Защо ги пишете тези щуротии- в Стара Загора Георги Николов вкара от ъглов удар след центриране на Балоянис!
@redfist Нямаше такова. Момчето просто стъпи накриво и усука коляното.
@idkidk Точно така! Тези не изпускат кокала! Какво работи този? Цял живот на хранилка във футбола! Онзи ден на мача в Пловдив го гледа пръднал си в гащите вече на 70 години! Стига вече са ни баламосвали!
Най- долната мастия в българското съдийство! Дано младите не се учат от този демагог!
@Аврамов Кошмар за България са русороби като теб, че и българското знаме сложил за параван!
@ddryanov Не ядосвай пазаржиклии, че няма да има публика на мачовета на ЦСКА! повечето от публиката на ЦСКА са от пазарджишките села!
Никаква полза- след няколко кръга ще го пробутат под сурдинка, леко и безболезнено! Такива мачове трябва да се преиграват, както бе в Германия преди време!
Никой няма да се навие да е изтривалка на малоумниците в БФС! Гонзьо ще да е!
Не е Кръстаич проблема на БГ футбола, а самото БФС!
@ogrizko Абсолютно си прав! Безхаберниците си трайкат, лапат си заплатки, необразовани, нагли и прости индивиди вече 18 години от 2005 година - все едно и също, треньора виновен, а те на власт! А сега познайте откога не семе се класирали на голямо първенство?
Слугинаж на варненските хюмнета към Киро Гела!
@kotomir Със съдиите ще станат! Ботев се подиграха с труда на съдиите! Един час след мача плакаха в съдийската стая!
Случва се, че излитат всички хора на Илиан - той докара Генчев, руснака не го искаше. Сега прочиства и ще назначава хора искани от него самия.
Истинска съдийство, а не Железов, Кабаков, Гинчев и всички останали послушковци! Фактите са си факти!
@1973orange Объркал си се тотално- столипиново си има черно-бяло отборче на сърсето!
@sabale Всъщност фена, който каза, че Гелето не разбира от футбол и е хал-хабер си емного прав- той е един празнословен дърдорко и е отдавна разкрит!
@КироВарна Мякащи лингури от северното черноморие да не се обаждат!
@toristo Това баща ти, стария стрелочник от село ли ти го разказа?
Много удобно се пропускат неоспорими факти- т.н. фенове строшиха пексигласа, разкъсаха мрежата, подпалиха разни неща, щяха да се самозапалят, хвърлиха димка и факла на новия терен и го изгориха, освен това всичко това бе любезно пропуснато от дежурния делегат, затова другия път по 200 лв. билети, за да се платят ремонтите!
А разбраха, разбраха, затова не могат да си напълнят сайванта Бесика!
Според мен Левски трябва да са доволни, че не ги взетози изпечен мошенник! С техните стратегии, заедно с Анкерсен видяхме до къде докараха Саутхямптън- клубу е ръководен много погрешно, а сега на пожар няляха пари в нови непотребни футболисти и пари за Левски не останаха!
Ще стигнат за две заплати на въгларовската плачеща върба!
Много противен селски тип, но вирее благодарение на некадърните и подкупни български журналисти, които веднъж не са го попитали- г-н селски бег, за какви терени говорите, като дължите 13 милиона на НАП ? По всички закони трябва да сте в А окръжна група и там да питате за терени! Журналистчетата спите ли?
Културна работа, а не като Мъри - мрън, мрън, мрън, а не си признава, че е за Аокръжна група!
@LH4life При всички случаи си манго с лилави венци- или от Столипиново или от сухата река!
Всъщност, това, което редовите фенове пишат отдавна си е 100% вярно- съдиите и футболните функционери пречат на футбола и конкретно на Лудогорец със слугинажа си към тях. Ако в България се свири и използва ВАР, както в Европа, отборите ни ще са подготвени за такива битки и няма да ги губят безславно. Вчера, твърдя, че Лудогорец по нищо не отстъпваше на Рома, освен по глупостта да влизат безумно в наказателното поле, а и извън него. разбира се у нас за всичко това щеше да им се размине. Показателно е, че във всички решаващи мачове те реват от европейските съдии, защото не са подготвени за такива ситуации и реално свирещи съдии!
Няма страшно- Иво Андреев нали е с вас!
@mr.gignac Да, по - различни са имаше големи протести на фенове години наред, феновете на Ботев протестираха, след като стадиона бе започнат и наляти там 15 милиона, а фалита на КТБ спря строежа. Накрая към протестите се организираха и феновете на Локо Пловдив. Вие къде сте, нещо не съм видял протести в Плевен, значи положението ви устройва?
@bvago1 ти от кое ЦСКА си , манго.
Добър, много техничен футболист още в Ботев показа добри игри!
  • 1