Отдавна бях написал за гонзо,че Перукан и пияници планират гонзо да продължи 'източването' и убиването на БГ футбола да продължи под техен контрол,само искаха бобчо да е още няколко години,после гонзо поема палката включва малкия вратар под крилото си и го подготвя като него да има голям опит и да ръководи правилно развитието на БГ футбола...!!! Само съм исненадан ЗАЩО нашия тренер от Варна се съгласи да 'служи' на тези които систематично унищожаваха амбициите на Черно Море...???!!!
Един от най-великите български спортисти,с огромно съжаление непризнат и изгонен от националния отбор заедно с тренера Р.Стойчев от корумпирани безименници,а в Италия го боготворят години наред ...!!!
Огромен срам и позор мила моя майнольо,до това ни докараха Бобчо,гонзо и пияници...Никога не съм допускал,че в по предна група ще са Люксембург и Армения...! Остава да ни сложат в една гупа с Андора,Сан Марино и Лихтеншаин без да обиждам тези спортни 'футболини джуджета'.Но това си заслужаваме с безразличието на много професионални клубове,или участието им в помията наречена български футбол...!!!
Бог,футболния шанс и всички случайности наказват клуба и привържениците на Челси и още дълго ще време 'ще пият от горчивата чаша' заради отношението им към Г-н П.Абрамович превърнал Челси в елитен клуб похарчил над 3 милиарда британски лири...!!!
Въпрос към журналистите от 'Gong' : защо не питате с големи букви къде бяха по време на мача на надеждите Бобчо,Данчо,Гонзо и цялата им администрация от лапачи нямащи нищо общо с футбола
Щом не е по добър от Галчев и не им е нужен да го овободят още сега,не да го 'хранят' цяло първенство...?!
Само един повръщаше змии и гущери след Победите на Меси и Аргентина,и за всички е ясно кой нарцисиста Пеналдо...Какво да се прави,това не е Испания и отбора на убиеца ген.Франко...!!!
Tози да не се има за успешен трансфер,само проследете играта и движението му по терена на мача с БАРСА ба С.Бернабеу 2:3,бих го изгонил още тогава,а сега се изказва за Азар като някакъв невероятен играч,видяхме го и с Германския нац.отбор...провал след провал...смешник!Просто Азар не трябваше да напуска Англия...!
Ако премине в МЮ това ще е лошия край на кариерата му
Когато съдията свири 50:50 така се случва с мадридските цървули,не забравяйте и шамара от Сосиедад,а го няма убиеца Франко да им осигорява играчи от Барса...! Питам защо Винисиус като ще е гений като Меси не реши мача сам???
Изключително отвратителен нарцисист,той бе изкуственно създаден от ръководителите на мадридския реал за да имат еквивалвнт на Лео Меси жертвайки кариерите на редица добри футболисти...Не случайно след напускането му К.Бензема се доказа,преди това всички играеха за него,съдиите също помагаха с дузпи,засади,и какво ли не още в тяхна-негова полза.Сега всички видяхме истинското лице на един лош човек и спортист,създаден със силата на парите и власта в Испания.Не случайно бе 'тихо' бойкотиран от младите в Ювентус и Манчестър Юнайтед,а края му дойде с идването на смелия холандски треньор на Юнайтед...Накрая дори не го изтърпя и треньора на Португалия...!!!
Поредния елемент от Перукан и пияници,...гнуситиите които натвориха години наред и пораженията които нанесоха на БГ футбола години наред няма да може да бъдат оправени! Учудвам се на Д.Бербатов,М.Петров и С.Петров че си губят времето с идеята да спечелят и се опитата да реанимират футбола ни...!Тъжно и жалко е,но ние феновете си заслужаваме всичко 'постигнато' от перфектните ни ръководители що следим безразлично на случващото десетилетия наред!
С това смешно ръководство и с вашите възможности ще гледате с нас феновете световни и европейски първенства само по телевизията,това е заслужено!!!
Много скоро феновете на Челси ще усетят разликата...какво за тях бе Р.Абрамович....жалко и тъжно,та нали УЕФА и ФИФА изключваха държавите в които политиците се намесваха във футбола...??? Аз обичам футбола и вярвах че няма двоен стандарт в спорта,уви и тук за едни може за други не...!!!
Нали един от основните принципи на УЕФА и ФИФА бе да не се намесват политиците и политиката в спорт...??? Къде останаха принципите господа?
