Лика прилика са си, пармазаните и оранжевите. Престъпници и дилъри, които властта ги прикрива! Търкате си езиците със София Запад, но истината е съвсем друга, и тя е в сектор г*й. Някой ако се разрови ще попадне на брутални убийства от преди 2 години, прикрити, защото някой е звъннал...на точните хора, а "някой" се знае кой е, както и "точните хора" също. Отбора на всички властти - Цицекс.
Бойко Борисов, престъпник номер едно! Тиква, викай Северъ и Дучето, че избори идват!
Не ги искаме тия пари, искаме само да не ни пречите! Само едно сте изпуснали, Левскари! Тия пари са искани миналата година, от тогава "майка за едни, мащеха за други", е държавата ни. Но ние не ходим да гласуваме под строй за Гроб, ДПС или БКП, както едни оранжеви припока! Напомням, държавата си поръча автомобили за 8 милиона за да могат едни да си платят "емблемата", на други им построи трибуна Цоци... Ааа кой държеше масата на Сидеров? За един преател питам. За пица и за 20лв, свободен собственик и оневинен за кражба на ДДС, за сметка на това, ОГРАБЕН Божков и виновен без присъда, Левски пред фалит, всичко това е абсолютно целенасочено и е ДЪРЖАВНА ПОРЪЧКА! Само че си направихте сметките без кръчмаря, защото Левскаря може да няма пари, но има сърце и ще бръкне от собствения си джоб, от храната на децата му, за да подкрепи това което обича и в което вярва!!! Само Левски.
Пак пишете глупости.
Успех, въпреки че очаквам юношите ни да играят, а не някакви наемници.
Свинете нямат юноши те само крадат от другите школи (изключение е оня със супата и Коща), и преди 2016та беше и сега е така. Това е едно приятно изключение, но не очаквайте Болоня да го вземат, добро е момчето, но до там (въпреки че като българин бих се зарадвал, разбира се разочароващото е клуба от който идва, клуб на крадци и мръсници) и вие му вдигате летвата, изписахте хиляди думи, за играч просто даден под наем.
Да, добър мач и много груб, тия бяха за поне два червени картона. Слаба игра първата част и пропилени възможности втората. При таван 6К на заплатите не можем да очакваме повече, нашата битка е друга. Впечатление правят оранжевите журналя и техните изхвърляния, като "кошмар на Левски" и подобни. Наясно сме че държавните отбори като Луноходец и Цицекс са с привилегии, а и не държим даже да ни обръщате внимание. Драскайте там за Еспаньол и гранда Ботев Враца и оставете говедата намира, че ако ние почнем да ви обръщаме прекалено внимание, няма да е здравословно....
Нагледно, поведението на един Левскар или как се показва уважение, за сметка на това ние получаваме мачове като онзи в който свинете легнаха на Ботев, преди няколко години. Различни вселени, едните джентълмени с чест и достойнство, и другите комплексари и крадци! Успех на момчето, все пак. Ники бъди здрав, само Левски.
Можете да вземете нещо само с купуване на мачове, там сте най-добри, нали ФК полиграф? Как така успехите не са ви случайни, само вие ли си мислите че надиграхте Рома? Излъгахте отбор изграден с половин детска градина, да ще кажат някой че и това е игра, но да се криеш като партизанин и да чакаш децата да сбъркат е тактика на слабите отбори.
Да си купят, те почти всички техни "купи" са напазарувани, последната им беше една от най-скандалните, купен съдия на мача с "Септември", хванати играчи на финала с "Монтана". Питайте един професионален футболист в какъв случай капитана на един отбор иска смяна, и напуска мача (в случея дори финал) в 30та мин, без контузия? Когато всичко е договорено, но капитана не е знаел, а на терена всичко лъсва.
Това е нагледна, оранжева спекулация! Никакви пари не са взели, но понеже им е кофти че са ги прееб**и, и не искат да им се смеят, пишат глупости. За справка - трансфермаркет и не само...
