Село цска- софия.
Политиката вън от спорта.
Гейландците от правене на любов снощи, днес не могат да тичат.
Не сте ги разбрали правилно. Германците протестират срещу цензурата в ЕС за войната в Украйна и подтискането на инакомислещите.
Просто преставате да плащате на платените канали,и това е
@CTEoloAH Ти майтап ли си правиш. Левски един селскиомалтийски отбор не може да отсрани, че шампион щял да става. А цесекато отдавна умря. но виж литекс може и да стане шампион на България.
Не ви ли омръзна да гледате едни и същи всяка година. Ебахму шампионската лига, играят класираните на четвърто място в първенствата си.
Ефектът на ковидваксината.
"Антибългарин, дори жена не си взима от България. Срамува се от потеклото си ! Вижте Джокович, построил е 50 детски градини, има собствена тенис академия, дарява милиони на болници и училища, женен е за сръбкиня и има две деца . Истински идол ! Радвам се, че го биха нашия плазмодий нещастен"
Пфайзера ще да е. Ериксен, Агуеро, и този вече е извън ирата.
След Ериксен сега и Агуеро. Ваксината ще да е.
@GoshP Оди се факай някъде.
Ще гледаме футбол в СД качество. А и ще плащаме за него. Диема?
Месут не играе, защото китайците принудиха Арсенал да го извадят от отбора. Именно той се изказа против китайските убийства в Синдзян Уйгур ( източен Туркестан).
Ще взема да прочета, отново, романа на Агата Кристи „Десет малки негърчета”
А заплата иска ли?
Да продаде имението в Барселона и даде парите на Левски, ако толкова много иска да помага да си бръкне в своя джоб.
Защо точно сега ли? Ами попитайте Херо Мустафа.
Tоя да не е обърнал резбата?
Буламач.
Още един простак.
Само не давай за пример насмърканият Марадона, който ако имаше малко доблест, щеше да си признае за гола с ръка срещу Англия.
Естествено за себе си говори.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Операторите "Мтел" и "Близу" придобиха правата за излъчването на английската Висшата лига от новия сезон. Това информира Асоциацията на българските радио и телевизионни оператори (АБРО).

Мобилният и цифров оператор е спечелил битката за правата с Нова Броудкастинг груп. Така за първи път от доста години насам шампионатът на Англия няма да се излъчва по Диема.

Премиер лийг ще може да се гледа от август само в мрежата на "Мтел" и "Близу". Ще бъде направен и специален канал. Висшата лига ще върви там в следващите три години (дo май 2019-a), кaтo според запознати "Мтел" е платил колосална сума за правата, каквато досега не е вадена у нас.

Според информациите почти целият екип журналисти, който в момента прави Висшата лига по Диема спорт, Нова спорт и Диема, ще се пренесе в новия дом на шампионата у нас.

Това е сериозен удар по каналите на Нова Броудкастинг група, на която реално остават само "А" група и Формула 1.
гейчо
Тото
Нека да е допинг.
Селяндури.
Щъркел.
  • 1