Кое им е голямото на тия? На мен пък изобщо не са ми симпатични и им пожелавам скорошно завръщане към аматьорския футбол
Блядистан всегда был грязь, все нормально
Нали го направиха спортист на 2023, сега спокойно може да приключи и само да си взима заплатката...
@nusmir_fajc цър, цър мишлетата
Гнома ако беше толкова морален, щеше да си намали заплатата и да остане в Барса и този спор тук да не се води изобщо. Дребен играч, дребен човечец...
Джуджеси
@velev приятел, до мача с Левски има 18 или 19 дни... преди това имаме гостувание на Славия, след това пауза за националните отбори и чак тогава домакинство на говедата. Или за теб в сезона се състои от два-три мача - със софийските пишман грандове и с ФК Нямахорец разград
Циркаджии
Естествено не сте отразили частта, в която Хубчев говори за феновете... Знаете ли, гонг-ъри, заслужавате да нямате пукнат читател/слушател защото много претупвате материалите си на две, на три и нивото ви падна изключително много.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Пунктуация и правопис на потресаващо ниво. По-добре недей да пишеш, че изглеждаш малко по-грамотен...
"Берое няма успех в 4 поредни мача" - а ние имаме победа, равен и две загуби за 4 мача... дъно няма ли в тая "спортна журналистика"? Кога ще спрете да сте ниво квартален букмейкърски пункт?
Пфф хахаха... поредна съвършена глупост написана от "гонг.бг". Ясно е, че нямате нищо общо с истинската спортна журналистика ама поне пишете имената на авторите на статиите, та да им се смеем персонално!
Яко! Припоците погребани
Тоя "журналист", който пита за португалеца направо да трие записа от телефончето и да сменя професията, срам!
Колко да е кратко разстоянието от 120 км... май водещият е минал географията с неповече от тройка.
@HaJo естествено, че има, нали ви оскуба вас ;)
Абе той и в Берое се пробваше да помага, добре му дойдоха няколко тлъсти заплатки...
Няма такъв срам...
@ed21bg щях да пиша обиден коментар към т.нар. в статията "лъвове" ама след като прочетох твоя смятам, че не е нужно, поздравления!
Тоя тъмен играч закопа Аякс в най-важните моменти в най-ключовите мачове, затова че каквото и да обещае, все тая...
За тези пари беше един от най-полезните нападатели в А група
@mr.gignac защо намесваш Берое във вечното клеветене помежду ви? И въпросното "само левфски" не го казва той, а някой от гостите му и специално тук не виждам особен повод да се надъхвате.
Какво има да се преговаря с тоя палячо?! Ако иска да идва, ако не да дърпа нанякъде!
Гнус ме е и се отвращавам като прочета "изпълкома на бфс", наистина това е дъното... Некадърни и корумпирани комунисти, в действията си водени от закуслисни фактори и всичко това с цел облага на управляващите кръгове и свързаните с тях лица!
@Кашчей аз предлагам да ги поканят за участие в купата на африканските нации след като толкова държат на печките в състава си. Вън белите от Ботев Доматево!
Ванеске, не плачи душичко, за теб аз бих се погрижил. А татко ти да си бяга към далечния изток, че май само там още не са го разкрили що за "спец" е.
@Georgpetrov неплатена заплата в петък, изплатена в понеделник! С фалит плашиш нас защото същият е доста актуална тема при нас хахахахха. А селяните ги търси по магистралите преди и след животинското "дерби", тоест пълнежът на вашите сектори!
Как така са давали сума равна на освобождаващата клауза и в същото време припоци са я отхвърлили?
  • 1