Председателят на съвета на директорите и изпълнителен директор на Берое Илко Русев заяви, че старозагорци ще се борят до последно, за да спечелят купата на България.

„В последния шампионат целите ни бяха да влезем в тройката. Смятам, че отборът се представи доста добре. Завършихме на второ място и станахме вицешампиони. Задължени сме да защитаваме поне това класиране. Групата бе намалена на 10 отбора. Всеки може да победи всеки. С отсъствието на ЦСКА и Локомотив София, ако това се случи сега и с Литекс, качеството на футбола в А група ще бъде по-ниско. Ние сме длъжни да се борим да защитим второто място, на което завършихме в последния шампионат“, сподели Русев.

„Доколкото чета информациите, Литекс ще продължи участието в турнира за Купата на България. Имаме сериозни амбиции и ще се борим до последно, за да спечелим купата“, добави шефът на Берое.

„От няколко месеца се работи относно тържествата по повод стогодишнината на клуба – с активното участие на кмета на Стара Загора, с един екип, който работи върху всичко това.“

„Имаме желание да направим нещо добро и запомнящо се. Ще видим как ще се представим“, каза още Илко Русев.