@Радо нищо общо няма тук формата на Ботев. Родният футбола е батак, не от вчера и днес, и на клубно и национално ниво. Държави от нашето ниво са по форуми(ЕП, СП) и се представят далеч по добре в ЕКТ.
Тоест Реал и Ливърпул пак ще си бият на ходом Лудогорец, но в един мач :) Хубаво е да има развитие в регламентите, но в БГ футбола такова няма. Лудогорец, Левски и ЦСКА са брутално подпирани от съдиите, излизат в ЕКТ, или ги правят за смях с модерен футбол, или като се свири нормално сами се бият. Няма регламент за това още измислен.
@red1973 има нюанси в ситуациите. Но точно това питам и аз - добре ли е да ти свирят така? Но да сме наясно, нито ЦСКА, нито Левски в близките 400 години могат да реват от съдии. Много имат да връщат!
Никаква втора дузпа и отменен чист гол. Имам чувството че гледам ефбет лига. Е там малко в другата посока са нещата. Боли ли?
@SPQR твърде малки сте да се обръщате към Ботев,. И доста пластмасови…
Минавам само да кажа че бях сигурен че Бетис ще вкарат редовен гол и няма да го отменят! И да питам тегаво ли е като не ти свирят спорните ситуации в твоя полза?
@SPQR "и с този гол и без него все ще бият" 8:0 ли свърши вчера мача или 1:0?
@SPQR доста погрешно смесвате нещата. Нека да са в ЛЕ, нямам нищо против.
@paramone54 напъват им се съдиите, което е напълно излишно. Друго, извинявам се, но при хубав стадион на фенската трибуна да има 20 фена. Нищо лично против хората, но това си е пластмасова история.
@paramone54 да; услужливо ги подпряха за да не се обърка и да блеснат на евро сцената. Още 100 години това изкуствено недоразумение няма да е отбор.
Поредната гавра! Защитника се засуети, шута му се размина и айде фаулче. Абе тия главните да не съм им размити погледите?! Нищо не виждат в играта, а след ВАР някак си им се “избистрят” 😀
@teerr да, ние ги държим! Няма две мнения 😀
@Радо не, просто не е справедливо да загубите точки….
ПРЕИГРАВАЙ! Имаше дърпане, бутане, пипане с ръка, лява пета и гъз и при двата гола на Славия. Да се сезира и ФИФА!!!
@DESTROYER който е бутнат или който се подхлъзва? Как сте със зрението???
@bvago1 отменяй!!!
Отменяй, преигравай, връщай публика. Как не разбрахте че идва Хармън-а и пак ще сте за смях! Наглеци!!!
Бобка, Ники, Лече, Насо, Тумбак, в коя група сме ние?
Ама че гадост! В тази компания липсва само човека с четирите имена (Наско Сираков П****ст, П****ст), който да каже че и на другият конгрес ще гласува за Бобката, щото нали приятели са, няма как :) А българският футбол е топ, справка ЕКТ. Цели 3 точки имат двата представителя общо. Това с е урожай Деба и изродите ненормални ...
Не мога да отговоря, но е крайно време на собствениците на клубове да им стане ясно че футбола е бизнес и трябва да се спазват всички регулации. Въртят си далаверите, къде плащат, къде не, и накрая чакат някой да опрощава. Да им ги плати дълговете Боби Михайлов, нали му харесват много модела :)
Пак кофти съдия ли? А чакай те само в ефбет лигата са “професионалисти”.
Иначе мача е ясен, знайни и незнайни средняци наказват нашите топ отбори, понякога дори и без да изпотят фланелките …
Съдията и вар-а пак нямат нищо общо нали? 😀
Ще напиша само едно нещо за протокола:
1. Дълбоко не ме вълнуват ЦСКА - София и Лудогорец
2. Да играеш в групите с няма такива средняци и пак да не ставаш за нищо… безценно 😀
Бие със съдията ОРЗ уикенда - ежи се налита, каже “ние сме номер едно”
Бият го средняци в лигата на конференциите след 3 дни - каже “съдията ни прецака”
😀😀😀
@1973red вие ли говорите за селяндури?!! Тюрлю гювеча с тирето е най-голямата футболна афера в тази вселена! И днес съдията ви подпира безсрамно. Спрете се малко, става ли?
@CSKA_FEN4E и 1000 пъти да го повторят играта с ръка е очевидна. Очила на вас ви трябват - пише се виж, а не виш. Или вие четете само играта … 😀
Няма ВАР, няма МАР - дузпа за игра с ръка на Армията не се свири … поне 5 спирания на играта, реферчето свири на секундата. Лекичко, така по тънката лайсна се подпира… А иначе олеле мале как ревът тиретата от съдиите 😀
@UndergroundOdessa не е лошо. Шансовете за купата ви се вдигат значително и се изравняване с Арсенал Чепръчене 😀
Най-смущаващото беше предпазливата игра след гола. Сякаш имаше какво да се случи 😀 Поздравления за Етър!
доста точно казано, но навлизате в много дълбоки води ... може би това е един от проблемите - твърде високите претенции на футболистите, а като погледне човек нивото ни, да се чуди от къде идват :)
  • 1