Левски гостува на северномакедонския Шкупи в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите. Мачът на стадион "Тоше Проески" в Скопие е тази вечер от 22.00 часа и в Gong.bg може да проследите всичко най-интересно от него. Израелският съдия Давид Фуксман ще ръководи сблъсъка.
 
Тежкият терен на стадиона в Скопие със сигурност ще окаже влияние върху качеството на двубоя, който се очертава като доста труден за "сините". Българите се хванаха за главите, след като видяха в какво окаяно състояние е тревното покритие на съоръжението. Снощната тренировка на Левски отблизо проследиха собственикът на клуба Наско Сираков и изпълнителният директор Даниел Боримиров. 
Домакините от Шкупи показаха добра форма, след като в  първия кръг от турнира днешният съперник на "сините" записа 5:0 и 0:0 срещу литовския Хегелман.
 
Треньорът на Левски - Николай Костов, показа оптимизъм на официалната пресконференция преди мача. Той разкри, че е направено добро разузнаване на съперника, а последните два мача са анализирани в детайли.
 
Със закъснение към отбора днес трябва да се присъедини десният бек Жереми Петрис, който си забрави паспорта в България.
 
Левски ще се радва на сериозна подкрепа от близо 1000 привърженици в сектора за гости. 
 
Вероятни състави
 
ШКУПИ: Илязи; Тошевски, Илиески, Пинтер; Тимовски, Путита, Хамиди, Алберт, Ричков; Сифъс, Трапановски
 
ЛЕВСКИ: Андреев; Петрис, К. Димитров, Кордоба, Цунами; А. Митков; Роналдо, Ел Джемили, Краев, Уелтон; Рикардиньо