Абе вие сайт за спортни новини ли сте или за някакви парцали? Какво ни занимавате с тия тиняци?
Няма що, оклепала се цялата в безумни татуси, надула джуките. Всеки вика вземи я ти.
Вместо тия пари да идат за нещо позитивно, отново отбора трябва да плаща заради лумпените по трибуните. Заради тези индивиди вече не ми е хубаво да ходя по мачове. Жалко. Докато футболния манталитет е нисък и по трибуите не може да се очаква нищо.
И сега припоците как да кажат, че не са Литекс, като Тирето е собственост на Литекс АД.
Горе главата момчета. Публиката е с вас. Само Левски!
Тен Хаг бил резервите на резервите на Ливърпул и медиите в екстаз. Юнайтед пак ще са извън топ 4.
@sickOfItAll преди години и от вашата публика за малко не убиха полицай. Стига вече с тая избирателна памет. Пълна скръб сте всички където се джафкате ежедневно тука в коментарите. Трябва да ви се спре интернета на всички.
Пак ще има отрязани греди.
Евала доктор хонорис. Личи си, че тъпотата ти с годините се е изострила. Може да си най-големия футболист, но когато като личност си кръгла нула. Имаш много поздрави от Франкфурт.
Щом и Кюстендилеца вече говори за закриване на Тирето, значи нещата на "Армията" въобще не са добре. Наскоро писаха, че и лиценза в последния момент са спасили. Гришата май въобще няма интерес да направи от този отбор истински наследник на ЦСКА. А и щом пак заплашва да си ходи, май и стадион няма да започне. Само празни обещания и разочарования. Тъжна работа.
@Bivol ей смешник, вземи се скрий веднъж за винаги и спри да пишеш тъпотии. Деволюирал дебил такъв.
@DUHAMO_Cqp и твоето раждане трябва да се разследва. Пълна загадка за цялата вселена е как се раждат деволюирали екземпляри като теб.
Преди да го видя, че той черно на бяло не го е казал, няма как да повярвам на Гонг. Колко пъти пускате непотвърдени новини.
Поздравления левскари! Изиграхме страхотен мач. Мъри върна радостта в сините сърца. Това е Левски, който искаме да виждаме. Стана много хубав мач. Има живец, има игра, има настроение, има син дух. Браво на Мъри! браво на футболистите! Благодаря ви, че ни зарадвахте. Големи сте!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@DUHAMO_Cqp отговор достоен за бавен тип като тебе. По цял ден седиш и ръсиш глупости под статиите в гонг. Тъжна гледка си. Това ти е целия живот на тебе.
@DUHAMO_Cqp толкова си издухал с жалката си омраза, че направо си смешен. Мушкай си тирето отзад, да се охлабиш малко и да ти минат негативните емоции принцесо.
Дано извадят целия ни футбол наистина от Европа.
Смятам, че Михайлов трябва да бъде махнат. Сложил съм погрешно едно "не" в предишния коментар. Поправям се.
Бербатката в стремежа си да захапе кокала се превърна в нещото, което уж искаше да премахне от футбола ни. 76 циркаджии, които са го подкрепили сега ще треперят. Ако УЕФА каже да ги накажат - край! Аз също не смятам, че Михайлов трябва да бъде махнат, но това, което сътвори Бербатов е безумно. Няма как вече да го приема насериозно това момче. И сега на какво е президент той? На БФС-София ли? Нищо чудно, че Ганчев и сектор Г го подкрепиха, те си падат по тиретата.
Фен на Левски съм и избягвам да коментирам чужди отбори, но този път ще направя изключение. Винаги когато има някаква лоша новина, че отбора е осъден или не е получил разрешение за нещо, веднага се излиза с позиция, че всички били срещу тях, че Боби Михайлов е виновен. Всеки и всички други са виновни, само тарикатите управляващи отбора са невинни. Нарочно се прави това, за да промиват мозъците на феновете си, да не би случайно някой да се усети че те сами създават тъпите ситуации и насилствено вкарват отбора в такива ситуации. Не ме разбирайте погрешно, не ми е целта да се заяждам, но искам да изразя впечатленията си. Постоянно чета цесекарски мнения че държавата и БФС правели отстъпки на Левски и ги пазели да не фалират. Нека ви кажа нещо пичове. Държавата и БФС щяха да правят същото и за истинското ЦСКА, но вашият любим псевдо спасител Гриша Ганчев сам реши да фалира отбора, за да не плаща пари, точно защото е тарикат. Та мисълта ми е, че тези хора нарочно прехвърлят вината все на другите, защото така им е по-удобно. Учудвам се че феновете продължават да се връзват на подобни глупости. Както и да е, пожелавам успешна подготовка на съперника, и нека отборите да ни зарадват с хубави дербита през 2022. Хубав ден на всички.
Сигурно догодина ще му връчат 8-ма златна топка за това. :D
@Bivol ти от толкова незлобеене затова си под всеки пост на Левски. Един съвет е ти дам, приятелски съвет. Времето, което прекарваш в този сайт, да пишеш щуротии, ти е загубено напразно. Изтрий си профила и си намери хоби. Я четене на книга, я риболов, каквото ти е на сърцето. Направи така, че да прекарваш времето си смислено. Тука ти чета словоизлиянията ден след ден и ми е жал за тебе човече. Дано ме послушаш. Ще усетиш положително промяна на психическо ниво.
@Diavolo1899 давай, излей цялата научена наизуст плеяда, която свикналите на готово припоци като теб сте свикнали да репетирате. Ако дебелия господин наистина имаше пръст в Левски, сега нямаше отбора да виси на косъм всеки ден. Отивай да масажираш петите на полуръста, Бойко и Боби, където специално заради новосформирания отбор-франкенщайн направиха изцяло ново първенство, и чак тогава ми обяснявай за кой отбор какво и кой правел. Но то като нямаш мнение за нещата а абсорбираш глупостите, които четеш по форуми от пишман разбирачи и деятели, толкова ще ти е капацитета приятелю пубер.
@CSKA_FEN4E а Тангариня, Спрокел кога?
@zaprqn пичага не аз съм дошъл да си дрискам тъпизмите под статиите на отбор, на който не съм привърженик. Така че не ми обяснявай кое е глупост и кое не. Изписал си една тетрадка тука под тази статия и освен криворазбраните ти възгледи, нищо съществено не си казал дотук. Така че хайде взимай си торнадото от селски мъдрости и запаметени сентенции и се спасявай нанякъде, защото вече дълбаеш дъното.
@Bivol някои спасиха отбора си, други събраха 200 лева за автобус. Трети пък един лев не са дали, но се пъчат за мегафенове и разбирачи. :D
@Diavolo1899 като ти гледам ника, не знам кой пъпчасалия пубер. :D
Като гладна мечка го разиграват Космонавта.
@Neznaiko1912 важното е ти да не отиваш никъде, че без твоите невероятни тълкувания и мисли, ще настъпи пълен мрак над нашите души.
  • 1