Полузащитниците на Манчестсър Юнайтед Джеси Лингард и Пол Погба почиват активно след изморителния сезон, който двамата имаха. Халфовете бяха с важна роля в сезона на Юнайтед, а бяха основни футболисти и в съставите на Франция и Англия на Мондиал 2018.

Двамата са много близки приятели са избрали да отмарят заедно преди старта на новата кампания, а дестанцията, където се намират е американският мегаполис Лос Анджелис.

Снимки с двамата се появиха в Instagram, където се вижда как френският халф разнася реплика на световната купа по дискотеките в Ел Ей. Както е известно, Погба бе част от състава на Франция, който триумфира на Световното първенство в Русия.

 

На един от фотосите се вижда как английският национал позира с трофея, докато Погба е до него, прикрил лицето си. Англия стигна до четвъртото място, след като отпадна от Хърватия на полуфиналите, а в мача за третото място загуби с 0:2 от Белгия.

Двамата си осигуриха триседмична почивка след края на Мондиала. Мениджърът на „червените дяволи” Жозе Моуриньо е преценил да остави изморените си футболисти да починат и да бъдат в кондиция за новия сезон.

Двамата полузащитници бяха „щракнати” на парти на известно списание с горещи модели, което се проведе в Калифорния. На голямото събитие присъстваха и други трима световни шампиони - Самюел Юмтити, Стивън Н’Зонзи и Адил Рами.