Как така двама неваксинирани са разболели 15 ваксинирани. Ако е така, какъв въобще е смисълът от ваксиниране при това положение. Така написано излиза, че ваксинираните стават по-неустойчиви на заразяване. При положение, че се появяват през месец нови щамове на Ковид, как да повяврвам, че ваксината с всичките ѝ там рискове ( които вече се и доказават) е необходима. Защо въобще личния избор на човек се свежда до принуда, при това с необосновани и твърде неясни претенции за плачебо ефект. Ето, един Израел, който беше масово ваксиниран , днес е сред червените държави с риск от новия Ковид...Наистина не разбирам.
Нормално да е така. Аз и на стадиона понякога се обърквам от изцяло зеления екип на някой отбор. Мисля, че англичаните отдавна отчетоха този факт и поне сега на първо четене не се сещам за отбор играещ там с изцяло зелени одежди. Помня, че Норич бяха заменили изцяло зелен резервен екип, вкарвайки много жълто в него. Не е близко времето, когато
Тка се купува държава. Днес си купуваш мобилен оператор и телевизия, утре си купуваш целия МС.
Има ли картинки, има ли помпозност, има ли проект, значи НИЩО няма да се случи. В защита на своите думи ще напиша: Армията, Герена, ст. Черноморец по Балъково време, Колежа, стадион Спартак във Варна, стадион Варна ( бивш Ю, Гагарин), стадион Локомотив - Русе и София
Предполагам, че иде реч не за 200 паунда на седмица, а за 200 000 паунда...Ако пък ли не, да се обаждам на шефовете на любимият ми отбор. 200 паунда на седмица - аз ще му ги давам,
Луди ли са от испанската футболна федерация ??? При наличието на такъв треньорски потенциал в Испания да се обърнеш към човек със съмнителни треньорски качества и чисто човешки зависимости си е кощунство. Цяла Испания ще бъде в потрес/
Миш - маш, дами и господа.
Потоци, течения, пътеки, пътечки...Нямаме ли класа, винаги ще сме с едно "ако" пред изречението.
Аз пък да попитам. Добре, ако дай Боже случайно попаднем на Евро 20, какви ще ги дирим там.
Аз съм с патриотични чувства и мачове с резултати, като с Англия хич няма да ми помогнат.
За трицифрена сума и аз го купувам...Вижте си заглавието и писанието под него.
Ще ги изненада приятно.
@9popo Дано не си направил неволна грешка между Щурм Грац, отбор от Австрия и Австралия, за чиито паркове с пейки така убедено пишеш. В случай на незнание - общото между Австрия и Австралия е само в леката еквилибристика на езика при изговарянето им. От там натам - няяяяямат нищо общо.
Точно това са разликите между нашите футболисти и истинските професионалисти. Да роптаеш срещу феновете си е равносилно на самоубийство. Футболът е игра за феновете, за това и футболистите получават високи възнаграждения, коити обаче трябва да заслужат. За Неделев - не знам, но се изненадвам на Лъчо. Сериозно и свястно момче е...Или поне беше такова.
Пич, посочи ми един автентичен клуб в България без да е преминавал през сливания, смяна на абривиатури, пререгистрации. Няма такъв клуб, но Черноморец се е съхранил и като най-стария клуб и дружество в града ни, днес празнува достойно своите 100 години. И да, еквилибристиките, които правихме бяха с цел да се съхраним. Успяхме, направихме го сами с помощта на стари черноморци и фенове, оправихме си стадиончето със собствени средства и спонсорство от наши фенове. Извървяхме си пътя от Б окръжна до В група сами без помощ и без лиценза на трети отбор. Направихме го за да можем днес да празнуваме. На мача ни имаше бивши футболисти от отборът ни през сезон 67-68 година, тези възрастни вече хора не припознават, те обичат марката емблемата, синьото в екипите ни. Клуб и любовта на тези възрастни хора не се заобичват за 3 години момко. Сполай ти, ако си ме прочел и си обичай повече отбора, отколкото да мразиш отбор, който не е за залъка ти. Бъди щастлив.
Хубчев каза, че ставали обрати. Аз му вярвам безрезервно...Смях дами и господа. При 0-3 в Ларнака, освен децата на Герена, кой може да излъжеш.
