Бат Венци Лайновоза, футболния капацитет...прибирай кинтите и бегай при Маджо, идват трудни дни за белита бабички :)
Друго си е да имаш школа. Винаги можеш да разчиташ на младите. Здрави основи, здрава къща.
@Заклет Левскар много си груб и прост за да си фен, ти си тъпо парче. И аз не съм от ЦСКА, но не съм си и помисля да обиждам, оспбенно пък Стоичков.
Лайновоза пак ръси тъпотии. Голям тумбак ама къса памет... Визирам полуфинала за купата Слави-Ботев!
По 10лв викаш Кире, та 10 млн. Браво, а разпределител ли ги вече кой по колко ще лапне. Ами ако някой даде 15???
Браво! Ето един истински Българин! Той е направо за националния! То сега когато няма мачове и Аз мога да играя за Левски и да си плащам дори!
Това искаме, да гледаме наши юноши!!! Браво на Дето, че ги налага!
Петьи Х-а, "е няма как" ..хи хи хи да побефим. Тоя Петьо си е палячо и винаги е бил такъв!
Да не е реален! 3:0 щеше да е по реален :)
Домусчето да пише на чичо Гошо да идва...той е добряк човека и ще пристигне!
Майтап бе Уили:)
Тия ги хвърлиха на върбата :) треньора им е пътник...да викат чичо Гошо
Не хвърляй прах в очите, няма смисъл, на дузпата си! По добре докарай някой футболен от Ман Сити като свободен агент....може и Пеп :)
Браво на момчето! Ами ако излезе всичко наяве то само Лудогорец ще остане в ШЛ! Да вземе да предостави данните на Гешев, дано се поуспокои и пак няма да вкара никой в панделката за толкова години стаж :)Той горкия за това обикаля села и паланки за да се чувства удовлетворен дано там по селските дивизии му потръгне, кой коч аризал, кой кубик дърва :)
Ама щото сме послушни вече, ще си имаме стадион .
...."гъста лондонска мъгла"...Ако експертите ние не сме заклани агнета! Първо инма информация даже и прогноза за времето по маршрута, второ връзка с кулата от която се ръководи полета , трето има ориентация по прибори...
Как да ги платят като боса им го няма! Да се помолят на господин Гриша Ганчев да им помогне, толкова ли е сложно!!! Той е човек, спортна натура, ще ги разбере и ще помогне, убеден съм, все пак съперника трябва да се уважава!
Сега ми просветна защо някой крупен бизнесмен не взима даже на евтинийка български отбор. Защото ще му вземат парите и ще го изкарат престъпник? Май сме само на картата и на думи в Европа! Тук ако си мастит бизнесмен трябва да плащаш яко! Ако си от средната класа в бизнеса държавата помага но трябва да делиш с някой фифти фифти , до като източите кацата, после си неудобен.
....Да няма турнир по покер? Колко е входа :) Поканете Наско Сираков, той е майстор на покера!
Хубава Жена...и Господ ще я приеме....
Преди години бях на това дерби, но тогава имаше и гостуващи агитки! Преди мача и след него е страхотия по улиците, направо бойно поле!
"GONG" напишете нещо за солунското дерби, пуснете малко репортаж, снимки и го сравнете с нашите дербита, нали сте философи!!!
С тоя стиснат президент, така ще е! Току виж при гостуванията да накара играчите да си плащат билета за автобуса! Усещам как Самуилов лека полека трябва да си събира куфарите !
Честито! На коментиращите долу ще кажа че така се ражда и любовта към даден клуб, без значение кой е той. Изгледайте филмчето "любов предавана от поколение, на поколение"!!!
Хи хи хи Киро, Ние не пасем трева :) Сега когато УЕФА ще ни задължи ти се бараш ' новатор" Я кажи за стачката пред общината , когато изкара бабичките дето плетели на почивката на стадиона шушони, та общинският съвет прегласува решението да ти отпусне 6 милиончета за стадиона че нямаш пари :) хи хи хи, зализан клоун от цирка...още Век ти трябва даже два за да стигнеш ЦСКА, Левски, Локо и Ботев!!!
Ало, групата, избистрите ли залозите вече..4+ и нагоре, дайте точен да лапаме и ние :)
Имаше си засада!
Херо, не виждам пяна по устата ти значи си спокоен, доволен си от старческият дом, изкараха 90 минути и отнесоха само 4 Ка :)
Давай Феро. Искаме си нашите момчета юноши и младежи!!!
Майтап бе "УЙЛИ" :)
  • 1