Поредната журналистическа измислица, дълг и лихви са различни неща. Отказали са се от лихвата, не от дълга, който им е платен! Това ми прилича на дълга който Русев "опростил", но се оказа че името на стадиона ще бъде до 2024 "Вива*** Георги Аспарухов", е това ако е "опрощаване", какво да кажем за държавния отбор Цицекс и техните 35 милиона?!? Но от нас държавата няма да поръча коли за 8 милиона, или да помогне. Майка за всички, мащеха за Левски! Това е истината.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Време е дебелаците и некадърниците да си ходят от БФС. Оня крадец и свиня Стефанов какво прави там?! Оня крадец Лечков?! И още други бездарници. Време е тази организация да се даде в ръцете на мислещи, интелигентни хора и най-вече с морал и чест. Като Стилян Петров, Димитър Бербатов или Иво Ивков. Сегашните освен да редят мачове и да пращат на "силните на деня" (Литекс, Луноходец, Арда и който си плати)точните хора за друго не стават. Това си личи по резултатите на националния отбор, защото Цицекс и Лудокорец ако ги нямат негрите, са чао. Кой е виновен да не се развиват младежките школи, БФС, разбира се. Имаха едно правило за юношите и го махнаха, че на Гела, Полуръста не им отърваше да правят смени в 10тата мин. Всъщност ако искаме промяна, тя най-вече трябва да почне от държавата. Уви, в нашата само крадци, далавераджии и лицемери просперират. То и за това в първата тройка са два фалшиви отбора, изхвърляни от футбола ни за уреждане на мачове - Осъм и Лудогорие! Нещата не са се променили май от 70те, просто можем да ги кажем гласно.
Ицо е патриот само когато има нужда! Докато фучеше със сигналната лампа, беше. Като държавата си поиска данъците, замина за Маями. За "ония" не се обаждаше с години, но изведнъж като си направи търговската марка, пак стана патриот и сесекар (или там каквито са). Страшен футболист, и уникален пумияр като човек. Няма лошо, безгрешни хора няма в крайна сметка, но факта е че страницата от която пуска "надъхващите" постове е тази на марката му от където можете да си купите нещо. И все пак успех на момчетата довечера, те си плащат данъците в България.
Кво искате от Божката бе, дебелаци? Някаква лъжа ли каза? Вие сте много комплексирани парчета. Единия го сравнява с Кюрда, друг му вика "лайно", трети намесва Левски в разговора, а нито един от вас не е се е събличал по физическо. А и да се е, очевидно е бил достатъчно некадърен, за да има време да пише тук. Жалкото е колко изпростя тоя народ, но не е като поведение, а като мисъл. Тъпащината започва от драскачите, и стига до тия под мен! Сипете си една ракия, и оставете футбола на тия които го могат, без значение колко, защото винаги е повече от това което вие можете! Палячовци.
KenefBet. В България просперират само предателите, лъжците, крадците и припознавачите.
@Dynamo_1949 Да си беше сложил емблемата на ОНВ София, че аа да изпаднете и Майката Партия ви спаси или вие удобно си трайкате за това, иначе все Динамо ви е в устата, ебати наглеците. Къв мъж е Стоичков бе, прасетата винаги сте били пр*сти хора. Кланяте му се защото е вкарал 4 гола на "говедата" не за друго, нищо че той беше поредния подарък от Майката Партия. Още по-смешното е че пренебрегвате единствения ваш юноша, който някога е бил капитан в чуждестранен отбор - Емил Костадинов, далеч по-сериозно постижение от прехваления Стоичков. За вас е по-важно да мразите "говедата", от колкото да обичате отбора си.
@mr.gignac Няма други в България, приятел, това им е най-голямата мъка. Искаше им се нещата да се случат като в Ловеч и на някои други георграфски ширини в България, за да могат да спят спокойно и да освободят съвестта си, ама глей го. Пак ги прецакахме. Да сме живи и здрави, битката е до победа. Щом ревът значи сме на прав път, няма да спираме докато не изчистим всичко, и когато един ден приключи напълно всичко това ще имаме нещо до което малцина са достигнали, истинската свобода. Само Левски.
