@shark4uk Пий си редовно, и се наслаждавай, че Барса са трагични в момента. Скоро пак ще плачете!
По съдийски отбор от белите балерини няма в света!
В едно изречение може и милион пъти да напишете, че гола на Ботев бил от засада(но не е), ама не може (не смеете) да пишете, че дузпата е измислена от Ники Наведеният, че спряха голова атака на Ботев Пловдив с несъществуваща засада!!! Защото Лудогорец можеше и да не победи юношите на Ботев Пловдив и тогава зализаният чичко на всички ви ще ви държи сметка!!! Лизачи безподобни сте Вие!!! Повръща ми се от вас! Как се гледате в огледалото мижитурки нещастни!
Това не са претенции, журналисти подлоги! Това са нормални искания като се знае мафията в българския футбол какво прави. Справка полуфинала за купата на България през 2018г. между тези същите два отбора и нещата, които свърши ПРЕСТЪПНИКА Ставров под давлението на Венцислав Стефанов.
Кой ви плати за тази статия, ааа няма нужда да ви плащат вие сте слуги/служители на Домусчиеви! Тези таланти ще помиришат титулярно място в лудогорец ама друг път! Защото хората в чужбина на тази възраст играят за Челси, Ман.Юн и др. а тук в Ботев Враца, ЦСКА 1948/Л-ц-3
Какво служебно лице бе, какви 2000 лв. Яжте си кремвиршите докато ги има.....Цяла България видя какво стана, само услужливите комисии на бфс не видяха.Пфу още по противни ставате като ви се слугува отвсякъде. И тоя Никинцето Йорданов само чака някой да падне пред или в наказателното поле на противниковия на лудогорец отбор и ще си счупи ръце, крака и уста да свири, даже преди да е станало нещо надува свирката.То бива слугинаж бива ама това минава всякакви граници!И журналистите и те слугуват!
Само минавам да попитам с това заглавие не ви ли е неудобно. За Монтана много ли е лесен жребия? Или за вас освен Цска, Левски и Лудогорец други отбори не съществуват.
Кой лиценз,гонгаджии проверете Локо сф за коя група няма и за коя има лиценз.Уж се имате за сериозна медия пък пишете глупост след глупост.В елтната А ама ОКРЪЖНА група.