Еден Азар има страст към бързата храна. И заради нея се развихри скандал с неговото име преди седем години. Сега обаче показа, че е достатъчно злопаметен, за да затвори устите на всички критици. 

Въпросният инцидент с белгийския ас е от 2011 г., когато беше сменен от тогавашния селекционер на "червените дяволи" Жорж Леекенс още преди почивката на европейската квалификация с Турция. 

Азар не подаде ръка на треньора и директно се отправи към изхода на стадион "Крал Бодуен" в Брюксел. Пет минути след смяната си нагъваше хамбургер, а това предизвика вълна от критики към тогава 20-годишния хлапак. 

Сега, седем години след този инцидент, халфът на Челси беше обявен за най-добрия в състава на Белгия на Световното, извоювал историческите за страната бронзови медали. А как мислите отпразнува успеха Азар? Като си похапна сладко-сладко... хамбургер в съблекалнята. 

Кадърът беше запечатан от брат му Торган Азар, който публикува снимката в Инстаграм и добави многозначителния текст към нея: "Никога не пипайте нищо в един тим, който печели". Наистина сега няма кой какво да каже на Азар и със сигурност Роберто Мартинес няма да има нищо против да изяде и повече от един сандвич. 

-------------------------------------------------

А какво предвиди нашият оракул ВладИмир за големия финал, както и позна ли победителя от мача Белгия - Англия, можете да видите в прикачените видеа.