@red1973 Пише се Левски! Това че сте неграмотни го знаем, не е нужно да го затвърждавате всеки път, но явно е важно за вас. Друга песен щяхте да пеете ако Гела беше останал в АД-то на Сесека или на Литекс. Вие прасетата, без значение как се казвате се дупите навсякъде, да ви напомням ли как ходехте на мач на Литекс преди години? Мога да ви напомня и че собственика ви е член на ДПС, както и още много неща свързани с "историята" ви. Трайкайте си повече, че почвате да ставате противни, много четете морал и много дрънкате, а сте се оакали от главата до петите! Като почнем как и двете сесека влезнахте служебно, минем през лигата която ви направиха, съдиите и мачовете които купихте, далаверите които въртяхте с гласове за Герб преди години....абе нищо не става от вас.
Ти не давай много акъл, че твойте име няма как да не изпадне някъде за уреждане на мачове, както и на Литекс.
@neptunzemya Прав си. Факта че пуска млади играчи още повече го прави Любим. Здравко е уникален футболист. Млад, пъргъв и с характер. Спиерингс и Робърта са уникални, Найденов направи много силен мач и има качества. Преди това вратаря ни беше уникален. В младите е бъдещото, но не като при простите свине, за които пишеха, че ще налагат юноши а купиха двама негъра. Дайте ни още 4-5 такива момчета и ще ви разцепиме педали зелени и оранжеви.
Само оранжево-неграмотни припоци не правят разлика между Левски София, Левски Кюстендил или Ботев Пловдив, Ботев Гълъбово и т.н. Това, че сте от тъпата част на народа е ясно, поне си трайте, че със всяка подобна глупост само затвърждавате колко сте прости. Отбори като Левски, Ботев и Раковски са били стотици в началото на 1910г (дори в създаването на умрелите има отбор - Левски Подуене), защото хората са били патриоти и са се възхищавали на герите. Днес, тъпи, оранжеви парчета се опитват да мисля! Всичко това крещящо показва колко прост и неграмотен е станал българина, особено шизофреничната червено-оранжевата част, което е жалко, но и нормално, все пак наследниците им са били партизани, Милко Балев и всякакви такива подобни уроди. Отбора на всички властти - Септември при ЦДВ-Сесека-Цицекс.
Как все припоците като играят финал, играят в София, а Левски като играе финал обикаля България. Синьото БФС винаги се грижи за умрелите.
Като Левскар, горд и въобще като човек трудно мога да приема такова поведение, без значение от кого, особено от Левскар. Жалко. Няма и как обаче да пропусна факта, че видеото е старо (от 2019) и се пуска абсолютно тенденциозно и точно днес. Гонг днес показахте отново че обслужвате всякакви други интереси, но не и обективните. Доказахте че сте подлоги на Литекс и Гела. Само Левски.
@peliforewer Какво е гледал бе? Гледал ви е и ви се е смял, както цял свят. Вие говорите за оня отгоре, за чест и морал само когато ви е изгодно, но не притежавате нито едно от тези качества. Сесека умря 2016та, много ви се иска да минем по този път, но дори и да фалираме, тире няма да сложим. Не схващате разликата защото освен глупави сте и злобни малки човеченца. Левски ще фалира със задължения от 4 милиона към НАП които обслужва редовно, и 1 милион към НОИ, няма да коментирам другите глупости които се пише за задълженията на клуба, но те са основно към трибуната не държавни институции. Сесека умря с над 14 милиона задължения към НАП и над 7 към НОИ! Лупи ви спасяваше като гарантираше със земи и имоти лиценза, а БФС усложливо си затваряха очите. Дондуркаха ви 10 години, Тиквата ви спасяваше и ви намираше собственици. Когато видяха какво се случва ви измислиха цялата схема! Първо Сесека отива във В група, разбира се беше ви подарена купата на България, мачовете ви бяха СКАНДАЛНИ, подпираха ви и пейките по стадионите. След това Генчев направи цирка с Литекс, за да ги изхвърлят, разбира се на Герена, все пак там "синьото" БФС "вършее", иначе нямаше как да сменят ЕИК-то по бързо. След това БФС реши, че изведнъж трябва да създаде нов формат на първенството. В него разбира се измислиха "Уаилд карти", разбира се влезнаха само близки до БФС и тия които си цакат. Например къде са Миньор Перник? Локомотив София? Отбори с публика и традиции, не извикаха се поставени отбори, начело с Литекс Тире. Отбора на всички властти - Септември при ЦДВ та чак то Литекс, колкото цвята да сменяте вие сте си едни и същи. И още нещо, дерби НЯМА вече, интересното е как и двете Сесеката влезнахте служебно, случаеност? И повярвайте ми предпочтам мачовете с Миньор и Локо София вместо с измислените Цицекс. Хем всичко около вас е смрад, хем всички ви бутат, хем купувате мачове, хем петните паметта на българските войници със сръбските ви гаджета, разбира се после "ревете" за "синьото бфс" само защото ви е изгодно! Абе шизофреници, няма никаква полза от вас. Пирин, Миньор, Локомотив София, Спартак Варна да си влизат и да ви махат, това е.
