Полицаи на велосепеди - топ защита.
Пичаги, може да се пенявите колкото искате. За съжаление, левскарите са прави, а Латекс никога няма да бъде ЦСКА. Стойчо за пореден път се доказа, като измекяр. Буквално до вчера обижда и присмива Цифрата, а сега отново първи сред глупците. Имайте достойнство и аман от платени “легенди”, като Тройчо или он другиот, който никой не го знае защо е важен - майкъл ли беше, джони каубоя ли… все тая, и той на хранилката се нареди. Имайте достойнство.
@Rafamir леко да не се задавил със собствената си слюнка, припок…
Поредното доказателство, че тази сбирщина от чужденци няма нищо общо с ЦСКА. И културата на този велик български клуб, останал в историята… Срам и петно по името на Родината!
Джува направо да слагат логото на Му отпред на екипите, на мястото на централния спонсор. Рабиот го взеха без пари преди няколко години, също както Погба.
Освен това тук не пише и абсолютно нищо.
БОМБА ГРЪЧ БУУМ?! Трансфер в Джей Лигата 😀
Благородна постъпка от управата на ФК “Левски”, браво!
Хахахах, абе тази статия е едно-към-едно с тази в Спорт-ало ня същата трма! Копи пейст!!! Леле, леле… журналя ахахха!
Тази статия ми беше много полезня. Сега знам, че $10,000.00 са смешна сума и трябва да се смея, и че понеже някой е направил свободен трансфер също е задължително да се плати такса на агентите от смешните €2,000.00. Човека писал/редактирал статията е голям майтапчия, какви заплати вземате тук? Търсите ли хора? Значително по-грамотен съм от журналистите ви, а най-вероятно и от редактора ви? Ще се смея с вас на тия пари - вземете ме!!!!
@drelic олекна ми, като видях, че си ми отговорил. А сега след кафето, мисля пак да ми олекне :) поздрави в Ловеч, жалко, че им убиха тима, за да го преместят тук.
Тройчо, момче от село, толкова от него. Добре, че вече срами Литекс, а не ЦСКА. Само това ми носи мир и спокойствие.
40 години ви сърбаме попарата! Тия 2 гола, Тройчо, да ги беше запзил за Марек или някой друг отбор! 40 години плащаме, за двата ти умрели гола! Убихте ЦСКА, убихте отбор, по-голям от всички вас взети задно!
Ще се излъчва ли у нас? Бих го гледал с удоволствие, предвид, че в Египет играе не кой да е, а легендата Мо… Елнени!
Гласувам за Барбуков! Продължава да е топ острие на България, въпреки, че не играе! Възхищавам се на мотивацията и усилията да отстрани Буби Пируката, въпреки малшанса и спорните ситуации! Барбуков шампоан!!!
В тоя вмирисан клюкарски сайт може да си пишеш и псуваш когото и както си поискаш, но ако напишеш нещо срещу ваксините - веднага ти трият мнението хахаха. Просто са ми интересни мненията на Пифчо, защо ги изтрихте? Какво да чета нео-либералните клоаки на тия другите?!
Абе, Гонг, четете ли си глупостите? Назначили го тоя тиквеник ЗА ДИРЕКТОР НА НАЦИОНАЛНИТЕ ОТБОРИ, за да се ИЗОЛИРА ЛЕЧКОВ?! Което доказва, колко сте жалки и как си назначавате вашите служители, а то и по “статиите” си личи.
Почти всяка седмица четем силно модерирана информация за ограбени или нападнати футболисти в Англия. Дори те самите споделят, че купуват специално обучени охранителни кучета. Ами това е либерализма, приятели, това са новите ценности - свобода и равенство за всички! Това, което все още ни спасява тук, е че сме бедни и нема кво да ни откраднат… но ще дойде и тук тази сган
Не разбирам, как така е изиграл всичко! Не само не разбирам, ами направо се съмнявам! Все пак се е учил на тото от най-добрите, как така бил пропилял всичко?! Смърди на измама.
Чалгата се е пропила във всяка една сфера на обществото, какво може да очакваме, от хора, прекарали повече време в кръчмите и чалготеките, да ни цитирар Ницше?!
Добре си е тюфлека, к’во му не арѐсваш?! Русо, младо… аааа!!!
А оранжевото Динамо, от по-долу, дали не е 56,005-я профил на ГА?! Определено ме съмнява… лека вечер на всички :(
Минавам да кажа, че латекс не е ЦСКА, и оранжевите привърженици не са армейци. Приятна вечер на всички :(
Като видях това толкова бомбастично заглавие веднага цъкнах и скролнах надолу да чета коментарите - колеги, добре се справяте, но очаквах повече. Заглавието е безумно тъпо, за статията да не говорим. Трябва повече да ги храним тия бонаци.
@SPQR гепиха музея на истинското ЦСКА, не без подкрепата на боко тиквата. Жалко за България - шепа мутри превърнаха Отечеството в бащиния.
Запомнете - отбор заченат с измама и схеми, чакащ на парите на един “бизнесмен”, без стадион, без емблема, без школа и без история - няма как да постигне победа извън корумпираното ни първенство. За Литекс-тире-София говоря, то се знае.
Все едно са го снимали пред щанда с картофи у кауфландуту… кауня.
Ще става “инфлуенсър” - колко му е…
Българките са номер едно, браво!
@bvago1 мани го тоя, виж какво се е екзалтирал хаха - толкова е зле, че вкарва в едно изречение Литекс с двата полуфинала от КЕШ на ЦСКА. Изобщо не знае къде се намира!
  • 1