Треньорът на Берое Петър Хубчев говори пред медиите след загубата с 1:5 от ЦСКА в мач от първенството. Той е на мнение, че понякога футболът е жесток.

„Ако мачът беше завършил без тези два гола, щяхме да говорим други неща и да си правим други изводи. Понякога футболът е много жесток. Смятам, че започнахме мача с голям респект. Чисто индивидуалните качества на футболистите на ЦСКА са по-добри от нашите”, започна Хубчев.

„Имаме  само четири човека от миналата година. Виждате какъв отбор се гради. Няма да работя там, ако не смятам, че този потенциал може да се подобри. И трите мача преди този се показахме поне като отбор. Трябва да продължаваме така”.

„В детайли не мога да говоря за ЦСКА. Не смятам, че направиха по-различно от това, което ние сме очаквали. Във футбола е много тежко да се вдигнеш след такъв резултат. Ако тръгнем да говорим за навеждане на глави, вдигане на момчетата, значи те не са тези, които сме търсили ние”, продължи той.

„Ние треньорите и хората, които работят в Берое в момента са наясно каква е ситуацията. Ние разполагаме с определен бюджет и на неговата база трябва да направим така, че да имаме отбор, който се представя добре. Никакви други очаквания нямам. Не искам да говоря за бюджети и подобни неща”.

„Мачовете си идват, но ти си продължаваш да работиш. Момчетата се влагат максимално в тренировките, но да се направи отбор някои казват две години, три години. Ние искаме за три седмици да сме готови. Аз друг път освен повече тренировки за изграждане на отбор не знам. Трябва да гледаме нашата си работа. Тактиката всеки треньори си я прави според хората, с които разполага. Смятам, че беше правилно това решение", завърши Хубчев.