Браво на този съд! Който не иска МАНСИТИ да играе в ШЛ е неадекватен и завистлив запалянко!
mils56 няма що голям специалист си....Всички признават Пеп за голям треньор, но ти си дрънкаш едни и същи простотии. Дали пък не трябва да те вземат в МАНСИТИ, за да оправиш нещата?
mils56 много си прав, но още сме в началото на надпреварата. Много точен анализ си направил! Поздравявам те!
Този клоун журналист, май е забравил, какво стана миналата година....
@deaf ти да не гледаш Ливърпул - Арсенал? Как да играе Силва, като го настъпват? Интересно..
@mils56 А според теб кой е за четворката?
Решават си, каквото поискат. Вчера на Давид Луис дузпа и жълт картон, а днес? Интересно, кой ще носи отговорност за това? Иначе защо въведоха ВАР?
Трябва да си вкараме положенията! А що се отнася до Пеп, разбира се, че е прав за всичко, което е казал.
Важно е да се разбере един нюанс. ВАР - не е робот, който като автомат отсъжда справедливо, ВАР – това са тройка допълнителни съдии, които "помагат" съдиите на полето и също могат да сгрешат (припомням гола на Лоренте). От човешкият фактор не може да се скрием. Трябва само да се надяваме, че и другите положения ще се разглеждат, както и последното.
mykacu ти си много назад с материала, затова не пиши глупости!
Я си прегледайте писаниците! Гол на Жезус, какъв автогол. Сбърканяци!
pov ти си един аутсайдер! Не знаеш, какво пишеш, не си информиран и си злобен некадърник, който избива комплекси! Иди и си изпий хапчетата, защото в противен случай ще трябва да се задоволиш с калъфки и тази година.
Успех АРМЕЙЦИ!
Респект пред този състезател и човек!
mimo13
ти си едно злобно и комплексирано човече! Нямаш представа, колко си затънал в злост и мизерия! Но, това е картинката, и тя няма да се промени докато, има такива като теб!
И после пак казвайте това не е отбор от "големите" в Англия. Честито на Пеп и на МАНСИТИ!
Честито на МАНСИТИ! Поздрави и за Ливърпул бяха достоен съперник, но има само един победител и за моя радост това е МАНСИТИ! Успех на Ливърпул в ШЛ!
Ами не ми се вярва МАНСИТИ да направи равен с Брайтън. По-скоро вълците да измъкнат нещо от Ливърпул. Но, по-вероятно е двата отбора МАНСИТИ и Ливърпул да си вземат мачовете и МАНСИТИ защитава титлата, защото имат мотивация да затворят сезона с требъл. За последните десет години никой не е защитавал титлата две години подред. Успехи на МАНСИТИ!
Какви смешки пишете само! Вие нямате ли други задачи, ами пишете врели некипели! Това нещо при днешните отбори не може да се случи, те не са с изравнени сили, ето защо смятам, че МАНСИТИ ще спечели днешния двубой с Брайтън и ще зашити титлата си. Пожелавам успех на Пеп и на МАНСИТИ!
Смешен клоун! Ами ти малко ли изхарчи? ХАххааа, парите не били най-важното. Ами какво си показал? Все още нямаш спечелен финал, нямаш титла в АПЛ, клоун.
@lyubsun този турски чифут гледаше друг ъгъл на повторенията....
@ger4o ти си един жалък несретник
Играе го селски клоун! Я вземи се скрий някъде бе позорник! Не даде никакви средства, когато ти бяха поискани.....Ти едно разочарование за себе си семейството и всички останали
Няма лесен жребий! МАНСИТИ върви уверено напред към всички купи, но
ще видим през месец април, как стоят нещата, както спомена и Пеп. Успехи на МАНСИТИ!!!
Честито! Напред МАНСИТИ!
Сориано предложи това на Барселона, но те му отказаха и затова отиде в МАНСИТИ и там твори чудеса.
Честито на МАНСИТИ и Пеп!
mils56 не си прав, защото се видя на какъв терен играят. А тези момчета от Ню-порт играха мача на живота си. Срещу такива отбори се играе много трудно. После Пеп никъде не е казвал, че ще спечели всички турнири. Казвал е, че все още играе в 4 турнира. Тепърва ще си проличи, къде се намираме, като имам предвид ШЛ. И не забравяй, че все още не е решена борбата за титлата, но не бива да се отрича играта на всички състезатели, не може да ги качваш на автобус и кой от къде е. Това е отбор от световна класа, и всички го признават, а ние сега тук дай на автобуса, Не става така, изчакай да видим. Поне аз се радвам на играта на МАНСИТИ. Пеп ги научи да играят красиво! Останалото е само статистика...
Довечера ще спи като "бебе". А вие ему мислете!
Честито на момчето! Успехи в МАНСИТИ!
  • 1