Браво на Везенков, че не се отказва от мечтата си НБА. Дано получи повече време в Торонто. Успех!
Този е за гонене. Илко Русев май също.
шансът да играем плейофи е по-голям, отколкото да не играем. След по-сериозно прочитане на правилата на Лигата на нациите се оказва, че няма да играем единствено, ако се класираме директно или станат 3 огромни сензации със страни зад нас в ранглистата, които се класират през редовните квалификации. И то при положение, че никой измежду Сърбия, Шотландия, Норвегия и Финландия не успее
Не се знае в какво състояние ще е Литекс пролетта, особено след тези събития. А не знаем и в каква форма ще е Берое.
Костов не е за Берое. Само запълва бройката. Може би ще се впише в Пирин. Наистина не мога да разбера за какво го държат...
Домусът плаща, но главно за играчи с трансферни суми от милиони, каквито никой друг български отбор не дава, и заплати от по 30 000 евро на месец, че и отгоре. Потенциалът, класата на Лудогорец е доста повече от тези на другите отбори, така че е нормално да тръгнат нагоре.
Преди Хубчев да поеме отбора пак взехме купа и се борихме за Европа с Илиан Илиев, а бюджетът ни беше може би най - малкият в А група, като заплатите не се и плащаха често. Да не говорим каква конкуренция имаше тогава и каква има в последните 2 - 3 години, когато сме и от стабилните финансово клубове заради парите от ТЕЦ - а.
kiril.a.d , много мога да напиша, но няма особен смисъл. Феновете на Берое си знаем за какво става дума. Мнозинството вече е на мнение, че Хубчев няма какво повече да даде на отбора и това не е случайно.
Хубчев е лимитиран и страхлив треньор, такъв е и отборът му. Сменят се играчи, Берое не мърда и грам напред в развитието си. Вечен средняк без никакъв характер и манталитет. Щом Хубчев не може да промени това, нека друг се пробва.
Хубчев, време е...
Все пак и той е човек, а не машина. Явно преживява някаква криза. Дано по - бързо излезе от нея.
Не се казва нещо кой знае колко съществено в статията... За мен Берое има потенциал, но има и един доста твърдоглав треньор, който налага неприятен за гледане футбол. Берое ще надгради, когато спре с измекярския стил. В момента всеки наш мач е едно надлъгване, при което се разчита на грешка на съперника, индивидуално избухване на някой играч или статично положение. Понякога се получава, друг път не, но това няма значение. Най - лошото е, че такъв стил отблъсква зрителите.
yangplamen, точно от там идва основният проблем, да. Аз разбирам да се играе прибрано, но да имаш халфове, които бързо и точно да изнесат топката, след като отнемат, но то не е така. За градене на играта пък да не говорим колко сме предсказуеми и еднотипни. Всеки грамотен отбор ще ни спре. Има много варианти, които може да се пробват. Дори със Зехиров в центъра, заедно с Том, момчето е много бързо и може да мине човек в центъра, да освободи пространство, да подаде на скорост.
Колко време чакаме Хубчев да направи така, че Берое да заиграе футбол, но май няма да го дочакаме... Дано съдбата е с нас в Дания, ще трябва страшно много късмет, защото показаното в последните два мача, а и много подобни в предните години, показва, че именно на това разчитаме. Идея и креативност - нула.
Бюджетът на Берое е около 3 милиона лева.
А между другото няма да е чудно да освободим още някой, защото все още имаме играчи, които не са за отбор, който отново ще се бори за челно място.
Берое напуснаха Боровски, Дяков, Аласан Н'Дайе, Савио Н'Сереко, Димо Бакалов, Георги Костадинов, а Салим Керкар е контузен дългосрочно и се чака догодина. Напълно нормално е такава бройка нови, след като участваме и в Европа, необходимо е надграждане и по - голяма конкуренция.
Ако се разберат, Берое ще вдигне нивото неимоверно, чака се и качествен вътрешен халф, с който има принципна договорка.
Не му се връзвайте на този... И на Гигов не е чиста работата. Кой знае какво смешно споразумение предлага на НАП, най - вероятно без пари сега, ако мине. Не вярвам от НАП да искат ей така да изгубят милиона.