@SPQR гепиха музея на истинското ЦСКА, не без подкрепата на боко тиквата. Жалко за България - шепа мутри превърнаха Отечеството в бащиния.
Запомнете - отбор заченат с измама и схеми, чакащ на парите на един “бизнесмен”, без стадион, без емблема, без школа и без история - няма как да постигне победа извън корумпираното ни първенство. За Литекс-тире-София говоря, то се знае.
Все едно са го снимали пред щанда с картофи у кауфландуту… кауня.
Ще става “инфлуенсър” - колко му е…
Българките са номер едно, браво!
@bvago1 мани го тоя, виж какво се е екзалтирал хаха - толкова е зле, че вкарва в едно изречение Литекс с двата полуфинала от КЕШ на ЦСКА. Изобщо не знае къде се намира!
@ddryanov кой говори за ЦСКА, приятел? Това е Литекс! Никой не говори за ЦСКА освен платените медии и 5-6 припока фенове и последователи на дебелите пачки от г-нна ГГ…
Според мен Литекс имат шанс в тази среда да изплуват. Все пак Рома ще играе с 3-ти или 4-ти състав, а другите “отбори” вероятно произлизат от малки провинции и едва ли имат особен опит във футбола. Очаквам бомбастични заглвкя
Очакваме бездушно разхождане на екипите по терена и още мноого много оправдания от лигльото Ясен Петров.
Много се радвам за Камбуро! Голямо постижение е това за него, пък и не само! Труда и усилията му могат да служат за пример! Честито, още един гол и Жеков отива в историят.
“Камата” единствено се срами, а срами и тирето, ако трябва да сме честни… пише пълни глупости, абсолютно не нужни и тъпи, но никога не пропуска да си сложи линкче към селския магазин с отвратителните си парцалки. А беше футболист от класа, икона! Само си цапа името… жалко!
Пълни глупости!!
Долу ръцете от нашият Живко хахахахахахахахахахахаха
Проклетите два гола на тройчо срещу Ливерпуул продължават да тегнат над “армията”. Разликата е, че днес проклятието на ЦСКА е разбито, предвид, че тройчо става треньор на Литекс-Микре, и ще папка от на ГГ попарата - смях!!! И тука некви розово-оранжеви се надъхват в коментарите - ааааажжаагхахаха лелеее мъкаас
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Поредна демонстрация на умствената мощ и капацитет на бат’ Венци. Изявленията му носят повече кликове от всяка “прелест, показваща бюст за милиони”. Силна журналистика.
@DimoDochev веднага ти отговарям, като един от 20-те хиляди на стадиона 2016-та - ами няма ни, ние ИСТИНСКИТЕ никога няма да припознаем “литекс тире софия”, като ЦСКА… и за това нито гледаме новосформирания литекс, нито пък някога ще отидем на стадиона. Толкова е просто.
хае на пикоч и химия в района на “Армията”. Срам и позор.
Разбира се, това по никакъв начин не може да бъде изненада. Всеки нормален би предпочел да отиде дори и в Уганда, виждайки на какво прилича базата на някогашното ЦСКА, къде в момента се помещава Латекс. Та те дори нямат тоалетни, Борисовата градина все така у
Важното е, че лалетата “увЕхнаха”. Изумявам се, колко е зле журналистиката в гонг в последните 5-6 години. Явно и редактор нямат, горките.
“Какви ги върше атлета” хахахахахаах, ало ма’алата?! Дипломата кой ви я уреди?! “Журналя”!!!
Официално “ЦСКА ТИРЕ СОФИЯ” обжалва и твърди, че са наследник на Латекс хахахахахахахахаха ГАВРА СЪС СВЕЩЕНИТЕ БУКВИ, но това заслужават всички препознали се!!!
Е*ати заглавието 😀😀😀
Божинка, играч, танцьор, поръчвателю на поздрави и поздравителю най-поздравен! това е просто футболен мач, нищо общо няма с нацията... но това за нацията май го добавиха измекярите от гонг.
Духа на българката е несломим!!! Достойни! Красиви! Усмихнати българки!!! Обичаме ви!
Обичаме ви, момичета, прославете силата на българският дух - още веднъж - за вас самите, за нас и най-вече - за поколенияра!
Абе що за дебилно племе лази по тази земя бе?! Не стига че всичко прогнило и корумпирано, ами и спорта няма как да бъде изключение... Някой ще ми обясни ли, как Бербо, по-известен със стойката си с форма “делва” или “Ф”, ще управлява ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ?! Ами да си бяхма оставили перуката, другарк и другарки... Та този има 2 месеца като някакъв... дето събира топките в Етър!!!
След като покори всички спортни и акедемични успехи, разбирах екскурзия в гермяния, лондон, манчестер, индия, велико търново, сега е време “да ни оправи”
Продължавате да наричате Литекс “ЦСКА”, до кога?
Митя Барбатов не се ли е изказал вече по въпроса?
  • 1