Наставникът на Етър Александър Томаш открито призна, че не е доволен от свършената от ръководството на клуба работа до момента през зимния трансферен прозорец. Треньорът сподели и за неизплатени задължения към играчите. 

„Новото при нас е, че аз, екипът ми и играчите вярваме. От ръководството обаче по никакъв начин не съм доволен“, започна специалистът.

„В последното интервю казах, че очаквам да видя дали ръководството ще покаже, че иска Етър да оцелее. За момента се разчита повече на спортно-техническата част, в лицето на мен и щаба ми. Няма разногласия обаче. Знаете, че Етър има организационен и финансов проблем, който чакам да бъде разрешен“.

„Ясно ми е за проблемите в клуба, но вярвам, че нещата може да се променят. Разделихме се с играчите досега, защото аз и екипът ми взехме това решение. Чакаме нови имена. Ако има добра оферта за Боруков, то вероятно той ще си тръгне“.

„Чакам национал на Панама, както и две имена, които пътуват насам. Трябва да сме реалисти, ситуацията е трудна, но лятото се надявам да е много сладка. Движим се в правилната посока. Подготовката ще бъде изцяло в България. Има неща, които се надявам да бъдат изчистени до края на другата седмица, това са част от заплатите за октомври и ноември". завърши Томаш.