Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев заяви в интервю за Дарик радио, че следващият му съперник вероятно ще бъде американец. Двубоят се очаква през март месец, като Кобрата сподели, че все още се обсъждат имената и няма конкретно избран боксьор.

Пулев сподели още, че ще планира да присъства на церемонията „Спортист на годината“ на 20 декември, и заяви, че целта му за в бъдеще е световната титла.

„Не само в Чикаго, където и в щатите, правим мачове пълно е с българи и е празник. Не само ни подкрепят, но хората се радват при победи, при битка. Това е българско изживяване“, започна Кубрат Пулев.

„Много усмихнат и позитивен човек е новият промоутър, има планове за бъдещето, изглежда добре и добре се държи“.

„Има няколко спрягани имена за противника ми през март, може би ще е американец. Като цяло договорът ми с тази компания ще отвори вратите към върха“, добави Пулев.

Кубарт Пулев

източник: LAP.bg

„Продължавам да работя с Ули Вегнер. Това е договорка помежду ни. Той е специалист и си струва да работим заедно. Ще работим във Вегас. Брат ми заминава и той там“.

„Ще уважа церемонията за „Спортист на годината“. Това е признателност, независимо къде съм класиран. Това е важна церемония. Смятам, че присъствието ми там ще мотивира допълнително изгряващите спортисти. Целите за 2019 са световната титла. Поне три мача годишно трябва да имам“.

„Миналата година бе успешна за мен, въпреки че чаках толкова време, мачът се случи, бе в България, това бе важно. През новата година си желая световна титла. Ще работя усилено за това“, категоричен бе за финал Пулев.