Дъно сте не жулналя, а слуги!
Западняците са промити много. Пълнят им градовете с паразити, те се занимават с глупости. Западна Европа няма бъдеще с тази либерална помия.
Какво казвате на запад ходят на театър със семействата си? Скапаната ви либерална система мирише много! Престанете с чуждопоклонничеството!
Аз имам въпрос: Медиите ни на каишка ли са, че мълчат и не са надигнали глас срещу пиянското управление на футбола?
А за най - бутан съдийски отбор и униощожение на Националния отбор заедно с Левски и Литекс номиниран ли е?
Винаги шибаните съдии са били срещу всички български отбори и участници!- Никога няма да забравим как ни отнеха финала 94-та!
Мене ми писна от либерална диктатура тука е Европа, който не му харесва марш към клоаката, от където идва!
Защо само на единия отбор казвате състава "независими" журналисти? Не съм от Враца, но има още един отбор. До кого ще си въобразявате, че футбола ни са само две смешни "грандчета"? Все едно да играят Ливърпул - Нюкасъл и Скай спортс да даде само единия състав. Тоя къде е писал статията да не се опитво да пише повече статии. Абсолютна неравнопоставеност.
Отврат.
На тоя страхливец няма кой да му иска мнението. Ше ми излиза за дуспи срещу Унгария на Васил Левски. Ти нормален ли си бе? Видя се колко са слаби унгарците ама чакахме да ни го набутат, че да започнем да играем. Така и не случихме на треньор деба мишките.
Берое - Левски събира 56 000 като са взимани билети и на хора извън стадиона.
Включително Берое - Славия 1986, Берое - Ювентус на стадиона на Локомотив Стара Загора, както и 40 000 на България - Словакия 2-0 с треньор Херо 1997 г. в Стара Загора
Стадион Берое многократно е събирал над 40 000 включително най - посетени мач извън София в историята - Берое - Левски
Трябваше да се откаже още когато, провали Национала с изпуснатата дузпа срещу Малта и изгони Любо Пенев. За този мач да даде обяснения!
@gufianec копеленце ти като не си расист ти си вземи някой чернокож у вас, както е казал човека. Все пак не си нищо повече от него. Нали?
Пълни глупости да си вземе няколко цигани у тях да си ги рантутти, като е голям антирасист.
Пореден опит за насаждане на изкривена толерантност към черните мародери, които заливат Европа!
В крайна сметка според статията ше се окаже, че расизма не е толкова лош колкото го изкарват май. Дори можел да ни донесе победа хаха. Пък и Европа е бяла и християнска не мога да разбера кви са тези изкривени цеености, където ни натрапват!!!
Стига сте писали глупости. Искате национален отбор от къде да дойде този национален отбор? От африканците в Лудогорец, ЦСКА и Левски ли? Час по - скоро трябва да се забрани достъпа на играчи от 3-ти страни до БГ футбола. Иначе забравете за Национала! Не мога да повярвам каква чутовна глупост от страна на водещия спортен сайт в БГ. ТАКА ЛИ ЗАЩИТАВАТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ШКОЛИ И ФУТБОЛИСТИ? ТАКА ЛИ ЩЕ СЪЗДАДЕМ ТАЛАНТИ? КАТО ЗАЩИТАВАТЕ ТЕЗИ, КОИТО ИМ ИЗЯЖДАТ ХЛЯБА? Дори и да са по - слаби хиляда пъти предпочитам наши играчи! Вземете се в ръце и гледайте малко по - далче от носа си!!!
Много грозен тоя.
От тъпите ви реклами, къде местят статиите, докато ги четеш един клип не можеш да видиш като хората!
И къде е резила шматки? Берое Стара Загора е голям отбор не виждам нищо срамно да загубиш от него. В момента този отбор играе най - добрия футбол в България определено!
Спрете със смешните заглавия! На Берое не е ли ясен съперника? Или Созопол и Поморие не са играли днес? Ами на другите отбори? Писна ми от глупави и приатрастни заглавия!
Поредно смешно заглавие. Левски и Цска щели да научат съперниците си. Другите отбори няма ли да научат съперниците си? Или останалите .би ги в .ъза? Докато си мислите, че футбола ни са тези две смешни отборчета и докато не спрат да ги бутат няма да се оправят нещата наред с онея палячовци от Разград няма да се оправят нещата.
Поредно смешно заглавие. Левски и Цска щели да научат съперниците си. Другите отбори няма ли да научат съперниците си? Или останалите .би ги в .ъза? Докато си мислите, че футбола ни са тези две смешни отборчета и докато не спрат да ги бутат няма да се оправят нещата наред с онея палячовци от Разград няма да се оправят нещата.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Сетихте се, ебаха мамата на футбола после щели да играят феърплей. До сега не играха така ли? Затриват останалите отбори, пълнят си смешните отборчета с негри, съдиите им свирят всяко падане после чакай пробив в Европа и силен Национал.
След като става въпрос за Литекс София БФС още дълго ще си затваря очите, докато стане невъзможно повече да се отлага изхвърлянето му от професионалния футбол! Ако беше някой отбор извън набедените грандчета отдавна да го бяхме опраскали.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Отврат.
  • 1