На човечето писало преди мен ще кажа че успехите на Лудогорец не са надценени а истински и то такива каквито няма друг клуб от България. Относно правилото за тримата чужденци ще го попитам само Лудогорец ли ще е ощетен от това, добре е да се замислите и надценените ви грандове с по колко чужденци играят.
Добре ще призная че съм глупав ако ти ми отговориш. Слаед като има два отбора които съдържат ЦСКА в името си но нито един не се казва само ЦСКА как се разбира за кого се говори?
1948*
Гонг извинете ако може една информация. Белчев на кого е наставник, защото пишете на ЦСКА а то има ЦСКА 1984 и ЦСКА-София, той на кое от двете е? Клуб който се казва само ЦСКА мисля че няма регистриран в момента.
"Армейците правят по 431 а Лудогорец по 474 паса", но иначе армейците са най добре представилия се отбор от България. Гонг толкова сте си заврели главите в **** на Ганчев че и да смятате не можете вече.
Аз реших че ги изпреварват по ползване на тоалетна хартия.
Когато измислените ви грандове достигнат организационното и футболното ниво на Лудогорец ... никога значи.
То само една дума ви е възможна на вас "грух" на сред кочинпарк. О извинете, забравих че нямате нищо общо с прасетата, вие сте люляци.
Имам въпрос към автора на статията. Господин Баталов, предполагам сте завършил журналистика, там учиха ли ви че трябва да е обективна и неподвеждаща? А може би заплатата на която ви държи господин Ганчев ви кара да забравите наученото.
Ръката на половин метър зад гърба в естествено положение, стига нелепици, топката летеше право в очернанията. За второто полувреме нарушението беше още по очевидно, топката била безнадеждна, глупости... ми след като нападателя беше бутан няколко пъти става безнадеждна да при това постоянно блъскане как да я стигне.
Сменете заглавието на "съдията поведе Левски към победа". Никога нищо няма да се промени в извратения ни футбол, няма смисъл да се гледа, фк Дузпа или получава такава или му спестяват такава, ама чиста та кристална чак. Жалко и срамно е да се наричат гранд.
Те вашите "грандове" всяка година евротурнирите пропускат, вие за самолета на лудогорци се тревожите. Те скоро и частен ще имат, а вие ще си злобеете по форумите.
Каква точна информация чакате от гонг, те една година не се научиха правилно да пишат името на един новосъздаден отбор та друго ли.
Защо им казваш "напред армейци", в Етрополе има някакви военни поделения към който се води отбора ли?
Интересно ми е какво ще коментирате, когато в следващите контроли с Олимпиакос и Зенит победят? Жалки сте. А иначе е патент на един софийски "гранд" да бие селските отбори и после да е надува ;)Казвал съм го и пак ще кажа, кой какви са му възможностите личи в Европа. Лудогорец е най успешние ни отбор в Европа, факт. Виждам че ви е трудно да повърнете нещо друго освен Милсами... да броим ли от колко нечувани отбори отпадаха Левски и ЦСКА... не можем бройката е безкрайна. Айде скрийте се в дупките и тихо.
Ясно е че ЦСКА-София и Левски са отбори с фенове забъркани във всякакви такива дейности, нищо ново не сте открили. Поздрави за вас Гонг, вие знаете за какво.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Няма по нагло нещо от левскар оплакващ се от съдия, нахалство безкрайно. Май усещате че ще ви направи за смях Лудогорец и гледате предварително да подготвите хората за неистовия си рев след мача. Смешници.
А Шереч спомнчт ли си как шкараха на Дунаш гол оюешидно с ръка и така победиха? Тогаша не протестираха май. Какшото повикало такоша се обадило, заслувашат си го.
Много се радвам като прочета коментари като тези под мен. Това само показва колко напред е Лудогорец и колко отчаяни и затънали в злобата си са фенчетата на софийските "грандове". Всъшност какви грандове, ЦСКА вече не съществува, като гледам май и Левски натам отива, едната злоба и завист ще ви останат :)
Големи патриоти имало в тази България, като беше казал веднъж Гришо че забравял българския, за това не се сещате, ама нали случая е удобен да плюете по Лудогорец. Осъзнавате ли колко сте смешни? Боли ви че шопските ви отборчета титла няма да видят още 30 години. Боли ви от истината, че ако собствениците на вашите отбори имаха възможности също щяха да вземат чужденци... ама нямаааат. Боли ви че когато Лудогорец си направи стадиона по всички изисквания на УЕФА, няма да има кой да дава пари за кърпене на националния и когато смешните ви отборчета додрапат до лига европа, може да се наложи вие да играете извън вмирисаната ви София. Между другото ако сте гледали мач в живота си, вероятно знаете каква е разликата между клубен и национален отбор, както и че има английски отбори с по двама англичани, и италиански с по един италианец. О забравих, вие от футбол няма как да разбирате, това е една игра която Лудогорец играе.
Левски трябва да се радват че толкова отблизо могат да се докоснат до големия футбол, такъв какъвто никога не са и никога няма да играят.
Да ви имам клубовете и историята дето само в нея живеете, Лудогорец с 25 точки праднина през пролетта, Дунав и Черно море битка за второ място, това би следвало да стане, а иначе със съдии ясно че Левски и ФК ГМО ще се борят за второто.
Асенчо, не мога да разбера просто глупав ли си или много глупав. Да кажеш, че Левски или Литекс са купували титли разбирам, отиват в Европа после и знаем какво следва. Ама след всичко което показва Лудогорец в евротурнирите, да кажеш че купуват титли... за какво да купуват, има ли по силен от тях, че да трябва да купуват?
Съмнявам се че гледката на няколко гола във вратата им на левскарите ще им хареса, но щом искат да гледат.
Те не знам с какво са повече, ама ти ще си с повече от 3-4 гола във вратата :)
  • 2