@dinkobg то като те гледам тебе и ти нямаш, затова ползваш wi-fi-я на Макдоналдс.
Какво изящно има в тази? Задницата и е като кондурджийски тезгях. Грозна гледка.
@S0FIA_CSKA1923 Допуснал си правописна грешка в никнейма си. Не е с долна черта, а е тире. Крайно време е да си гледаш своя отбор. Какво си кацнал тука като някакъв шут, да се правиш на духовит? Само се показваш колко ограничена и злобна, малка душичка си. От такива жалки анти-фенове като теб футбола няма нужда.
@Foootball ти първия мач полуфинал за купата срещу Локомотив в Пловдив гледа ли го? Ако си го гледал, не знам защо си мислиш, че щяхме да завършим по-напред с Хубчев. Този човек очевидно има свое виждане за играта, което обаче не подхожда на отбор като Левски. Самият Горанов каза, че преди мача цяла седмица са тренирали паркиран автобус. Извинявай но ние имахме само 3 отбелязани гола в последните му 6 мача начело на отбора в първенството. Ние сме вкарвали по половин гол на мач статистиески, което е смехотворно. При дедо ти Гого Левски вкара 10 гола за същия брой мачове в първенството, като имай предвид, че Левски само на Лудогорец не можа да вкара, докато при хубчев ние в 4 от 6-те въпросни мача, за които говоря Левски не отбеляза нито един гол.
Аз Кръстев го харесвам, допускаше грешки, но много бързо беше натирен и не му се даде шанс да се докаже. Твърдо съм "За".
@didami84 края на първия ти коментар е доста злобничък, а и това не е първия твой коментар, който ми е направил впечатление. Всеки си знае и преценява за себе си, но ти го казвам като голям човек, смешно е да сипеш насмешливи коментари по статии за чужди отбори а по статиите за твоя да не пишеш. Това показва какъв си. Аз Съм Левскар, но никога няма да ме видиш да дойда и да се присмея на някакъв неуспех нито на Лудогорец, нито на който и да е друг отбор, включително и на пребоядисаните. Това се нарича уважение към противника. Никога не съм разбирал как фен на отбор А може да се вълнува повече от проблеми на отбор Б. Би трябвало да го вълнуват само нещата около неговия отбор. Не се връзва отникъде.
Жив и здрав да е. Не показа нещо кой знае колко запомнящо се така или иначе, за да има някакви претенции. Успех на човека.
Господа дървени философи, както Левскати така и ТИРЕджии, а също и такива от останалите отбори, крайно време да спрете да се начичате фенове, защото вие не сте такива. Вие сте едни тумори, които имат една жалка цел в живота и тя е да дразнят другите, защото вие самите не сте щастливи и не сте направили нищо смислено с живота си. Затова и ден след ден седите тука и пускате злъчните си коментарчета и се подсмихвате доволно, колко сте духовити. А истината е, че сте една група от анти-фенове, дебили. Хора като вас не само не трябва да гледат футбол, но и до стадион в радиус от 5 километра не трябва да се доближават. Желая ви приятно плюене, личи си, че само за това живеете, малки нереализирани човечета.
@didami84 абе пич, ти си най-жалкия и злобен тип в коментарите. Ако наистина си от Лудогорец, защо не си оставил нито един коментар по статиите за тях. Жалък анти-фен, който се храни с това да дразни противниковите фенове. Хора като теб не намират никога щастие в живота, защото за тях е по-важно да правят и говорят така, че на другите да им е зле колкото и на самите тях. От все сърце ти живея тука целия живот да си го изкараш в коментарите на Гонг.бг.
@Captain Stottlemeyer не се бях замислил, но има логика в казаното от теб. Жалка гледка са. Големи, пораснали уж хора, но с малки, закърнели души.
@galimando82 ти първо вземи се научи къде да слагаш запетаи и точки, пък после се изживявай като лингвист.
@red1973 ами какво да кажем за големите анализатори като теб. Вместо да пишеш коментари под статиите за отбора, който подкрепяш, ти си дошъл тука да се правиш на разбирач. Просто не мога да ви се начудя. Уж сте големи хора, а се държите като малки деца. Един коментар сигурно не си оставил под статиите за ЦСКА, обаче на статиите за Левски си първи. Същия си като онзи с лудогорската емблема. Хванете се и правете нещо смислени с времето си, просто сте смешни. По цял ден джаф-джаф, дай да дразним другите, щото в нашия живот няма нищо, което да ни зарадва. Тъжна гледка сте господа философи.
@Syd от далече се вижда, че си от школата на Етрополе. Сложи си едно тире и дишай спокойно.
@didami84 уникалното е, че комплексирани разбирачи като тебе, където нямат какво да правят с живота си по цял ден философстват като ахмаци по сайтовете. Излез навън и свърши нещо смислено с живота си, защото като ти чета смешните заядливи коментарчета и ми става жал за теб.
Ще бъде тежък сезон за Лавината. Само Левски!
@Fen54 я си кажи ти, какво удоволствие ти носи да минеш под всички статии и да покажеш на всички, че си в цикъл? Кажи си го честно, няма да те съдя. Той живота като гледам достатъчно те е осъдил вече.
@Fen54 много си духовит. Пази Боже сляпо да прогледа.
@Fori Перукчо може да е всякакъв, но смятам, че е по-добър от тоя Георгиев. Видя се какви смешни голове допуска този пич, така че една евентуална раздяла с него не ме тревожи.
Да си ходи. На сила хубост не става. Видяхме го колко не може и него. Елементарни грешки прави, така че да си заминава.