Силната двойка Руси Гюров и Владислав Моленда спечелиха за 3-ти път надпреварата по двойки.

По традиция на кортовете на СК ДЕМА през почивните дни се проведе и четвъртият пореден турнир, който беше само на двойки. Времето беше прекрасно, условията за спорт също. Емоциите и хубавата игра бяха на много високо и положително ниво.

Всички двойки бяха разпределени в две групи, където играха на принципа "всеки срещу всеки" и първите две двойки от група продължаваха към полуфиналите. В горната част на схемата в директните елиминация едни срещу други се изправиха Ваньо Василев и Пол Кортлендер срещу Григор Шопов и Веселин Трифонов. Василев и Кортлендер спечелиха с 4:0 и 4:2, а в долната двойките Руси Гюров и Влади Моленда победиха Калин Кънчев и Живко Жеков с 4:1 и 5:4 (3).

На финала за пръв път двете двойки се изправиха едни срещу други като опитната и обиграна двойка Гюров и Моленда спечелиха с 5:4 (1), 4:1 и по този начин се окичиха със златните медали.

За всички участници отново бяха предвидени предметни награди от партньорите на лигата, изотонични напитки с бранда "4МОVE", които даваха сила и тонус, а "Doppel Hertz" бяха подготвили специален комплект от подбрани висококачествени продукти.

С настъпването на есента настъпва и краят на още една успешна година за лигата. Предстои и финалният мастърс турнир, който ще се проведе отново на кортовете на СК "ДЕМА" на 5-6 октомври и ще е отворен за всички участници. Точките се удвояват, а след него ще е ясен крайният победител и годишната ранглиста за 2019-та година.

Дема спорт