Защо триете коментари? Да съм казал нещо обидно? Не съм....просто се изумявах на Вашият потенциал да намирате възможно най-вървежните и актуални новини :)
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
А останалите през 23 дни ли играят? :D Егати оправданието..
А вие спокойно може да се върнете в първи клас ;)
@voov Ами тогава отивай да се бориш срещу Божков на контрапротестите...сформирайте едни и бърже жива верига пред Министерски Съвет. Току виж ви намерил и нов спонсор от благодарност ако го спасите. Аман от прости хора...
Обичайното....води се разследване....накрая излиза че срещу неизвестен извършител и се прекратява проверката веднага щом отшумят нещата.
Ние искаме да знаем къде отидоха парите от ББР и от 60/40...в кои фирми на приближени до управляващите? А не някакви новинки за поредният човек-бушон без власт покрай ОПГ-то на Борисов.
Те нали са частна болница и не приемат други пациенти с коронавирус освен "богопомазаните"? С какво помага в такъв случай?
Подтиква го фактът, че по-добре се крият нарко-парите зад маската на псевдо-филантроп =)
esailsee, Аз лично съм винаги позитивен - с обикновените хора, тези които виждам пред вкъщи, на улицата, в работата....тези които ще ти направят път, ще ти помогнат в нужда или ще ти кажат едно простичко добър ден. Гореспоменатият индивид обаче не е сред изброените...такива като него виждаме само като преминават с 200км в час покрай нас в лъскавите си автомобили пълни с охрана, която да ги пази от народната любов и от всички хора, които са наранили по пътя си нагоре. Ако не ги споменаваме тези неща, то и ние сме съучастници, а техните медии ще продължат да ги превъзнасят. Така че правете разлика, моля. И Ви желая весело изкарване на празниците, да Ви донесат това което искате, но нямате. Не само на Вас, но и на всички в този сайт=)
Рецептата:
1.Приватизирай заводи, чиито управители или главни счетоводители са ти били роднини.
2.Плати на Бойчето, че да ти разчисти територията и да те защитава.
3.Вземи пазарният дял от амфетамините на вече изгонените Галеви.
4.Събирай парите от наркотиците.
5.Започни да се правиш на уж меценат и да помагаш в дейности от които хал хабер си нямаш.
6. Купи си медия за да представи в добра светлина горе изброените.
То който и вратар да беше срещу Англия, все щеше да отнесе 5,6 парцала.... Не може да се очаква друго освен паника от защитници, трима от които са за първи път титуляри и никога не са играли заедно преди на официален мач. Балъков си беше виновен за този резил....страхотен футболист, но един от най-лошите треньори по тези ширини...
@flipicha Заради коментари като твоя, спортистите ни във всички спортове винаги са под напрежение и се пречупват. Сега си допий пърцуцата, набий жената, тегли още една майна на целио народ и оди си легай, че утре кръчмата отваря рано.
Как така нов крал, като Фюри два пъти цуна пода? Ей гонг, вие не спирате да ме развеселявате с тея полу-новини, полу-вицове :D
Ние винаги сме играли по-трудно срещу отбори от нашата черга или по-долу....а това кипърците да искат да скачат на Норвегия не го разбирам....защо при положение, че ако изпаднат и следващия път ще играят срещу Малта, Лихтенщайн и т.н.? Срещу по-слаби отбори ще им е къде къде по-лесно да се класират.
Никва легенда не е тоя безсрамен симулант...
Господинът приличащ на таласъм да не забравя, че играем без Соколов и Алексиев...та да се запре малко с критиката..
Той е наказан и няма да играе....но това надали има значение за вашите заглавия...вие така и така си го карате на ангро без много смисъл ;)
Тоя па....Фантомас, бегай не излизай по тъмно там докато празнуват, че плашиш хората... Къде ти е любимата, оня другия тюфлек, да не са го взели за ханъма кавказците по пътя?
То тоя е като Обеликс...като малък е паднал в казана с коката и още му държи :D
Успех на нашите момичета! Разбийте ги тея колумбийки.
Откъде ги намерихте тея дроб сърми...от зоопарка ли, затова ли показвате животните там? :D
Присмял се хърбел на щърбел....та той е същия измисленяк като тях...
@bibitko Интересна особа е той....може да бъде и много надменен и изключително великодушен. Ала това за благотворителността май не го знаят всички. Иначе има една любопитна история за него и един негов съотборник в Насионал на име Алберт Фантрау, за която някои казват, че е измислена, други че е съвсем реална...ако има някой който не я знае, може да я види в нета и да прецени сам за себе си дали е истина.
Не вярвам да се опитат да го задържат след всичко случило се...това ще граничи не с твърдоглавие, ами направо глупост. Дано не се окажеш прав.
Дори и да е пресилена работата със сътресението, поне може да му помогне с намирането на по-нататъшна работа, след като сигурно няма да се задържи на Анфийлд. Да, момчето направи грешки...но като цяло това са рисковете на вратарската позиция. Един нападател може цял мач да го няма, да вкара един гол и да стане герой на мача.....докато вратарите и една грешка да направят е достатъчна да отиде целия мач на кино. Безгрешни хора ням. Те някои индивиди съвсем прекалиха, та чак и заплахи за живота му пращат.
Колко "добре" написана статия. Браво момчета, достигнахте дъното...ала и това не ви спря...продължавате да копаете надолу :D
Е какво му е толкова уникалното? Бавен човек без съществуващ гард колко да издържи. Толкова хора да платят за билети, поне да му бяха осигурили що годе равностоен съперник на Хан.
Eдин футболист струва толкова, колкото някой е готов да плати за него. Така че никога не се знае. Пък вие си списвайте глупости. Въпреки че ще симпатизирам на Реал в сблъсъка, дори и аз ще ви заявя, че каквото е загубил Мюлер според вас, набързо може да си го върне ако има ден в двата мача. Останалато са глупости за журналя да си намират на работа ;)
Ето на това му се вика хубав и похвален жест. Има добри хора в ръководството им явно.
  • 1