Гонзо ще ги вземе в ефбет лигата 😀.
Ало- у-у 🐃 от Подуяне и онези от Долината на широките гащи поспрете се малко с клетвите, от злоба ще се гътнете без време 😀.
Имало сигнали, ама не са потвърдени, сигналите са от БФС, а за тях разкри Полковника 😀.Стари ченгесарски номера, нищо, че нямаш сестра.
Сестра Тошева прави свирки на Гонзо и Статуквото.
Сестра Тошева прави свирки на Гонзо и Статуквото 💰😀.
Каква стана тя, Бербатов им каза, че Касабов няма право да е президент, да организира конгреса и да е кандидат за президент на конгреса, но дебелите глави от БФС му се присмяха.Сега и Гонзо трябва да излезе в отпуск, а най-добре ще е всички свързани с Боби Михайлов да излязат в безсрочен отпуск и да забравят за българския футбол.
Какво ще промени Касабов, от 1995г. е втори човек в БФС, сега се сети, че имало нужда от промяна.На 70 години за каква промяна говори Касабов не мога да разбера, взимай си пенсията и не ни прави на балъци.Целта е да се запазят хората на Боби.Омитайте се докато е време и дайте път на младите.
В еуфория....
Как да не съм във еуфория от казаното от Крушарски, тъй като благодетелят на Локо Пловдив е на възраст е решил да даде път на "младежа" Касабов да продължи да "оправя" българския футбол.Освен това 70 годишният Касабов който е още от 1995 г.втори човек в БФС лично е обещал на Крушарски, че ще прави промени.Да се смееш ли или да плачеш, тези ни мислят хептен на шарани.
@КироВарна , докато българските съдии с действията си продължават да провокират футболистите ще е така, снощи на мача в Ст.Загора съдията Гинчев до 30 мин нашари беройци с картони, а подминаваше всичко което може да се свири против Лудогорец.Конкретно за Каранга, Железов подминава нарисуван фаул срещу Кареасо и в борба за топката Каранга фаулира защитник, нито е грубо, нито спира обещаваща атака, такива фалове се правят десетки на мач само, че Железов реши да се прави на интересен и в 10-ата минута вади жълт картон на Каранга.Това изнервя обстановката и после нещата излизат извън контрол.Снощи в Ст.Загора Лудогорец вкара гол от засада, но страничният съдия не я видя и държи флага долу, но при гола на Каранга във Варна съдията щеше да си счупи ръката да маха байрака.Много ще бъде интересно в четвъртък Железов пак ли така ще раздава картони в Разград или ще бъде Пластмасов.
Като гледам тука много разбирате от правилници и директни червени картони.Тъй като главите Ви са наврени в задниците да Ви попитам, Кордоба какво наказание получи за директен червен картон, Пишчевич от 1948 какво наказание получи за същото.Явно като стане дума за футболисти футболисти от ЦСКА и трябва да ги вкарват в затвора за картони.Малко Ви беше надуваемия пенис, истински трябва да Ви набутат, комплексари с комплексари.
Касабов е от приближените на Боби Михайлов, за да има промяна в БФС и българският футбол всички трябва да си ходят и да дойдат нови хора.Наско Караиванов също няма работа в Професионалната лига, прекалено е зависим от Домусчиев.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Защо ли Шайката от БФС не иска националния отбор да играе в България 😀.
Ето Ви по-достоверна информация https://dsport.bg/sirakov-i-borimirov-ne-otrekoha-za-petris-no-vse-oste-sdelkata-ne-e-sigurna~143671.html, Велева малко е поизлъгала.
Вече са четирима с Лечков, това което се случва в БФС е гавра с всички които се интересуват от български футбол.Наглеците около Боби се чудят как да накарат феновете да ги изритат от сараите в Бояна.Гонг, защо не сложихте тази "новина" на челно място, нека всички видят какви "достойни" ръководители има българският футбол.През ноември се подписват за това Касабов да е президент на БФС, а през януари се жалват защо ще го вписват в Търговския регистър.Ако някой си мисли, че тези простотии са измислени от четиримата жалбоподатели много се лъжи, те нямат толкова ум.Всичките тези подли интриги са по сценарий на Борислав Попов, който е основен виновник за падението на Боби Михайлов.
@CASIOPET5 , Бербатов е играл на всички големи стадиони в Европа, играл е и в топпървенствата на Европа с велики отбори.Бербатов преди десетина години Ви каза, че БФС е вреден и правилно отказа да е маша в ръцете на пияндурниците от БФС.
@Kasablanca ,направо на гилотината, как така ще отказват да продължат договорите си с Левски, смешни сини човечета сте.
@nusmir_fajc , бля, бля просто искам да гледам срещата между първият и вторият в класирането в нормално време и спокойно.Ти ако си лентяй, ние имаме през деня ангажименти.ЦСКА може да пада от Лудогорец, но не им излиза с юноши нито им прави шпалири.
Много странно се бил изказал Маестро, ами заради извънредното положение в Еквадор Естрада пристигна ден-два преди контролата.Слугите на БФС и Домусчиев започнаха с лайномета.Защо не коментирате как дербито между първият и вторият в класирането ще се играе от 16.00ч. в работен ден.
Започва се с мазните делиормански номера, първи пролетен кръг, дерби между първият и вторият, Лудогорец срещу Черно море, играе с в понеделник, 16ч.Каквото могат мишленцата от БФС правят за да възпрепятстват феновете от Варна да отидат до Разград, също се прави опит срещата да бъде гледана от възможно по-малко хора по телевизията предвид ранния час и делничният ден.
@pejcholakov , треньорът на Лъсков Ямбол когато е играл в ЦСКА ти си бил в Ташкент на баща си.
@pejcholakov , какъв фен на ЦСКА си ти, феновете на ЦСКА са на Армията.
Ха-ха, собственикът на Националната база, а това е БФС се страхува от стотината фенове които ще отидат да гледат контролата.Страх тресе мишоците от БФС, какво ви пука, нали купихте от МВР водното оръдие, жалки Наглеци.
Ти да видиш сега, големите капацитети от БФС не могат да си напишат документите за да има конгрес, жалки МИШОЦИ, следващият път боя ще го отнесете Вие, Борислав Попов,Данчо Лечков, Емо Костадинов, оня смешник дето хвърля гюбеци с Боби и за съжаление Михаил Касабов който си плю на името като съдейства на Шайката на Боби.
Улаус ЦСКАрсем
Защо Гонг крият врътките на БФС и Борислав Попов пред Агенцията по вписванията с цел отмяна или забавяне във времето на конгреса.
vlong написа:
Смуках на жюрже,сега и на сина му.Безплатно...😀
vlong написа:
Смуках на жюрже,сега и на сина му.Безплатно,...😀
vlong написа:
Смуках на жюрже,сега и на сина му.Безплатно,...😀.
  • 1