Бившият обединен шампион в тежка категория Тайсън Фюри (25-0, 18 КО) за пореден път излезе с интересни коментари относно своите колеги в дивизията. Този път "Краля на циганите" постави под съмнение мъжеството на опонентите си, заявявайки че те се страхуват да се бият помежду си.

"Всички те се страхуват да се бият един с друг. Ако някой от нас иска да бъде велик шампион, нека нокаутира останалите. Спомнете си дните на Мохамед Али, който се би с Фрейзър, с Формън, с всички. В момента съм на 29 години и се чувствам по-добре от всякога. Рим не е бил построен за един ден, завръщам се след почти 1000 дни отпуска", заяви Фюри.

29-годишният Фюри, който през последните години се бори с депресия, която го доведе до употребата на алкохол и наркотици, в момента се подготвя за своето завръщане. Този уикенд (9-ти юни) той ще се изправи срещу албанеца Сафер Сафери в Манчестър, Англия.

"През изминалите почти 1000 дни се събуждах с желанието вече да не се събуждам. Но аз съм живо доказателство, че всеки може да се върне от ръба на пропастта. Има много хора, които страдат от психически проблеми, които мислят, че всичките им дни са сиво, но животът може отново да бъде хубав и ще можете пак да се наслаждавате на малките неща", завърши британецът.