Да, да точно така ще стане :) ФИФА вече се изказа днес... и изказването им е доста сдържано на този етап. Наясно са, че нито ножа е в тях нито хляба! Тази супер лига удря точно мафията УЕФА! И от тази гледна точка съм много "за" този турнир.В момента за много фенове е шок, че могат да извадят тези отбори от вътрешните първенства, но едва ли има федерация, която да се самозакопае така.
@blue_bear това да не ти е Северна Корея смешко? Няма как да забраниш на един човек да подписва трудов договор, с който си иска в ЕС! Ти ако искаш не ходи по мачове. То и на мачове на тези отбори в Супер Лигата нямаш и пари за да отидеш тва е ясно! Това са отбори, които влагат по 500 милиона на сезон за издръжка. И в същото време УЕФА кълве повечето постъпления. Е сега идва края на тази мафия УЕФА! Виж ФИФА колко са сдържани. Ясно им е, че нито ножа нито баницата е в тях! Като нищо след супер лигата ще се появи и алтернатива на УЕФА... а ако се опънат и на ФИФА!
В момента, в който УЕФА забранят на дадени футболисти да играят за националните си отбори, защото участват в супер лигата... ще се появи организация с друга абривиетура, която няма да го забранява това... ще се организира алтернативно първенство или квалификации за него... и как мислиш? Според мен много бързо всички федерации ще се преместят там. Много съм за тази лига, защото УЕФА е мафия... при това доказана.
Голям майтап сте Гонг. Интер имали пари... Те са пред фалит. Трябва спешно да намерят 200 млн. падежни плащания до 31 юни. Не са плащали заплати за миналата и част от тази година. Но могат да си го позволят да :) Голям смях! Четете малко бе смешни журналистчета... информацията се коментира от месеци!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Най-заслужилия шампион в историята на Висшата лига!
Като графичен дизайнер и човек минал през регистрирането на стотици марки ще ви кажа, че хич не сте наясно с това какво значи бранд! Преди време фирмата в която ранотих опита да регистрира лого, което много наподобяваше това на Данон... въпреки, че в него надписите на бранда бяха на български. Данон заведоха дело и се наложи да направим извънсъдебно споразумение. Марката беше спряна!
Тук говорим за 100% припокриващи се лога. Само 3-те звезди са разликата. Не говорим за абривиетурата ЦСКА... тук говорим за лого. И това което използва числото е незаконно по всички критерий за регистриране на бранд!
Ей Божков ще познае, че следващия им "спасител" президент ще е пълен идиот!
Хайде точно тенесистите да не се оплакват! Това е един от най-добре платените спортове!
Няма беден тенесист в първата 100-ца!
И кое му е бруталното бе смешници. По-брутално щеше да е да се паднат софийските и пловдивските отбори по между си! Басе смешните журналисти на Киро Агата!
@Gepet духай говедо! чист червен картон! Смени дилъра. Да бутнеш в гръб и рамо в рамо като срещу Лудогорец са две абсолютно различни неща!
Този не знам кой мач е гледал. Както и онази дебела торба с лайна Стефанов! Първото полувреме ЦСКА имаше 2 положения... едното на Тиаго 100%. Второто полувреме Али Соу изпусна положение сам срещу вратаря. ЦСКА не бил направил нищо... Смешници. Лежаха до 87 мин... и после Малинов им го каза в очите. Такива антиотбори, като Славия нямат място в А група!
@matador1 Майка ти и тя така мисли :)
Аз тази година за Диеми няма да плащам. Ще ходя и ще си подкрепям отбора на стадиона. Домуса да го духа!
Хахаха да бе да! Ще откаже на отбор от серия А ама друг път. Дженоа не са слаб отбор. Трудно се отказва предложение от там. Но такова просто не е имало!
Изключително малоумно статия! Трансфера на Роналдо само да спомена на г-н Стефанов.... преди 2 месеца някъде Паратичи заяви в прав текст, че от търговска гледна точка вече е изплатен!
Поредната провокативна статия смешковци!
Като почнете да пишете безмислени статии Гонг и ми падате в очите. Хайде сега малко да ви светна:
1. По какво точно всичко изглежда, че Коща ще напусне Торино? Кажете ми смешници? Миналия сезон пролетта Коща извади 5-6 мача на отбора и беше основна фигура в него.
2. Този сезон ако не помните, Коща започна с един червен картон и повече от месец отсъствие. Което повлия на формата му!
3. След този картон и наказанието имаше контузия от още близо месец ако не се лъжа. А както знаем след контузия Алегри не бърза да пуска даден играч в игра.
Та от сезон 3 месеца и половина Коща на практика почти няма мачове.
4. Коща е много по-добър футболист от Алексис... да ви убия и тази тези за размяна! В Юве няма кой да плаща заплатата на Санчес, който е алчно лайно! Коща е и с 2 години по-млад.
Журналистите във вашия сайт май са учат на писане. Все повече се пишат статии в които няма грам мисъл.
И като за край пак да попитам: По кое всичко си личи, че Коща ще напусне? Дайте факти!
Ами напълно заслужено! Има линия, която съдията е направил с шпрей. Кюнеца нагло седи на два метра пред тази линия... Да вземе съдията първо да му се помоли ли? Напълно заслужен жълт картон. Когато не свири съдия подлога на Домус Ага е така!
Хайде сега една нулева година в ЕКТ... ЦСКА с малко късмет да влезе в групите... да спечели един 7-8 млн. евро... и да видим на резняка дали няма да му се прииска да се обеси!
Ох миличките, това било дузпа!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Блядовете нещо са се побъркали. Този направи един приличен мач срещу арабите и вече бил звезда! Накрая ще си остане с това ниво на играта, а даже може и да стане по-слаб футболист покрай цялата тази сага. Интересно как само Ювентус се натискат за него. Ако беше чак толкова добър вече да го искат още 4-5 големи отбора! Руснаците май не знаят с кой преговарят. Марота не е човека с който ще излязат на глава!
Тия по-добре да внимават, че руснаците набарат ли ги техните глави са аут!
Прокобата ще ви следва до тогава, докато не спрете с омразата и злобата към ЦСКА! Това датира от 2008 година, когато БФС взе лиценза на ЦСКА в момент, в който отбора имаше състав за групите на ШЛ. И можеше да спечели доста пари. Излизахте с фанелки "Аз мразя ЦСКА"... това също се помни от съдбата!
Затова малко смирение ви трябва... и нещата може и да ви потръгнат!
Той рефера и за Ливърпул не даде 2 дузпи първото полувреме!
Нека зарята в Неапол започне сега. В чест на Кулимаймунбали!
Слънчасахте ли бе Гонг? Ювентус има да играе с Верона, не с Кротоне!
Меко казано имаше дузпа!
Това е меко казано гавра! Не харесвам Ботев... но днес им отрязаха главата до кръста където се казва!
Спасчо, не се изказвай неподготвен без да знаеш. Жената е отговаряла за сигурността в сектор Б. От там е хвърлена бомбичката!
  • 1