Любопитно разкритие за живота на Димитър Бербатов като футболист на Керала Бластърс направиха двама от младоците в индийския тим. Нападателят Прасант Карутадаткуни и вратарят Суджит заявиха, че българският футболист почти не контактува с местните футболисти.

Бербатов разчупи снага за кеф на фенките

Двамата участваха в специална рубрика, посветена на клуба, като напълно естествено голяма част от въпросите бяха насочени за това как се справят чуждестранните играчи. Двамата индийци се съгласиха, че Бербо е човекът, който прекарва най-много време във фитнеса от целия отбор. „Той обикновено казва само „здрасти” или „здравейте”. Като изключим това, той не се смесва с отбора, както го правят другите чужденци”, коментира Прасант. „Ако го питаме нещо, бихме могли и да получим отговор. Това е всичко.”

В тази връзка се наблюдава пълен контраст с другото голямо име в състава на Бластърс – централният защитник Уес Браун. „Той е много приятелски настроен. Можем да си споделяме всичко с него. Уес е много приятен и забавен”, коментира Прасант.

Берба се завърна в игра, но разочарова за едно полувреме

Припомняме, че при подписването си с Керала Бластърс Бербатов обяви, че основната му роля в отбора е да обучава по-младите футболисти. „Единственото, от което те имат нужда, е човек, който да ги насочи във вярната посока”, каза тогава благоевградчанинът.