@nandreev , може да отглежда 🐃, Ицо е един успял човек, ти му мисли.
Юношата на Лудогорец който е живял до 13 годишен в Канада и след това 3 години в Англия 😀.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Много неумни са някои от сините фенове, държавните данъци и такси да платяли с инвестиции от ремонта на Герена, уникални мозАци😀.Да оставим, че за сектор А не са платили десетина милиона на строителите и да
им опрости Държавата данъците заради неплатения ремонт .Нали заради това не плащат Левски наем за стадиона си, защото трябва да правят инвестиции.
Сега ясно ли Ви е , че има Подмяна, същите методи заплашване, изключване.Боби Михайлов го няма, но Борислав Попов си е на мястото.
@XOTAHCA_GGBG , футболната мафия си избра Гонзо за президент, нека футболните ръководители които имаха право на глас на конгреса застанат на детектора на лъжата и кажат не са ли получавали телефонни обаждания от хора на Домусчиев да лобират за Гонзо.Какъв ще е този президент на БФС като първото му изказване след посетен мач е да нападне агитката на ЦСКА, а за лумпените в синьо дума не обели.
@reddevil80 , още в началото на мача при удара на Кордоба в лицето на Каранга.
Тези от Левски пак ли се занимават с доноси.
Волен Чинков даже и нарушение не видя при тази ситуация.
https://www.sportlive.bg/bgfootball/cska/zashto-cska-ne-iskashe-dragomir-draganov-da-sviri-macha-s-ludogorec-ochakva-se-duzpa-i-cherven-karton-2115916.html
Имам предвид, че Левски не са инвестирали чак толкова много пари за школата предвид финансовата криза.
@PS23 , прав си, но след като момчето е решило, че не желае да играе в Левски едва ли методите на Сираков ще му променят решението.Като не му позволяваш да тренира и играе спираш развитието на едно момче което утре може да е като Стоичков или Сираков.Съмнявам се затъналият във финансова криза Левски да е инвестирал в младите футболисти, отнасят го родителите.Ако това момче имаше богат татко Сираков дали щеше да е толкова строг😀.
После се чудим защо нямаме млади класни футболисти, ами защото разни "специалисти" и "собственици" се мислят за велики и решават съдбите на футболистите.Футболистите не са крепостни селяни и имат право на избор.
Вальо Дузпичката, пак ще му намерят някоя службичка в БФС, големи плонжове прави на Гонзо 💰😀.
Гонзо ще ги вземе в ефбет лигата 😀.
Ало- у-у 🐃 от Подуяне и онези от Долината на широките гащи поспрете се малко с клетвите, от злоба ще се гътнете без време 😀.
Имало сигнали, ама не са потвърдени, сигналите са от БФС, а за тях разкри Полковника 😀.Стари ченгесарски номера, нищо, че нямаш сестра.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Сестра Тошева прави свирки на Гонзо и Статуквото 💰😀.
Каква стана тя, Бербатов им каза, че Касабов няма право да е президент, да организира конгреса и да е кандидат за президент на конгреса, но дебелите глави от БФС му се присмяха.Сега и Гонзо трябва да излезе в отпуск, а най-добре ще е всички свързани с Боби Михайлов да излязат в безсрочен отпуск и да забравят за българския футбол.
Какво ще промени Касабов, от 1995г. е втори човек в БФС, сега се сети, че имало нужда от промяна.На 70 години за каква промяна говори Касабов не мога да разбера, взимай си пенсията и не ни прави на балъци.Целта е да се запазят хората на Боби.Омитайте се докато е време и дайте път на младите.
В еуфория....
Как да не съм във еуфория от казаното от Крушарски, тъй като благодетелят на Локо Пловдив е на възраст е решил да даде път на "младежа" Касабов да продължи да "оправя" българския футбол.Освен това 70 годишният Касабов който е още от 1995 г.втори човек в БФС лично е обещал на Крушарски, че ще прави промени.Да се смееш ли или да плачеш, тези ни мислят хептен на шарани.
@КироВарна , докато българските съдии с действията си продължават да провокират футболистите ще е така, снощи на мача в Ст.Загора съдията Гинчев до 30 мин нашари беройци с картони, а подминаваше всичко което може да се свири против Лудогорец.Конкретно за Каранга, Железов подминава нарисуван фаул срещу Кареасо и в борба за топката Каранга фаулира защитник, нито е грубо, нито спира обещаваща атака, такива фалове се правят десетки на мач само, че Железов реши да се прави на интересен и в 10-ата минута вади жълт картон на Каранга.Това изнервя обстановката и после нещата излизат извън контрол.Снощи в Ст.Загора Лудогорец вкара гол от засада, но страничният съдия не я видя и държи флага долу, но при гола на Каранга във Варна съдията щеше да си счупи ръката да маха байрака.Много ще бъде интересно в четвъртък Железов пак ли така ще раздава картони в Разград или ще бъде Пластмасов.
Като гледам тука много разбирате от правилници и директни червени картони.Тъй като главите Ви са наврени в задниците да Ви попитам, Кордоба какво наказание получи за директен червен картон, Пишчевич от 1948 какво наказание получи за същото.Явно като стане дума за футболисти футболисти от ЦСКА и трябва да ги вкарват в затвора за картони.Малко Ви беше надуваемия пенис, истински трябва да Ви набутат, комплексари с комплексари.
Касабов е от приближените на Боби Михайлов, за да има промяна в БФС и българският футбол всички трябва да си ходят и да дойдат нови хора.Наско Караиванов също няма работа в Професионалната лига, прекалено е зависим от Домусчиев.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Защо ли Шайката от БФС не иска националния отбор да играе в България 😀.
Ето Ви по-достоверна информация https://dsport.bg/sirakov-i-borimirov-ne-otrekoha-za-petris-no-vse-oste-sdelkata-ne-e-sigurna~143671.html, Велева малко е поизлъгала.
  • 1