Бегай от тука! На тая ѝ миришат краката. :D
Първо да преиграят полуфинала с Дания. После да говорят за финала. Жалки са.
От Симоне Дзадза насам не бях виждал по-смешна дузпа. Рашфорд направи най-позорната изчакваща вратаря засилка и затова изпусна. Колегата преди мен го е казал много точно.
Дузпа ще биеш, когато си направиш мъжка прическа.
@Krs0n3 пич това не ти игра на догадки, кой колко свеж е и дали ще излезе сам срещу вратаря. Ситуацията е в центъра, фала е за спиране на атака, не е последен защитник, нито фала е груб, застрашаващ здравето на футболиста. При това положение няма как да се даде червен картон. Няма смисъл да продължаваш с писането на глупости.
Още не мога да проумея този Рашфорд какво направи. Каква беше тая LGBTQ+ засилка? Иначе честито на Италия. Аз бях за тях и съм доволен от случилото се. Голяма грешка на Саутгейт да пусне двама души само за дузпите.
@Bivol съветвам те в бъдеще ако нямаш какво да кажеш, по-добре да си мълчиш, че много ярко започва да прозира липсата ти на сиво вещество.
Вратаря чий го диреше на центъра? Винаги съм се чудил на тези загадачни вратарски излизания. Стана контрата за 3 секунди и не можа да се върне навреме.
@free0909 играчите никой не ги държи насила. Те могат на секундата да разтрогнат по вина на клуба и да си потърсят правата. Какви тъпизми ми бръщолевиш за стари филми? Просто ти дадох приятелски съвет да се ориентираш към нещо по-продуктивно, защото тука само глупости пишеш.
@didami84 жалък си, човече. Честно ти го казвам.
@free0909 а аз се чудя как Всевишния ти е дал лиценз на теб да се появиш на бял свят г-н Дървен Философ. Коментарите ти от ден на ден стават все по-тъпи. Моят съвет е да си намериш друго хоби, вместо по цял ден да киснеш в Гонг и да говориш празни приказки.
@venci_1913 какви власти те гонят? Отбора не е взимал трофей от 12 години. Ако бяхме отбор на властта все щяхме да облажиме някъде. А вашия смешен отбор тая година се спаси защото съдиите почнаха яко да ви бутат в плейофите. БФС даже си отложи събирането, където да решат дали ще има изпадащи за след първенството, за да може ако не се спасите да ви оставят. Вземи се скрий някъде.
@didami84 аз визирах мача за първенството, а не отпадането ви за купата. Макар че и в трите мача вашия отбор не знаеше къде се намира. Направиха ви за посмешище.
@DUHAMO_Cdb добре, че го има този сайт, че ти иначе сигурно ще пукнеш, ако не си изкажеш дебилното мнение. На всяка манджа - меродия. Един път не съм прочел нещо смислено или положително. Вземи си изтрий регистрацията и всичката тая негативна енергия, която си впрегнал в ръсене на тъпотии я използвай за нещо положително.
@didami84 на теб не ти ли казах, че нямаш място да се бъркаш в чуждите въпроси. Защо не писа коментари когато Тирето ви отнесе 4-1, никъде не ти видях духовитите коментари тогава. Що се отнася до тъмните човеци от Литекс, погледни, че вашия отбор е пълен със също толкова тъмни. Вземи се скрий господин дървен философ и си гледай своя отбор. Продължаваш да си анти-фен. Коментираш само, за да дразниш или оплюваш противниците а под статиите за вашия "колос" една дума не обелваш.
Чичовото е сбъркал професията, Той е само за комик. Голям футболист, голямо име е, но е несериозно така да подвиква и ръкомаха като някакъв инфантил. Прави ми впечатление в последните 2-3 дни относно ВАР намеците му, явно се застрахова, ако случайно системата се намеси против ЦСКА-София, за да си има оправдание, голяма скица е Любо.
Всяка година в Шампионска лига от 1/4 финалите натам си гледаме едни и същи 12-16 отбора. Аз също отдавна спрях да я гледам. Супер безинтересен и блюдкав турнир. Футбола отдавна е мъртъв, защото се превърна от спорт в бизнес. И вече всичко опира до пари. Футболистите не им пука за играта, а за това къде ще могат да взимат повече пари. Или с други думи са едни бездушни наемници. Да си правят ако искат и Европейска гигалига. Лакомията накрая ще им излезе през г*за.
Обичам футбола, Левскар съм, но като ви гледам повръщаното, което ден след ден оставяте като коментари ми става тъжно, че въобще има такива фенове. Всичките сте толкова закърнели и заседнали в някакви тъпунгерски спорове, че направо не знам как живеете със себе. За първи път ставам свидетел на такива високи нива на дебилизъм и тъпота. Всичката тая енергия, която хвърляте в тъпите си коментари вземете и я впрегнете в нещо продуктивно. Вие не сте фенове на футбола, нито фенове на отборите, на които твърдите, че сте. Вие сте фенове на помията. Направете си едно масово ритуално самоубийство на профилите и спрете да заливате всяка статия с глупостите си.
Спокойно. Не се дърляйте. Барса няма да фалира. Камата е завел Гришата там и са им обяснили да вземат лиценза на Уеска, ако не оправят дълговете. А хипофизното джудже отдавна се знае, че е бледа сянка на онова, което беше. Но човека какво е виновен? Като му дават парите, ще си ги вземе. И аз да бях, и аз щях да ги взема.
