Кур за админа!
Ще има да чакаш, женски полов орган такъв!
Колкото и да ми е противен, в случая е изключително прав хахаха
В началото на статията плащаха 6-7 млн. евро, а в края станаха 1-2 милиона. Ей гонг, има ли нужда да ви храня пак или вие сами си го знаете?
За следващия мач извикайте отбор от неделната лига, че да може и Тошко дюнера да вкара за кураж!
Палестинец, камикадзе...
Гонгче, смешни сте с това триене на коментари!
Аха и затова го пратиха в страшилището във френската лига 2 Троа... ясно. Очевидно е, че гонг са на принципа по-добре безсмислена статия отколкото никаква статия. Единствената причина, поради която продължавам да влизам тук е, че копират статии от всички електронни издания и не ми се налага да влизам на 10 места.
Разкриха го, че е менте пък нашия се радва хаххаха
Последни са само, че с 13 точки. Гонг вие за пореден път доказвате колко надценени сте всъщност. Аз ако си водя един блог ще го водя 10 пъти по-професионално и коректно!
Четем статия за десетият в Трета лига... това вече не е сериозно!
@Радо ей умственонедоразвит плазмодий, какво недоразумение е имало с т.нар. "Олимпик - Берое"? Никога не е имало два отбора в една дивизия с името Берое ама нали просто си комплексиран празноглавец и трябва да плюеш, нищо че не са аналогични сличаите.
Този верно изглежда ужасяващо. Като му взимате интервю или не пускайте видео или поне слагайте предупреждение 12+
Или просто се прибра в родината.
Всяко интервю на Томаш е пълен таш*к хахахахах
Записвам си ги всичките и една стотинка не оборот няма да им направя!
Три публикации за тренировката на Локо София, за тренировката на Берое - нула. От всичко на света най-много мразя шопските журналисти и шопските отбори
"пловдивския гранд Ботев"... Гонг, за вас дъно няма ли бе? Колко още небивалици ще напишете...? Съвсем скоро ще трия регистрацията, то не се търпи вече!
Свинската любов ръжда не хваща.. ще повърна!
Хахаха мръсния убиец!
@doggy верно все тая... В момента, в който видя хасковския wannabe и го местя в другия крачол!
ХАХАХА голям балък се оказа тоя малкия!
А добър ден! Жълтите винаги са си били и си остават кочина, не виждам нещо да се е променило хахахха
"...в ущърб на почти всички тимове от лигата." Естествено, че ПОЧТИ всички, но не и всички. Знаем в ущърб на кой отбор в никакъв случай не бива да се греши!
@crap футболът е за феновете! Нямаш ли фенове, значи не носиш радост на никого, съответно и никой не му пука дали ще съществуваш или не! Вън селско царство от А група!
@nacho76 ти умееш ли да разсъждаваш или си мозъчен инвалид? Очевидно са наказани затова, че не са осигурили охрана, а не че са сигнализирали. А ти интересно какъв си, че да те боли за ФК Селско царство
Това е дъното! По-зле няма накъде!
@dido2k по-точно няма как бъде написано! Направо заслужава това да се изпрати като нова официална позиция на клуба към мишките от бфс!
Много бързо раздавате наказания, гонгаджии смешни. Усещам, че много ви се иска първо да има наказание и второ то да бъде максимално сурово. Ама големи сте мишоци!
@Kritichen ти пък какъв и за какво се бориш бе цървул?
  • 1