Манчестър Юнайтед изглеждаше близо до финализирането на трансфера на Адриен Рабио от Ювентус. Вчера двата клуба постигнаха договорка за цената на играта, но тепърва предстои тежката работа за „червените дяволи”.

Офертата на английския клуб за близо 20 млн. евро е била приета от щаба на Ювентус, а сега от „Олд Трафорд” трябва да се разберат за условията по личния договор на Рабио с Юнайтед.

За целта от Манчестър започват преговори с майката на футболиста – Вероник, която е и негов агент. Въпросната дама обаче се слави с трудния си характер и тежките преговори.

Вероник се прочу преди няколко години, когато Рабио играеше в Пари Сен Жермен. След като той подписа договор с парижани, майка му постави условие тя да замине заедно с отбора за лятната му подготовка. Впоследствие Рабио бе закотвен на пейката, а Вероник сподели пред медиите, че синът ѝ е „заложник на клуба и скоро ще приключи в затвора, където ще яде само хляб и вода.”

През 2018 година Вероник провали трансфер на Рабио в Тотнъм заради поисканата огромна заплата.

В Юнайтед все пак са уверени, че ще могат да доведат нещата до самия край. „Червените дяволи” започнаха кошмарно сезона във Висшата лига, допускайки поражение от Брайтън на своя стадион.