Старши треньорът на Берое Петър Хубчев заяви преди реванша срещу Брьондби, че старозагорци ще рискуват премерено. 

„Като знаем резултата от първия мач трябва да бъдем по-агресивни, когато се защитаваме и разбира се много по-често да атакуваме. Трябва да вкараме гол, ако искаме да продължим. Ще рискуваме премерено. Няма да има много промени в състава за мача реванш срещу Брьондби. Преди всичко ни трябва време. Малкото, което имахме за подготовка не ни стига“, коментира Хубчев. 

„Всичко е възможно, но не на всяка цена“, отговори наставникът на Берое на въпрос дали в отбора ще бъдат привлечени още нови попълнения. 

„Момчетата от съвсем скоро играят заедно. В определени моменти не знаят какво точно да правят. Времето ще работи за нас. Така мисля“, добави специалист. 

„Имах притеснения относно умората, но не съм усетил такива дори на тренировка. Ако вземем предвид последния мач с Монтана, не знам кой от двата отбора изглеждаше по-уморен. Имам притеснения. Разбира се, че за кратко време трябва да изиграем още няколко мача и съм сигурен, че умора ще има. По-студеното време в Дания би трябвало да ни радва. Всички футболисти са здрави и нямаме проблеми с контузени играчи“, каза още Петър Хубчев.

Иво Стефанов, специален пратеник на Gong.bg