Лииитекс, Лиитекс!!! Опа? Литекс?! Смачка Литекс? Обърках се...
Кой е Кортиньо?
Честно да си призная - не виждам къде е проблема и цялата драма с тия пари и задължения. По добре изпипания модел, Левски също може съвсем безнаказано да си фалира и да си припознае някое селско отборче. Само трябва да дойде мутра с пари и всичко ще е по реда си.
Ех, как ми се ще и аз нещо дс препозная, например - завод за салфетки! Харчат се здраво, има ‘леб в тая рабора!!!
Не стига, че са препознати, ами и невероятно неграмотни. Иначе, кога иде ред да се плюе, обижда и заплашва - да, безспорен номер едно сте. Цяла България ви гледа и ви се смее. Истинските ЦСКА-ри ви се смеем...
Чичо митко за петте лева на джуджето се прави палячо вече толкова време... срамота!
Едмонд 😂😂😂
Евала за европейските цени! Дано никой не му стъпе на стадиона, нека си играят пред празни трибуни! Невиждана наглост! Хората в Разград тънат в мизерия, а тоя... няма какво!
Всяка лъжа повторена 100 пъти става и истина. Лъжи, докато те хванат, хванат ли те - продължавай да лъжеш! Тирето е срам, а журналята са инструмент в ръцете на джуджета и мафиоти - бананова Република с ясни приоритети. Лъжата на три морета.
Хиляди благодарности към Попето, жалко, че нямаме възможност да му отдадем заслуженото уважение в последния му мач за тая кочина. Единственият достоен за трибагреника.
Съда с поредна успешно извършена частна поръчка. Крадлев успешно подари стадиона на джуджето също. Всичко е по план. Захарния барон на три морета.
@agrenev държава не е, правилно, било е държава преди има няма 1000 години. Сега е бананова република обитавана от крепосни селяни.
@agrenev Напротив! Исках да кажа - “каквото почукало, това се обадило” или с други думи - прост народ, слаба държава. И ето, хората си въртят схеми - Лудогорец работи със съдиите, Литекс с държавата (мафия)...
Четейки коментари от сорта на “Лудогорец е отбор на бизнесмен” и “Лудогорец не представлява България, защото е на бизнесмен и...” ме навежда на мисълта, че това не е интернет форум, а годината далеч не е 2019, а сякаш се лутам нейде между 62-ра и 89-та!? Колеги, българия, хубаво е, че някои от вас са що-годе грамотни, изключае селяка от Зара, но размърдайте ги тия кратунки, боли знам, но кой да е собственика на спортен клуб ако не бизнесмен? Това, че банановото правителство на банановата република до ден днешен раздава стадиони, имена, емблеми и марки на разни чобани, не прави Лудогорец “мръсен милионерски” отбор! Нима забравихте кои са мутрите начело на вашите любими препознати и не до там познати кочини
@Mariana74abvbg поздравления за грамотния отговор!!! С две неща не съм съгласен - с тояа за Балканите и с “цска”?! Няма ЦСКА... има лАтекс-мафия ;)
Пардон - “кинйеф”, че да разбереш
Виж се колко си елементарен, направо съжалявам, че ви обединихме с България, кенеф. Целия ви град е кочина и сте неграмотни, освен в Ямбол никъде другаде не ви разбират какво мяцате, селяк.
@didami84 неграмотен си
Докато казвате “нйе” и “на мени” по-добре си трайте, неграмотници. Че и градове се водите, областни... пу!
Разград е на три морета, докато вие още се борите с българския език. Ще ви изпратим другарката Христова, да ви научи как се говори ПРАВИЛЕН български, как се казва НЕ и как са казва НА МЕН. Селяни.
Злобата на разни дребни душици, обитаващи най-провинциалните долини и низини по нашему, хора, които хиляди години не успяха да научат майчиния си език, уж български, които мяцат като разгонени рускини и още бъркат “не” с “нйе” да ми говорят кой е село и кой град - ало Зара, вие сте най-неграмотните хора в тая бананова република - поклон пред господарите от Разгряд, долу на земята селска измет мякаща - научи български, селянин заралийски, после слагай етикети... никъде освен в Ямбол и Пловдив не ви разбират мяцането неграмотници...
Хаха! Тази "новина" дори не е и преписана, тя е измислена! Белерин многократно е заявявал, че в не иска обратно в Барса, дори подписа нов договор за 6 години... Арда Туран няма място в схемата на Арсенал, и като цяло това са пълни глупости с цел покачване цената на турчина. Копи-пасте ви е призванието.
Пред нас се извършва престъпление, престъпление, което се замаскира с името на най-велиякият клуб в България. Гонг.бг, от друга страна, са участници в манипулация. Като обществен търг, всеки желаещ може да участва, всеки има право да придобие акциите на ЦСКА. Захарния барон обаче е над законите, над държавата, която впрочем участва в този цирк, като не предприе нищо срещу незаконното използване на терени, бази и марката на ЦСКА от споменатия по-горе. Пародия, мафия, кочина... беден ми е речника. Не участвайте в това. ЦСКА завинаги!
Чак па рокада, в последните 2 години Оспина е титулярния избор на Венгер за ШЛ...
@streebard - каква е заплатата на Ибрахимович?
Когато си отговориш на този въпрос, ще осъзнаеш колко си далеч от истината.
Глупостите за Джака, Асано и Холдинг не желая да ги коментирам, очевидно аФтора не е наясно с нещата, за които пише. В общи линии статия, която не носи никаква информация, освен, че Гонг страда за журналистически кадри.

И за да не съм голословен, цялата работа с всички тия прочути трансфери на Арсенал, или тяхната липса е, че Венгер има достатъчно дълбок състав. Не по един повод е казвал, че търси качество, а не посредственост. За това и изчаква до край. И ние трябва да уважаваме това.
"Как е възможно да си готов да похарчиш същата сума за полузащитник като Джака, (който дори не игра титуляр при загубата срещу Ливърпул)"
Отговора, който оставяте на нас, е елементарен - Джака не игра, заради проблеми с фитнеса. 20-те минути, които беше на терена го доказаха... Хубаво е да гледаме футбол, от време на време, не много, преди да започнем да пишем статии, да?
Тая статия е точно толкова тъпа, колкото са изцепките на "гамените". ;)
Я ГЪНАРС, Я!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
  • 1