Честито на Ботев Пловдив и неговите фенове, много добър мач.
@passat , на Ицо Стоичков може да му направиш само една бибитка 😀🐃.
Няма нужда от коментар, смях...Каранга защо ли не го наказаха условно за неприличен жест.
@drelic2 , мишок, Чичовото и Емо Костадинов пратиха България в САЩ 94.Но тъй като явно не си българин това не ти е харесало, духай супата.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Като гледам тука пишат само🐃 , много сте късопаметни, но това е нормално за 🐃.Сега искам да проверите колко мача лишаване от домакинство получиха Левски за това, че техните фенове раниха 11(ЕДИНАДЕСЕТ) полицаи на вратите на стадиона в Благоевград.Колко мача наказание получиха Левски за това, че една полицайка едва не ослепя, а друг полицай беше ранен още хвърлени ракети от сини фенове.Съвсем наскоро сини фенове се разхождаха по пистата и се биха помежду си, какво беше наказанието.Накрая ще Ви кажа нещо което Ви бърка много дълбоко отзад, ЦСКА строи нов стадион, нова база за ДЮШ с игрища и хотел, на Панчарево се прави ново модерно игрище с трибуни което да отговаря на изискванията за футболни срещи от Втора лига за втория отбор на ЦСКА плюс ресторант който да осигурява правилната храна за футболистите на ЦСКА.Червеният клуб разполага с бюджет за първия и втория отбор за години напред, а 🐃🐃🐃 да го ду..т 😀.
@ddryanov , навремето същите разбирачи като теб плюеха и по Попангелов и какво стана като го няма Попангелов, спряхме да се интересуваме от ски.Същото ще стане и с Григор, как не можете да разберете, че да сте в първата десетка на спортове като тенис, ски е нещо невероятно за българи и тези момчета са герои, а след тях не се вижда светлина в тунела.
Как пък сте пропуснали какво каза Стойчо Младенов за първите титли на Лудогорец и за ролята на БФС в тях.От Космоса им личи на Гонг, че правят св..ки на Домусчиев и БФС.
Правилно сте написали, че БФС е решил за Бусато, а не Апелативната комисия.Същото БФС наложи и наказанието от 5 срещи, а не Дисциплинарната комисия.БФС може ли да обясни защо не наказа футболиста на Лудогорец Дуа който разби главата на вратаря на Локо София Любенов и го прати в реанимацията на болницата в Разград.
@tomich , пообъркал си се малко, след като Ганчев напусна ЦСКА новите собственици преведоха 21 млн лв за стадиона плюс 450 хиляди евро за глоба към УЕФА.Това ако не са сериозни намерения за строеж на стадион и развитие на отбора здраве му кажи.Ще те посъветвам на чужд гроб да не плачеш, защото понякога става фаул😀.
Гонзо дали ще дойде довечера на баража 😀.
Диема и Диема спорт 3...
@Радо , всички срещи на европейското първенство ще бъдат излъчени по безплатни тв канали.Половината по БНТ и БНТ3 едновременно, а другата половина по Диема и Диема спорт също едновременно.
@bozovt , само дето си забравил мача с Локо Пловдив.Колко мача беше наказан Дуа от Лудогорец като прати вратаря на Локо София в реанимацията на болницата в Разград.
Ако Боби Михайлов беше президент на БФС Ники Михайлов щеше и на 50 г да получава заплата в Левски, но сега не им е нужен, други дават лиценз.
@djugs , ЦСКА игра във В група, проститутката е в синьо.Три години Ви даваха лиценз без да сте платили 1 ст на НАП, нали затова давате заплата на малката Перука без да играе.
@mark1926 , явно не гледаш много футбол.
Продължавайте да ближете задните части на делиорман и, каква искра подпали Бусато.Всички вратари при дузпа го правят това, гледат да разконцентрират изпълненителите, но рядко изпълнителите след дузпата отиват да търсят обяснение на вратаря.Не е ли причината Петровски за да падне Бусато, полякът беше пожален естествено от чинката и кабака.
Саше, много ти станаха неуспешните експерименти, а щеше да се забавляваш ,,😀.
@CTEoloAH , ръцете не покриват засада, засада се покрива от части на тялото с които можеш да играеш с топката.Мнението си за това спорно отсъждане съм го написал по-рано.
Страничният и главният полски съдии отмъстиха на Германия за Втората световна война 😀, все пак е 9 май.Жалко, че по този начин завърши този хубав мач, това ако са едни от най-добрите съдии в Европа значи не ВАР ами и Господ не може да помогне.Наглед елементарна ситуация, спорно е дали има засада, но страничният вместо да изчака да завърши ситуацията веднага размаха флага, а главният това и чакаше, вместо да остави играта да продължи и така да оправи гафа на колегата си веднага спря играта.Тези двамата скоро трябва да не помиришат евромачове.
ФК Донос , всеки има право да публикува в личния си профил каквото поиска.Никъде по медии не съм видял някой от ръководство и футболисти на ЦСКА да са обидили с нещо ФК Левски освен, че им вкараха 3 гола за едно полувреме 😀.За жеста си Каранга получи жълт картон и няма да играе полуфинала в Пловдив или трябва да го накажат доживот.Този дето си показваше гъ.а на сините фенове се оплаква на оня дето ходеше по черен слип на стадиона, че някои от ЦСКА не спазвали феърплея , та чак и диктува на ДК към БФС какво да е наказанието, 🐃 сър.
@nandreev , може да отглежда 🐃, Ицо е един успял човек, ти му мисли.
Юношата на Лудогорец който е живял до 13 годишен в Канада и след това 3 години в Англия 😀.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Много неумни са някои от сините фенове, държавните данъци и такси да платяли с инвестиции от ремонта на Герена, уникални мозАци😀.Да оставим, че за сектор А не са платили десетина милиона на строителите и да
им опрости Държавата данъците заради неплатения ремонт .Нали заради това не плащат Левски наем за стадиона си, защото трябва да правят инвестиции.
Сега ясно ли Ви е , че има Подмяна, същите методи заплашване, изключване.Боби Михайлов го няма, но Борислав Попов си е на мястото.
@XOTAHCA_GGBG , футболната мафия си избра Гонзо за президент, нека футболните ръководители които имаха право на глас на конгреса застанат на детектора на лъжата и кажат не са ли получавали телефонни обаждания от хора на Домусчиев да лобират за Гонзо.Какъв ще е този президент на БФС като първото му изказване след посетен мач е да нападне агитката на ЦСКА, а за лумпените в синьо дума не обели.
@reddevil80 , още в началото на мача при удара на Кордоба в лицето на Каранга.
  • 1