@IbreObre вече ти обясних, че целият ти коментар е една глупост. Всичките ти отговори по точките са с цел да се присмееш, а не да кажеш нещо съществено. Абсурдното в случая е, че те гледам всеки ден как коментираш със злоба под всяка новина за Левски, а уж си привърженик на друг отбор. Не знам как не виждаш колко си смешен с цялата тая злоба и глупости дето ги пишеш. И понеже капацитета ти е толкова, стигна до думичката Мунчо накрая. Тъжна работа. Изтрий си профила и иди нещо по-продуктивно да правиш. Господин дървен философ.
@IbreObre първо ти си погледни глупостите дето си писал. После ми обяснявай аз какъв съм. Всичкитети отговори по точките са общи приказки, които девет от всеки десет припознавачи биха написали. И ето че пак обиждаш и изпадаш в детинска ярост. Смешен си.
@IbreObre по стадионите отдавна спрях да ходя заради лумпени, така че си сбъркал адреса на кой да говориш за камъни. За съжаление обаче на нокой не му пука че такива хора ходят там и застрашават здравето на другите. Мнението ти като цяло е пълно с общи приказки и пропито със злоба. Меко казано целия ти коментар е смешен. Ако смяташ, че си казал нещо съществено, няма какво повече да ти обяснявам, защото явно няма как да разбереш. Единственият, който обижда си ти. Къде по-точно съм те наругал в коментара си? "Дървен философ" и "болен мозък" са изрази отнасящи се до човек, който си мисли, че разбира нещата, а всъщност не разбира нищо. А ти с коментара си само доказваш още повече своето неразбиране. Само си погледни пропития със слоба и яд коментар.
@Fen54 ти недей за феновете да говориш, защото се видя коя от двете публики си обича клуба. Видно е че не можете да преглътнете горчивия факт, но не си изкарвай депресията тука. Само в болните червени мозъци думички като "хегемон" и "титли" могат да отприщят такова торнадо от глупости. Гледай с в пребоядисаната паница приятелче и недей да се правиш на много остроумен.
@IbreObre добре че има дървени философи като тебе, които толкова ги гризе злобата отвътре, че са способни да напишат 16-17 реда безсмислици спрямо нещо, което не харесват. В такива моменти, четейки бисерите ти, ми става тъжно, защото разбирам жалката и ограничена реалност, в която живее болния ти мозък. Ден след ден седиш тука и ръсиш глупост след глупост, мислейки си, че си много голям разбирач. А всъщност си доста жалка гледка. Хвани се с нещо продуктивни, току-виж ти подръгне животеца и излезнеш от балончето. Заради хора като теб България е такава. Пълна с тарикатчета, всеки искащ да има всичко без да има основата, за да го постигне. И когато не успеете да се реализирате, седите по някакви форуми и сайтове и се напъвате да блестите с акъл. Неуспехът ви прави озлобени, а злобата ви единствено отшумява, когато си излеете словесната диария някъде из мрежата.
@didami84 на вас мисля, че вече веднъж ви обясних колко абсурдно изглеждате с всичките си коментари по темата Левски, но явно е, че не сте могли да го проумеете. Нищо де. То смешката е за ваша сметка, продължавайте все така.
@red1973 човече, погледни се хубаво в огледалото. Та ти си изплетен от омраза. Всичките ти коментари са пълни със заяждания и критики за другите. Хора като теб са причината България да се е изродила и да е пълна с невежество, глупост и омраза. Един път не съм те видял нещо положително, за разнообразие да напишеш. Ти даже не си привърженик, ти си някаква грешка на еволюцията. Смешен си. Вместо да се радваш на успехите на твоите, ти си дошъл да дразниш съперника, защото ти никога няма да си щастлив каквото и да направи твоя отбор.
Да всички видяхме колко го беше страх, затова съотношението на точните удари е 3 към 1 в негова полза (116-41). После хора като Илиана Раева излизат и говорят за хейтъри, но точно това нагло поведение, което демонстрира Кубрат, кара хората да му се присмиват. Наистина жалко, защото с тези изпълнения той измества фокуса от нещата, които е постигнал върху глупавите си изказвания. Тъжната истина е, че освен, че явно няма класата да е шампион, той май няма и манталитета на такъв. Иначе пак казвам, едно голямо ЕВАЛА за всичко, което е постигнал Кобрата.
Лично аз ето такива спортсменски неща харесвам. Човека показа, че е по-добър на ринга, а след това демонстрира и уважение към опонента. Поздравления за победата. Иначе нашия, като изключим бай Ганьовските изпълнения, няма от какво да се срамува. Прилично представяне, но това са му възможностите, няма явно силата и качествата да стане шампион. Браво на Кубрат за всичко постигнато.
@XOTAHCA_BG Той Камата е учил Кобрата на Английски, затова взима отношение. ;)
@Ivan_Asenov господин дървен философ, ако Григор Димитров е обикновен тенисист (не тенЕсист, както вие неграмотно сте написал), то вие трябва да сте най-обикновен червей. Човека е 19-ти в ранглистата при мъжете. Спечели няколко престижни трофея, беше номер 3 в края на 2017. Този човек е прославил нашата измъчена от тъпота държава, напук на всички такива като вас. Тренирал е здраво и е успял в живота, а не като вас (интернет нереализирана личност, пишешта хапливи коментари). Така че ви съветвам малко да замълчите, защото се излагате. Що се отнася до този тип - жълти новини - аз също съм съгласен, че не им е мястото в спортен сайт.
  • 1