Нещо сметките не излизат, десети или единадесети е?
@IbreObre хахаха. Ходи се скрий оранжев шизофреник. Тиквата ви опрости толкова пари, собственици ви намираше, опрости ви купения мач с Черно Море, заради кой беше срещата с Джуджето, Божков и Домусчиеви миналата година? Може те си смените цвета, отбора, да припознаете и Милан, но ще сте си същите глупаци и мизерници каквито бяхте до 2016г. Срам ме е че деля една Родина с човекоподобни извращения като вас! К** За Литекс, Сесека и всички ваши производни. Отбора на всички властти - Септемрви при ЦДВ до Литекс София! Срам за нормалните хора сте!
@DedMoroz Не говори глупости бе кух. Само ще ти кажа, първо, Левски не е пускал декларация относно измененията. Второ, Левски вече пострада от промени върху този закон. Трето Левски е единствения Български отбор на който са били изгонени двама собственици с етикети "престъпници", интересно е как джуджето не е престъпник, гела също, Венци Стефанов, какъв е? Четвърто "приятелство" между Левски, Лудогорец или отбора на всички власти цицекс, няма как да има, независимо какво плямпат такива смешници като теб.
Какви ценности имате вие бе? Значи като чуя отбора на всички власти, Сесека или Литекс да Венци Стефанов да говорят за "ценности" или "морал" почвам да повръщам. Едни от най-големите лицемери. Тези думички са ви в устата само когато ви е изгодно, иначе сте си просто едни измекяри, крадци и мръсни души.
Прасета и припознавачи. Мръсната част на Родината ни.
Всъщност, абревиатурата - цска не може да се използва от нито едно от двете дружества, а Ловеч имат право да претендират само за емблемата, която не съм сигурен дали въобще е платена все още. Нищо че държавата наля 8милиона след като изкупи автомобили Great Wall с държавна поръчка, отбора на всички власти, Сесека-Ловеч-София. Не случайно и двете сесеката влезнаха служебно, слчаеност?
Не. Това са фенове на Цицекс. Те скачат по много на един-двама. Наскоро пратиха по този начин момче в кома за няколко дни, но като е за умрелите си траете и не пишете! Иначе все Левскарите са ви в устите! Жалки драскачи.
Скромната истина която седи зад идеала Левски - "Левски е основан от патриоти!". Въпреки всички оранжеви недоразумения, които дори нямат представа какво значи думата "Патриот" въпреки огромната им омраза към истината, въпреки държавата и всички партии които стоят зад Цицекс. Любовта винаги ще победи, Левски София е вечен, защото е създаден от идеал, истински, народен, български идеал. Не от партия или със нареждане от партията!
Айде чорбари, да не забравите кои е отбора на всички властти - "Депутатите - фенове на ЦСКА, сред които е и Стефан Данаилов, ще се включат в изкупуването на акции на любимия отбор. Решението бе взето единодушно от парламентарния фенклуб на армейците. В него членуват 14 служители на Народното събрание и 42 депутати от левицата, ДПС и “Атака”." За пица и 20 лв...чорбар да се наречеш, ходете да пазите сидеров с пластмасовата маса!
Като се вземете, освен собственик от ДПС - Инджов ще имате и солидна връзка от Държавна сигурност. Остава да викнете и цирковата трупа БКП да ви купуват акциите. Отбора на всички власти - ЦИЦЕКС! Колкото и да се криете и да манипулирате, това е истината!

