А, да си спомняте в Катар на световното да е имало такива прояви?
tintiri_mintiri, а ти защо не измисли нещо от сорта: "А и все пак вагона с арабските Петро долари са стигнали навреме в сметката на чифута Леви", както някакъв привърженик на Арсенал бе написал в един от сайтовете? КДБ не е в засада, колкото и да гледаш начертаните линии в twitter. Безполезно, но пък има нюанс на удовлетворение, след като изливаш тук мъката си. Не си заслужава, тъй като в спорта е така, едни побеждават, други губят...
sirius123, интересно е, че напълно отделни древни култури без видима комуникация са свързвали брилянтния Сириус или с вълк, или с куче, а пък ти ми говориш за засада!? Как я видя засадата на КДБ? Или звездите ти говорят?
Никакви медицински прегледи не е направил Йошко. Има изтичане на информация и затова са стопирани преговорите, а и може изобщо да не се състои този трансфер...
Точно така.
@tcvetcho защо и какъв реверанс към Джовани Винченцо "Джани" Инфантино, който е швейцарец?
Този дебил, защо се изказва неподготвен?
С тези екипи Арда ми приличат на МАНСИТИ!!! Пожелавам им успехите на МАНСИТИ! Давай Арда!!!
@mykacu или "теняма", трябва повече да четеш, за да не се изказваш така неподготвен!
@c00l ти пък откъде се пръкна с твоите традиции и истории? Може би си пълен с "хабер", за да ни осветлиш? Отиди да береш ягоди и събирай пари за билет...
@mimo13 Какво ти разбира простата кратуна на теб от правила, бе? Сити получи двугодишна забрана от европейски клубни състезания, отменена от Спортния арбитражен съд (Cas)...И сега ще е същото, защото както преди дадоха титлата на Ливърпул, така сега искат да я дадат на Арсенал...Затова не се занимавай с МАНСИТИ, а си гледай ,,,,,,
Заслужавате поздравления! Браво, за всички тези истории, разказани от хората на диема!
Респект!!! Това може да се каже за откриването. Всичко останало е търсене на теле под вола, то не бяха човешки права, бири, фен зони. Ставате смешни с жълтините, които прокрадвате за перфектната организация...Засрамете се жалкари!!!
CTEoloAH, по-скоро става дума за едно интервю на Пеп Гуардиола, където той разказва за плановете на Халанд, който има дом в Марбея и може ако желае там да поиграе голф, или да отиде в Норвегия...Затова си мисля, че аштънци са искали да се възползват от тази опция, но МАНСИТИ се събират на лагер в ОАЕ на 5 декември.
Затова не гледам мачове по диема. много пристрастни коментатори...
И как ще поемете отговорност?
На този клоун все МАНСИТИ му е в устата, няма ли да се спре?!
Браво на Андрей! Доказа, че и у нас може да се развиват петобойци. Честито и дано не се намерят завистници и да развалят нещата!
Легенда на МАНСИТИ! Но, за съжаление всичко има и край! Желая му здраве и успехи!
Харт 12 години
Компани 11 години
Силва 10 години
Агуеро 10 години
Сабалета 9 години
Туре 8 години
Всички без ШЛ, да се надяваме Кун да спечели този сезон... Успех МАНСИТИ!
МАНСИТИ никога не е проявявал интерес към Упомекано!
Браво на този съд! Който не иска МАНСИТИ да играе в ШЛ е неадекватен и завистлив запалянко!
mils56 няма що голям специалист си....Всички признават Пеп за голям треньор, но ти си дрънкаш едни и същи простотии. Дали пък не трябва да те вземат в МАНСИТИ, за да оправиш нещата?
mils56 много си прав, но още сме в началото на надпреварата. Много точен анализ си направил! Поздравявам те!
Този клоун журналист, май е забравил, какво стана миналата година....
@deaf ти да не гледаш Ливърпул - Арсенал? Как да играе Силва, като го настъпват? Интересно..
@mils56 А според теб кой е за четворката?
Решават си, каквото поискат. Вчера на Давид Луис дузпа и жълт картон, а днес? Интересно, кой ще носи отговорност за това? Иначе защо въведоха ВАР?
Трябва да си вкараме положенията! А що се отнася до Пеп, разбира се, че е прав за всичко, което е казал.
Важно е да се разбере един нюанс. ВАР - не е робот, който като автомат отсъжда справедливо, ВАР – това са тройка допълнителни съдии, които "помагат" съдиите на полето и също могат да сгрешат (припомням гола на Лоренте). От човешкият фактор не може да се скрием. Трябва само да се надяваме, че и другите положения ще се разглеждат, както и последното.
mykacu ти си много назад с материала, затова не пиши глупости!
  • 1