Да, направо се избиват за него, учуден съм че Барселона и Ювентус също не се борят за подписа му. Поредната платена от Ганчев помия. Толкова са бързали подлогите да пиша, че е пълно с грешки, ама така е, кой му се вози в багажник на тоя студ. Гонг, вие сте срам за журналистиката.
Разбираемо, разчитат да си напълнят стадиона, все пак голям отбор идва, сега ако не го напълнят кога.
Нищо общо, едните ги вкара Боби Михайлов по престъпен начин в новосъздадената за тях Първа лига, а другите са изминали честно пътя си и са играли три години преди да придобият право за Европа. И се научете да пишете правилно имената на отборите Рига и ЦСКА-София, докажете че имате малко мъжка и журналистическа чест. С всяко изписване ЦСКА доказвате само че сте подлоги на Ганчев.
Сигурно му е казал че ако не вземе титлата ще го вози в багажника, а като знам каква е вероятността да я вземе... Маестро, дано не ти е тясно там :)
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Всички сте големи отворковци и много знаете, тоя имал интереси, оня от това натрупал пари. Кой го позволява това бе, разбирачи. Като дойдат избори и отивате да изберете едни и същи боклуци, като ви спуснат някое законче безропотно приемате всичко, ама иначе в нета от всичко разбирате и всичко ви е ясно. Като не ви харесва или терминал 2, или на площада и знаете как се решават нещата...Ама по удобно да си седим в къщурката и да лаем по другите.
ЦСКА не е умрял, Гриша го уби. Жалко е че такива ветерани също се продадоха за жълти стотинки. Догодина като го кръсти Барса-Микре-Юнайтед ще гледате като изнаси*ени гугутки.
Това се казва болен мозък.
Каранга в нормална държава и първенство щеше да е наказан през половината от мачовете.
Няма да има оставки защото няма как да ги поиска несъществуващ отбор. В момента отбор ЦСКА в България няма, така че оставки не акайте тея дето сте ги поискали които и да сте, ловчанлии, етрополци, микренци и т.н.
Клекна ли джудженце, откажи се докато не сте станали съвсем за резил.
Не съм изненадан. Дрогата кара хората да са агресивни докато всъщност са мишки, точно затова нападат не равни на тях а по слаби и стари. Нищо ново, това е редовия фен на ЦСКА-София.
Има една приказка "хитрата сврака с двата крака". Кажете сега мили припознавачи, ЦСКА ли сте или не сте? Ако сте значи дължите тези пари, ако не сте, значи признавате че не сте и си викате за Литекс.
Абе ЦСКА-София с какво ще помогнат за силен национален отбор с тея двама българи? Нали са отбор с традиции и 1200 титли, къде им е школата? Оранжев балон.
Не, ще раздават мозък, иди се нареди може да си вземеш малко.
Аз като фен на Лудогорец благодаря за тази чест, какви паметни събития, личи си към кого имате голям респект.
Защото заграбения стадион на ЦСКА-София прилича на всичко друго но не и на стадион, Лудогорец все пак е редовен участник в Европа и на тяхно място и мен не ми би било приятно да играя на сред тази разнебитена база, там е годно само да се радваме на хулиганските изцепки на Каранга.
Стойчо гледай си джендърския отбор и не коментирай големите, като гледам манталитета на Каранга и тем подобни, всички сте ми ясни, от един дилър купувате.
ЦСКА няма как да ги допуснат, защото отбор с такова име няма в момента. Ако говорите за ЦСКА-Софияе друго, но и те няма да са допуснати тази година. Гонг, ако не е тайна Ганчев колко ви плаща месечно?
И подобно на тирето Левски с мноооого българи, нали ревахте срещу Лудогорец бе, къде ви е школата, смешковци.
Много българи в ЦСКА-София, така ще помогнат за развитието на националния отбор.
Ти говориш за ЦСКА, това е ЦСКА-София, те имат много фенове от Ловеч, от Етрополе, от Микре...
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Ей продажни журналистчета, пишете че и по телевизията ще се предава, ама не пишете защото не е по някой от измислените ви смешни платени каналчета.
Арсеналчо вземете си съберете стотинки да си сложите една козирка, после давай акъл. Историята си я помнете, няма лошо, само казвам че животът върви напред, а вие ако искате и 100 хил. да викате, тея 11 долу като носят само срам каква полза.
Историята и феновете не играят на терена, стига сте се утешавали с глупави клишета. Историята е минало заминало, а и колко фенове да сте, само Лудогорец като гостува може да си напълните стадиона, но е разбираемо, като гостува голям отбор.
няма как да даде каквито и да е обещания свързани с ЦСКА, защото такъв отбор няма. Ако нещо иска да обещае за ЦСКА-София, това е друг въпрос.
Звездата на ЦСКА-София е правилно, гонг научете истинските имена на отборите.
Китайците и вас трябва да съдят Гонг, Каранга не е футболист на ЦСКА, а на ЦСКА-София. Ако бяхме нормална държава, а вие журналисти а не подлоги ...
Мач на фк дузпа какво да чакаме< аз предлагам правило да има преди мач на фк дузпа да им дават по една да бият още преди началото на мача така да са по спокойни че ще се представят добре пред празния си стадион.
  • 1