Да не забравяме
"“Дивиденти от акциите не искаме - нашият дивидент трябва да е възможно най-много голове във вратата на “Левски”, обяви и Хамид Хамид (ДПС)"
Вие, припознавачите сте най-жалките отрепки които съществуват някъде. Един дол дренки, само предатели сте се събрали. Взимайте се, цирка да е пълен. Смешници, цирк Ловешки.
Кое сесека? Да уточните, въпреки че няма голямо значение, всички умрели с шампиони но все служебни, карма ли е, далавера ли е, да се чуди човек. Служебни първенци, все едно сме във времето на Милко Балев. Нещастници. Отбора на всички власти - сесека без значение кое.
@Neznaiko1912 Много си прав. Живота сигурно го отвел там, но си много прав за всичко останало. Не знам как продължаваме да бъдем фенове на отборите си при цялата тази порнография около нас. Това ако не е любов не знам. Много уважавам Ботев, и Левски е завинаги в сърцето ми. Дано някой ден цялата тази порнография приключи, но едва ли. Все пак сме само 111-ти по свобода на словото. Успех на Ботев. Само Левски.
@kakasia Прав си, но не можем да оставим отбора си без да се опитаме да го спасим. Ние не сме като Литекс - Отбора на всички властти, някой да ни опрощава дългове, да ни правят лиги, цял живот да сме подлоги на политическа партия. За това трябва да стиснем зъби, за нашия Левски, за отбора на народа! След това обаче трябва да потърсим сметка на виновните. Само Левски.
Ей. Сопол не си прави реклама на гърба на Левски, взимай си "моралните" причини и марш към тоалетната в Борисова градина.
Демек да сложи Тире ли? Вие много се изказвате в последно време, оранжевите забравихте много неща. Как сложихте ТИРЕ, как се молихте на Боко, как обикаляхте кабинетите на три правителства, как цяла партия си купи акции, как крадяхте от стикери до хореографии, как властта ви подкрепя и до ден днешен. Как ви направиха лига. Това ли ви е катарзиса бе мекотели?
И пак свинете ги бутат, пак служебно ще влизат. И 100 отбора да си направят ще си останат същите далавераджии и мошеници.
Тоя умствено изостанал тип, заедно с оранжевите са последните които могат да четат морал. Видяхме го Валерката, страшна гнида.
@BaLoN Прочети си пак поста и виж каква глупост си написал. И пак прозира далаверката, да вземете друг лиценз. Е това сте вие, схемаджии и мошеници. Същите като прасето на снимката. Квото и да кажете няма как да промените историята, а ние ще сме тук за да ви я п рипомняме. Лъжци и интриганти. Нищо общос АС23. Левски ще пребъде.
@Gepet Точно, обкръжение сме от комунисти, чорбари и далавераджии! Когато те пукнат, тогава и Родината ни ще дръпне нагоре.
@Messiah Страшна тъпотия си написал. И ти ще пукнеш един ден, това не е до "оня горе", глупак, а до природата и живота, само Левски няма да умре, за да стискате зъби и гъзове, да ви яд, още по-добре от и да пукнете от яд, да се разчисти тоя народ малко, че Българи не останаха, само цигани и припознавачи. Левски е вечен и без ТИРЕ!
Плондири дебели, иска се заем от Българска национална банка, която освен това дава заеми на банките, които ни праскат лихви на хората по 15 процента! Тия банки АД-та ли са? Това не го ли разбрахте бе? Толкова ли сте прости?
Джапанка, язък за великия Иван Вуцов. Трай си и не се обаждай. Сега е момента да се помага, не да се дрънка. Ние не сме Цицекс (и слава богу) да ни дондурка цяла държава и да ни опрощава дълговете, защото умрелите преди да фалират, ги спасяваха поне 10 години, да не реват хич, а да си траят както най-добре правят. Когато мъжете говоря, прасетата мълчат. Много неща не се знаят, умишлено тиквата и всички подлоги около него се правят и саботират! Да знаете! Да не се наложи да им напомним кой е отбора на Народа! Боко ли е моко ли е, не знам, Левски е над всички.
  • 1