Грациано Пеле беше един от героите на Италия по време на мача с Белгия от Европейското. Нападателят реализира второто попадение за успеха с 2:0, като определено обра овациите на всички на стадиона.

Там беше и съпругата му, която го подкрепяше по доста забавен начин. Тя държеше фигура на мъжа си от пластмаса и избухна радостно след попадението му. Затова постна и снимка в Инстаграм, застанала до пластмасовия Грациано Пеле.

Това обаче не беше единственото забавно нещо около вчерашния ден на Европейското. Жерар Пике отбеляза гола за победата на Испания над Чехия в 88-та минута, а това отприщи радост и в неговото семейство.

Синът на футболиста - Милан - и майка му Шакира избухнаха в радост, а фотосът беше разпространен от изпълнителката в профилите си в социалните мрежи.

Златан Ибрахимович също даде повод да се заговори за огромното му его, а днес със сигурност предстои да говорим и за това на Кристиано Роналдо. Той обаче е в центъра на вниманието и заради акцията си по даряване на кръв, а днес е международният ден именно за това.

Какво още интересно и леко встрани от Европейското, вижте в прикаченото видео.