Пламен Константинов – Мъжът на годината е готов да промени решението си да прекрати изявите си с националната фланелка. Пред Гонг от Солун Гибона заяви:

Силвано Пранди е един от хората, заради които мога да размисля и да остана капитан на националния. Винаги може да научиш много неща от специалист като него и то не само за волейбола, а и за човешките взаимоотношения. Заслужава си да работя с него. Изборът му може да ме върне.

Феновете са другият фактор, това не го коментираме. Не искам да го повтарям, за да не оставя впечатлението, че флиртувам с тях само, за да ни поддържат. Да играеш в националния отбор е поемане на отговорност, а не трамплин за трупане на имидж и плюс, за да стигнеш до добър трансфер. Националният отбор е ангажимент. В представителния отбор трябва да играят отговорни хора.

Почивката да отида да легна и да не правя нищо, няма да ми даде повече удоволствие от това да изляза и да изиграя един мач пред пълни трибуни. Едното ми носи повече удоволствие от другото и затова продължавам да го правя.