Дионтей Уайлдър потвърди, че възнамерява да се бие отново с Тайсън Фюри, преди да се изправи срещу Антъни Джошуа и да опита да стане абсолютен световен шампион. Американецът запази титлата на Световния боксов съвет след противоречиво равенство при срещата му с Фюри в "Стейпълс Център", Лос Анджелис. Тайсън Фюри изяви желание след двубоя веднага да започнат преговори за реванш. Според англичанина обаче Уайлдър ще опита да избегне подобен сблъсък "на всяка цена".

"Бронзовият Бомбардировач" също не отстъпи: "От мача ми с Фюри спечелиха всички фенове на бокса. Нямам търпение за реванш, за да сложа край на дебатите по света веднъж завинаги", написа Уайлдър в Инстаграм.

"Видяхте най-доброто от Тайсън Фюри, но не и най-доброто от Дионтей Уайлдър. Имаме недовършена работа", добави боксьорът.

В същото време Антъни Джошуа обяви, че за него няма значение с кого ще се боксира от двамата, макар да предпочита мач с Уайлдър, за да вземе и неговия шампионски пояс. Сега думите на Уайлдър показват, че американецът по-скоро иска да се боксира отново с Фюри и чак след това с Антъни Джошуа. Това обаче ще се реши в следващите месеци, през които промоутърите на тримата ще преговарят.