Добре, че Салах ни разясни йогистката поза. Вече се чудя на журналистите. В такива дребни детайли навлизат, че забравят същественото. Ами Салах да беше обяснил, как ритна топката за този гол. От двете случайности, по-интересната ще да е тя.
Понякога се чудя. Всички ли опции на журналистите са изчерпани, за да ни занимават с такива
глупости, или нивото на журналистиката, като цяло е спаднала до такова ниво, че да се правят преразкази по картинки...Сексът му виновен на този бастун.
Не знам дали останаха хора, които да вярват в обективността на този "спорт".
Както повечето неща в съвремието ни, така и боксът беше превърнат в една
фабрика за пари, гледана от непоправими наивници, вярващи в "истинската игра".
Кажете ми честно. Може ли да сме толкова загубен народ ?
Какво се случва с нацията и ценностите ни ? Да отидеш в една толкова
подредена държава с главно Д и да се изходиш на най-неподходящото място.
Моля, не разбрах...Кой спрял дрогата ?
Защо си мисля, че Хуан Мата не тръгна за "големия футбол" от Местая към Олд Трафорд. Преди това не беше ли в Челси ?
Два пъти написахте унгарецът и аз дори се усъмних, макар червените дяволи да са ми любимци и да ги следя изкъсо...Миньоле си е белгиец, дори беше титулярен вратар на Белгия преди Куртуа да го измести.
Срещу Зрински Мостар е лесно да се докажеш. Да се бяха доказали срещу посредствения Види.
По-притеснителното е, че в този си "вид" е зад волана. Аржентинците явно са като нас. Подвластни са
на "героите" си и имат афинитет да им прощават всичко. Пък за Марадона...Какво се чудите ? Нима не ви е ясно какво му е ???
1. Германия
2. Франция
3. Бразилия............Така ги виждам нещата.
E, дано най-после порцелановите глави от УЕФА да проумеят, че за организирането на финал от такъв ранг не е достатъчно условие да има САМО подходящ стадион. Иска се - добре организиран транспорт, здрава логистика и...мат'риал.
И от къде трябваше да го хвърли този тъч. Заблуждавате се. Човекът си хвърли тъчът от където трябваше. Теренът на Кардиф заблуждава, но тъч-линията си е точно там. Ориентирайте се по правоъгълниците и разстоянията до линията на наказателното поле. Не бързайте, че смешката остава за ваша сметка.
Нали си прави снимки и ги пуска в социалната мрежа. Бербо не говори, Бербо показва.
Моите уважения към Бербо, но го съветвам ИЗЦЯЛО да се отдаде на мемоарите си и снимките в социалните мрежи, към които явно има афинитет. Стига вече с профи - футбола - опасен, рискован и досаден започва да се превръща за неговата изтънчена напоследък особа.
При тези разстояния е по-хубаво на жребий да се разберат...Или след първия мач, двата отбора заедно да си хващат самолета, че току виж са закъснели за ответния двубой.
Ние нека си живеем още с призраци от миналото, докато другите ни бият, като прани гащи в стена. Какво може да си спомня един 18 годишен играч от оня мач преди 24 години бе хора ? Та от тогава до сега Франция стана световен и вице световен шампион, европейски и вице европейски шампион. С какви глупости занимавате сегашните момчета на Франция, като по онова време повечето от тях не са били и родени. Ама ние българите сме така. Палим си едно огънче и се "топлим" чрез него за 30 години напред...В тази връзка аз пък ще попитам: Някой от нашите национали помни ли Батистон, Стопира, Женжини, Жирес, Етори, Батс, Рощо и Дюгари, Локо, Сикс от по-близкото минало, които ни счупиха на Евро 96, като стомна в асфалт и още тогава ни запалиха аварийните, че случайността не може да се поддържа, докато класата винаги е вечна.
Така е, като имаш в състава си лигльовци и като си го разглезил с тези милиони, които им даваш за щяло и нещяло. Бах ги в ритнитопковците - милион евро ще им дава за да не бият дузпи и те ще отказват, защото пари не им трябвали. Алооуу, по света мрат от глад, мизерия и болести стотици милиони докато вие се сърдите, кой да бие дузпата на ...Тулуза. Ай сиктир, такъв футбол, с такива футболисти и собственици с чалми са на път да отвратят с тази си брутална арогантност и непознаване на пари всеки, който е влюбен в тази велика игра.
  • 1