Премиерът Бойко Борисов прие на официална среща в министерски съвет президента на БФС Борислав Михайлов и собствениците на трите гранда Лудогорец, ЦСКА и Левски - Георги Домусчиев, Гриша Ганчев и Васил Божков .

На срещата присъстваха главният прокурор Сотир Цацаров и вътрешният министър Младен Маринов.

След сбирката президентът на БФС Борислав Михайлов говори пред медиите. Той заяви, че още преди сключване на сделката за ТВ правата, КЗК е излязла с категорично становище, че няма конфликт на интереси.

Илиан Телкеджиев/Lap.bg
16 снимки

"Чувал съм и аз, че има някакъв натиск върху съдиите. Живеем в една и съща държава, нали така? Но съм си дал телефона на всички. А никой не ми е звънял за нищо.

Инициативата за днешната среща беше на премиера Борисов. Той се грижи за цялата държава, част от която е и футболът ни. Опитва да помага, за да не се стига до наказания, като това с футболните хулигани. Не мога да кажа кога ще има нова такава среща. Идеята беше на премиера. Не можем да му казваме кога пак да го направи, нали така?", заяви Михайлов.

“Според КЗК, няма конфликт на интереси за тв правата. Всичко е проверено и е по правилата. Още преди сключване на сделката от братя Домусчиеви, КЗК излезе с категорично становище, че няма конфликт на интереси. На днешната среща си стиснахме ръцете за феърплей. Разбрахме се да не се притискат съдиите”, добави Боби Михайлов.