Mного ми се иска да попитам какво е направил Г-н К.Десподов,че нещо много съм объркан? Класирал е РБ на световно първенство,вкарал е 10 гола в квалификациите за същото.Класирал е клубния си отбор за предстоящите елиминации на УЕФА,какво по точно е направил,наистина съм тотално объркан...поне опонента му стана голмайстор на РБ за всички времена?!То е вярно ,че БГ футбола е 'умрял' и ако не са чужденците няма да има и толкова зрители,но нека бъдем малко по скромни и с реални оценки...!!!
Искам най коректно да напомня на Г-н Джонсън,че политиците и политиката не може да се месят във футбола,това е основното правило на УЕФА и ФИФА,а федерациите на съответните държави се изключват от всички състезания до оттеглянето на намесата на политиците им...!!!
Ако греша нека нека журналистите на футбола от РБ и Обединеното кралство ме коригират?!
Искам да попитам Г-н Стоилов защо е постъпил непрофесионално футболиста на Пирин като се е израдвал при гола,така постъпват навсякъде по света.Вашите футболисти не се ли радват като вкарат гол,аз също помня,че имаше същия случай и с футболиста на Лудогорец К.Моци...?! Срам,голям срам е това което се случва в РБ...
Проблемът на БАРСА е че нейните защитници играят чудесо,но ...в нападение...!Пресен пример мача с Атлетико.Но както са ме учили моите тренери щом си защитник първо и най-важно трябва да опазиш своята врата суха,а после помагай напред...БАРСА и без Меси вкарва много голово,но и получава...!!!
на Франки, той е чудесен футболист и ако съдбата остави семейството му на мира той ще радва феновете на тази игра.Те са двама в момента на топ ниво Франки и Кевин Де Брюйне...!!!
Смешно,още по смешно и трагично...Не виждате ли че ако не са чужденците няма да има футбол в РБ...Нали Левски София тръгна да събира своите юноши и да прави нов отбор,защо бързо се отказаха ??? А на г-н Иванов мога да му кажа една мъдра българска сентенция : със стари дъски нова ограда не се прави'.Всички без изключение които доведоха доразруха и резил БГ футбола трябва незабавно да напуснат начело с Михайлов...!!!
Видяхме отбора ви Гн.Анчелоти, ще станете по силни със съдиите и с плащания на отборите да се хвърлят срещу директните ви конкуренти...!!!
Изключително справедливо възмездие за 'Мадридските цървули' за отношението им към футболисти които им помогнаха реално с играта си като Г.Бейл...Но...нооооо сега го няма Ген.Франко да заповяда Алфредо ди Стефано вместо с подписания договор с БАРСА да играе в реал...!!! Не разбраха че без К.Бензема са едно отборче без стойност...!!!
Ние сме на нивото на Лихтенщайн,Сан Марино и Гибралтар...кой ще дойде да ви гледа,та и нов стадион ще строите,пак някой ще се облажи от поръчката...?!
Питам се колко ли е привлекатекно да си треньор на полския национален тим,за да си платиш неустойката и да напуснеш в посока клуб от Бразилия,та това дори не е тим от 4-те топ първенства,,,?
Ето как политиците не се месят в спорта...Щеше да е много интерсна реакцията на Европа ако това се случваше в Китай или Русия...??? Напомням че Джокович бе обявен за най-добрия спортист на Европа за 2021 ???!!! А сега мълчим,да ще мълчим защото това става в Австралия...ех де да беше в Северна Корея...
Защото г-н Лечков само той подкрепен от Петрови може да разбие мафията която десетилетия наред убива БГ футбола,довела го до дъното в Европа
Най добрият футболист за всиучки времена,от 1968 се занимавам и гледам футбол,на запиус съм гледал Гаринча,Ди Стефано,Пушкаш,помня последното световно за Пеле.През моите години
Да всичко е вярно което казвате Г-н Манолов,но защо,защо огромна част от клубовете предпоочитат да си мълчат,та те са огромната бройка която може да иска реални промени? Защо има т.н. изпълком с представители само на няколко клуба...не трябва ли да участват всички професионални клубове и решенията да се вземат с 75% за,т.е. с 2/3 когато е важно за бъдещето на футбола в БГ...??? Та ние стигнахме 9-тия кръг на Ада,по надолу не може от това,срам,позор и още по-голям срам и позор предстоят година след година...
Господа реал играят с Вилареял.а Атлетико играят с Валядолид...???!!! Това показва само колко зле ни е футбола,щом и журналистите пишат за него, а не знаят кой, кой е...
  • 1