
То е ясно!
@kakasia А Ве Т-пунгер, че кой иска да притежава нещо и то да не му носи печалба?! Само тъпите комунисти носите загуби на това което притежавате щото сте прости и невежи.
Наредбата трябва да включва:
Който клуб няма чужди футболисти получава 100 хил. лева държавна субсидия на месец.
Който клуб има от 1 до 3 чужди футболисти получава 30 хил. лева държавна субсидия на месец.
Който клуб има 4 футболисти получава 10 хил. лева субсидия от държавата на месец.
Който клуб има от 5 до 6 чужди футболисти не получава субсидии от държавата.
Който клуб има над 7 чужди футболисти плаща на БФС по 5 хиляди лева на чужд футболист на месец.
  • 1