Агентът на Тайсън Фюри – Франк Уорън, сподели, че британецът го очаква реванш срещу Дионтей Уайлдър. Повторната среща между двамата ще се състои в първата половина от 2019-а година.

Двамата направиха зрелищен бой в „Стейпълс Сентър” в Лос Анджелис, но не излъчиха победител, като съдиите отсъдиха равенство. По този начин „бронзовия бомбардировач” запази титлата си от WBC в тежка категория. Фюри бе пратен на два пъти в нокдаун, но изигра впечатляващ мач в Ел Ей, като двамата плениха с изявите си зрителите, които ги гледаха.

„Опитваме се да организираме реванша в този момент. Всеки иска да гледа този бой, а най-важното е, че и самите боксьори го искат”, сподели Уорън пред ESPN.

„Мястото може би ще е в САЩ, тъй като парите са там. Тайсън бе разочарован от решението не реферите в последния мач, но въпреки това иска реваншът да бъде отново в Щатите”, продължи мениджърът на Фюри.

„Лас Вегас е една от опциите пред нас, тъй като не искаме да се бием отново в Калифорния. Не харесвам калифорнийската комисия в бокса, тъй като там трябва да се променят доста неща”, продължи Уорън.

„Тайсън се готви здраво във фитнеса, за да е готов за идната среща. Мачът трябва да се проведе преди юни месец”, допълни агентът.

„Тайсън е най-отвореният за преговори боксьор в света. Вярвайте ми. Той отиде в Германия, за да се бие с Владимир Кличко. Отиде до САЩ, за да се бие с Дионтей Уайлдър. Проблемът на Антъни Джошуа е в агентите му – брятата Хърн. Джошуа е „златната им кокошка” и те искат да го предпазят от това да изяде пердаха”, завърши импресариото на Тайсън Фюри.