Сериозно ли още някой вярва, че човека, който не е сменил 1 седалка, и който остави собствената си публика на химически кенефи да вони и цялата борисова градина, ще прави стадион - хахахаха! Бе, след като се намери кой да му вярва, че латекс е ЦСКА, славното ЦСКА… нищо не може да ме учуди!
Ей, не си правете та**ци с ловешкия гранд и неговото отроче тире ловеч… Това е шапоана на България, или аз не съм разбрал пак. Борисовата мирише на фекалии.
Поздравления от един не-припознал се - с отлагане и минаване метър никой няма да стигне далеч! Само с труд и честна игра ще се изгради фундамент а над него солиден отбор, готов да жъне успехи!
“Големият шлем” - от крива паланка до подуяне…
Никой не ви вярва на глупостите! Цял живот я слушам тази лъжа! Справка: последният път, когато се смени СЕДАЛКА на “Армията” беше по времето на Гърнетата!!! Целия парк мирише на к*неф от години! Не
@kakasia хаха! Истински се засмях! Приемам поста ти като шега, надявам се, че действително осъзнаваш какво се случва, но просто се майтапиш!
Вие сериозно ли използвате “й” в случаите, които изискват “ѝ”?! Изключително неграмотно и пагубно за българския език!!! Редактора ви е гола вода!
Полицаи на велосепеди - топ защита.
Пичаги, може да се пенявите колкото искате. За съжаление, левскарите са прави, а Латекс никога няма да бъде ЦСКА. Стойчо за пореден път се доказа, като измекяр. Буквално до вчера обижда и присмива Цифрата, а сега отново първи сред глупците. Имайте достойнство и аман от платени “легенди”, като Тройчо или он другиот, който никой не го знае защо е важен - майкъл ли беше, джони каубоя ли… все тая, и той на хранилката се нареди. Имайте достойнство.
@Rafamir леко да не се задавил със собствената си слюнка, припок…
Поредното доказателство, че тази сбирщина от чужденци няма нищо общо с ЦСКА. И културата на този велик български клуб, останал в историята… Срам и петно по името на Родината!
Джува направо да слагат логото на Му отпред на екипите, на мястото на централния спонсор. Рабиот го взеха без пари преди няколко години, също както Погба.
Освен това тук не пише и абсолютно нищо.
БОМБА ГРЪЧ БУУМ?! Трансфер в Джей Лигата 😀
Благородна постъпка от управата на ФК “Левски”, браво!
Хахахах, абе тази статия е едно-към-едно с тази в Спорт-ало ня същата трма! Копи пейст!!! Леле, леле… журналя ахахха!
Тази статия ми беше много полезня. Сега знам, че $10,000.00 са смешна сума и трябва да се смея, и че понеже някой е направил свободен трансфер също е задължително да се плати такса на агентите от смешните €2,000.00. Човека писал/редактирал статията е голям майтапчия, какви заплати вземате тук? Търсите ли хора? Значително по-грамотен съм от журналистите ви, а най-вероятно и от редактора ви? Ще се смея с вас на тия пари - вземете ме!!!!
@drelic олекна ми, като видях, че си ми отговорил. А сега след кафето, мисля пак да ми олекне :) поздрави в Ловеч, жалко, че им убиха тима, за да го преместят тук.
Тройчо, момче от село, толкова от него. Добре, че вече срами Литекс, а не ЦСКА. Само това ми носи мир и спокойствие.
40 години ви сърбаме попарата! Тия 2 гола, Тройчо, да ги беше запзил за Марек или някой друг отбор! 40 години плащаме, за двата ти умрели гола! Убихте ЦСКА, убихте отбор, по-голям от всички вас взети задно!
Ще се излъчва ли у нас? Бих го гледал с удоволствие, предвид, че в Египет играе не кой да е, а легендата Мо… Елнени!
Гласувам за Барбуков! Продължава да е топ острие на България, въпреки, че не играе! Възхищавам се на мотивацията и усилията да отстрани Буби Пируката, въпреки малшанса и спорните ситуации! Барбуков шампоан!!!
В тоя вмирисан клюкарски сайт може да си пишеш и псуваш когото и както си поискаш, но ако напишеш нещо срещу ваксините - веднага ти трият мнението хахаха. Просто са ми интересни мненията на Пифчо, защо ги изтрихте? Какво да чета нео-либералните клоаки на тия другите?!
Абе, Гонг, четете ли си глупостите? Назначили го тоя тиквеник ЗА ДИРЕКТОР НА НАЦИОНАЛНИТЕ ОТБОРИ, за да се ИЗОЛИРА ЛЕЧКОВ?! Което доказва, колко сте жалки и как си назначавате вашите служители, а то и по “статиите” си личи.
Почти всяка седмица четем силно модерирана информация за ограбени или нападнати футболисти в Англия. Дори те самите споделят, че купуват специално обучени охранителни кучета. Ами това е либерализма, приятели, това са новите ценности - свобода и равенство за всички! Това, което все още ни спасява тук, е че сме бедни и нема кво да ни откраднат… но ще дойде и тук тази сган
Не разбирам, как така е изиграл всичко! Не само не разбирам, ами направо се съмнявам! Все пак се е учил на тото от най-добрите, как така бил пропилял всичко?! Смърди на измама.
Чалгата се е пропила във всяка една сфера на обществото, какво може да очакваме, от хора, прекарали повече време в кръчмите и чалготеките, да ни цитирар Ницше?!
Добре си е тюфлека, к’во му не арѐсваш?! Русо, младо… аааа!!!
А оранжевото Динамо, от по-долу, дали не е 56,005-я профил на ГА?! Определено ме съмнява… лека вечер на всички :(
Минавам да кажа, че латекс не е ЦСКА, и оранжевите привърженици не са армейци. Приятна вечер на всички :(
  • 1