Интриганти. Стига сте писали глупости!
Гледайте се бе моралисти..е това сте вие, сбирщина лъжци и мръсници: https://www.youtube.com/watch?v=icgTy8MGvsE&feature=share
Да си поговорим за коректност, Левски изпрати Сесека няколко пъти в последните 10 години да играят в Европа, в мачове без значение, дори единия беше срещу Литекс? Само победа устройваха, умрелите. Докато ние получихме в замяна, УМИШЛЕНИ загуби, феновете ходеха им се молеха и ги заплашваха. Загърбихте си морала, и вие смешници ще ми говорите за чест и коректност ли бе? Я У Лево бе, и това е още от 90те. Ние помним, дъртите, и всичко ще предаваме. Припознавачи. Ах, сетих се нещо друго. За вас е нормално да припознаете, това го направихте още на 21.12.1999, когато сменихте АД-то на Илия Павлов с АД-то на Божков, Пенев и министъра на отбраната (разбира се трябва да е някой от партията), за да разкарате Мултигруп. Всичко се помни, и винаги ще ви се казва! Сесека е една лъжа, която не е отгледала нито един футболист, не е поставил една тухла на стадиона си! А дори има наглостта да краде историята на АС23, аз не разбирам, вие как лягате да спите вечер бе?
Е това сте вие! Вижте се оранжеви подлоги, капка срам нямате. Кюрда кога ще си плати данъците, за един преател питам? А Цицекс, кога ще си платят за стадиона който им подариха и около 35 милиона данъци смет, наем, дългове към НАП и НОИ, и държавата не беше ли ощетена, че вместо да получи над 20милиона, взеха около 2? Но обичате да гледате в другата паница, гледайте, нещо може да научите от феновете на Левски! Учете се, смешници, учете се на любов и отдаденост! Само Левски. Щом ревете значи сме на прав път! Айдо Маями...чакаме те да си платиш данъците......Кюрде....
Зетя, метя. Това е истината. Сесека може само да краде, стадион, играчи, хореографии и дори историята на някой клуб, АС 23. Вие не сте нищо повече от едни крадци. Вижте со историята, трима юноши на кръст, всичко окрадено и подарено от майката партия. Отбора на всички власти - Цицекс.
И понеже говорим за "опрощаване" е важно да се каже, че всъщност дори се пречи на Левски да си стъпи на краката, и това идва от "най-големия фен" тиквун, заедно с оранжеви лобисти. Всячески се пречеше на Левски в последната година, най-вече за спонсор. Фирми които изявиха желание, бяха заплашавани или "съветвани". Само че си мислеха че ние сме като феновете на Цицекс, това им беше грешката. Сами спасихме и ще продължаваме да спасяваме отбора си. А Боко, един ден като изчезнеш свиньо и цялата А група която направи ще се разпадне.... ББ престъпник номер едно!
Впрочем, точно това "опрощаване" в момента пречи Левски да изкара едни много добри средства ако можеше да продаде името на друга фирма, защото щяха да влязат свежи пари, тези които са ни "опростени" вече са похарчени. За пореден път Левски така е "пощаден", че всъщност е ощетен!
Така, нова интрига от драскачите в ГОНГ. НИЩО НЕ Е ОПРОСТЕНО! Напротив, "дълга" всъщност е сума платена за името на стадиона и то ще остане Виваком - Георги Аспарухов до 31.12.2024г. Опрощават само на умрелите и другите държавни отборчета. Левски не е получил помощ под НИКАКВА форма, освен от собствените се фенове! Да се знае! Отбора на народа!
Славиша Стоянович вместява две функции, освен че е треньор е и спортен директор или това го забравихте. Интриганти.
Хей, интриганти. Забравяте нещо много важно, София е една шепа хора и се знае всичко. Това което драскате са пълни лъжи, вкарвате интриги. Гледайте си държавните партийни отборчета Цицекс и Лаймоходец. С Левски не се занимавайте, нещастаници мръсни.
@SARVI_BG ТЕЦ Марица, по-спокойно, кво си се развълнувал?
  • 1