@Chelsea88 , защо ве, брат?! ОК, Дрогба е от друга епоха, Джаксън от по-нова. Дано се доближи поне малко до Дидие 11 Дрогба!
Да, определено. Все по-често му гласуват доверие и той го оправдава. CFC 4FR 💙
Много ми е интересно да разбера, какви несигурности ще има отбора на Франция, ако се паднат в една група с Италия и Хърватия. Звучи ми малко като "всеки си преценя как да бъде облякан и наяден.". Господа журналисти, освен че Ви е беден речника, и това което искате да напишете, не успявате да е правилно!
Въй, тц тц тц... Ам чи върете си обратну у Лоич. Вижда са, ча ва а трудно да играити у софето. Сесека от два мача едничка точка. Срам и позор. Аналнималс шваа опраат.
@kakasia , би ли назовал нечие име? Не съм длъжен да знам всички в мю! Но според мен най-добре е кр да отиде в Азия или Индия. Така и той и останалите ще са без притеснения да мислят един за друг.
Нещо се бъгна в предния ми пост!!! С българи, с юноши, с желание за игра! Играчи, които знаят какво означава "Л"-то на фланелката! Играчи, които знаят какво е "ЛЕВСКИ" за БЪЛГАРИЯ! Но, тепърва още много работа предстои! Важното е, че сте на прав път, момчета със "сини" сърца! Само "ЛЕВСКИ"!
За първи път от много години насам, да се почуствам удовлетворен от играта на "ЛЕВСКИ"! Шпагати от всяка линия, разнообразие в атаките, ударите, подавания с едно докосване... Толкова за цял сезон не са правили през годините! Такъв "ЛЕВСКИ" желая да виждам. С българи, юноши, с желание.
Солскяер, хем се хвалиш, че сте добре подготвени, както никога досега. В добра спортна форма сте, но се оплакваш, че имате 48 часа по-малко почивка от ЧЕЛСИ!
@Polarr , гвоздей и пирон не се чукат а забиват. Нищо,
че това действие става с помощта на 🔨 чук.
@Mariana74abvbg , а бе те не са много цесека. Освен това, от София по-голяма провинция няма. Явно пак насила ще правим луноходец шампион!
Е точно литекс е! Просто е преоблечен, преименуван и преместен от Ловеч в София.
Много добре, особено промените с картоните и смените!
Първо пропуснали сте едно "е" в първото изречение. Жокер: в началото.
След това, къде Ви е видеото?!
@Valparaiso , какво е БГ?!
@LuditeOrli , така ще се загуби динамиката. Тъкмо се разиграеш, и хоп - time over. Но за вадене от игра на играч при получен Ж.К. е обсъждано отдавна. Аз се надявам да се анулира правилото за гол на чужд терен, когато се играят елиминации, само в extra time. Защото по този начин единият отбор е облагодетелстван с доп. 30 мин., които другият няма на разположение.
Много ми е интересно, как някой може да забави времето?! Същите сте, като спортните коментатори - не мислите, докато пишете/говорите.
Това е без значение, ако Пулисик( както е по-правилно да се произнася името му) има желание да премине в лондонски клуб.
Много правописни грешки. Дават съвсем друг смисъл на изречението. Моля, прочитайте си по няколко пъти статиите, преди да ги публикуватв!
Моите уважения към мосю Венгер, но ако от Милан мислят в дългосрочен план, да се огледат поне за някого, който не е навършил 55г. Фен съм на Милан и предпочитам мъките с Гатузо пред неизвестността с Арсен.
Добре де, да приемем, че е имало удар. Защо тогава, удареният не се държи там, където е ударен ами на друго място?! Иначе, играчът на Разград рязко променя посоката си и започва да спринтира, за което му е нужен мах на ръцете. Лош момент, че играчът на Ловеч е застанал на пътя на ръката.
Psumara#17, въпросът не е пред коя врата ако стане нещо. Важно е кой рефер свири, защото всеки рефер тълкува ситуациите по свой си критерий.
А при така зададен въпрос от гонг.бг, всеки, който е гледал мача или репортаж от него ще отговори, че имаше дузпа. Друг е въпроса дали има нарушение за отсъждане на дузпа!
Винаги се радваме, когато ЛЕВСКИ победи. Освен това, Ловеч от години са по-голям дразнител. Нормално е да са в еуфория. Един отбор срещу други три ли, четири ли, пет ли победи с 1:2, като гост!!!